Balen är räddad!

Min balklänning kom idag, och den var perfekt. Jag var så nervös när jag skulle öppna paketet och få se klänningen. Det tog ett tag för mig att öppna det då jag inte ville bli besviken en gång till... Robin fick öppna och titta först och se om det var rätt färg i alla fall, haha. Färgen var rätt, modellen var rätt och storleken var rätt, allt var rätt och jag är så glad så ni anar inte. Jag är så lättad! :)

Bild på balklänningen vill jag inte lägga ut här på bloggen än utan vill ni se den så får ni åka till Kilafors, lördag 11 juni, runt kl. 16-17 tror jag. :) 

Puss! 





Escada - taj sunset

Jag älskar denna parfym! Mamma har den och jag har blivit helt kär i den...

Taj Sunset är en nya livliga sommardoften från Escada. En söt och mjuk doft med tropisk mangonot och sammetslen kokosgrädde, en kontrast som med perfektion förkroppsligar äventyr och exotism likt sommaren i Goa.


Escada - Taj sunset
kommer definitivt stå bland mina parfymer inom kort.

Den finns att köpa på KICKS
30 ml - 395 kr
50 ml - 565 kr

Måndag 30:e maj

Hej fina ni 

Skoldagen idag har gått väldigt fort och nu är det endast två skoldagar kvar för denna vecka då vi är lediga torsdag och fredag, samt på måndag nästa vecka så det blir alltså en lång helg vilket kommer väldigt passande då jag verkligen behöver det! Det känns som jag inte fått sovit mycket på väldigt länge.

Idag har jag en del måsten jag måste ta itu med, bl a måste jag skriva klart en inlämningsuppgift och skicka in, städa, diska och gå ner på stan och handla lite inför morgondagen då vi ska ut med klassen till lugnesjön och ha det mysigt.

Nu är det inte långt kvar hörni! Två dagar kvar av denna vecka varav en av dagarna ska vi bara vara ute, nästa vecka har vi bara två skoldagar (varav en ska vi åka ut till vår lärares stuga i skärgården och äta och ha det mysigt tillsammans) sedan börjar det vi länge längtat efter, studentveckan!

Ha det så bra, puss! 

Jo förresten, jag fick mail om att min balklänning bör komma hem till mig imorgon eftermiddag. Jag är SÅ nervös!
Håll tummar och tår på att den är som jag hoppats på!



Söndag 29:e maj

Hej! 

Idag har det varit fullrulle precis hela dagen.
Det började med att jag klev upp 5.30 imorse (JA, 05.30 på en lördag) för att baka en tårta dagen till ära.
Efter 1,5 timme var den äntligen klar och jag hade då 30 min på mig att platta håret (håret stod åt alla håll då jag sovit med blött hår), klä på mig, borsta tänderna och packa ned en massa kläder i en påse. Sedan for jag hem till Bergvik för att överraska mor min på morsdag. När jag strax var hemma körde jag i 5 km/h för att inte väcka henne, och jag parkerade bilen nere vid stallet så hon inte skulle höra när jag körde in på gårdsplanen. Innan hade jag bett syrran att öppna altandörren på baksidan då vår dörr på framsidan låter så mycket. Som sagt skulle jag överraska mamma då hon trodde jag skulle komma vid 11 tiden då vi skulle iväg på konfirmation. 

Så hon blev glatt överraskad när hela familjen kom samlad och gratta henne på sängen med tårta, kaffe och presenter! :) Hon fick två fina, ja vad heter det? något från presentboden i alla fall som man kan ha ljus i samt en systemkamera. En systemkamera kan man ju tycka är lite överdrivet att få i morsdagspresent, men hon har velat haft en sådan och vi tyckte det skulle passa bra nu till studenten och sommaren och allt. Dessutom är hon värd det! :)

När vi fått i oss tårta och öppnat presenterna gjorde vi oss i ordning för att åka på Hanna's (brorsans tjej och vår vän) konfirmation, sedan blev det mat och fika, gott! :) Vi åkte sedan vidare hem till farmor och farfar där vi också fikade och avslutade med mormor och morfar där vi åt mackor och drack te och hade ett mysigt avslut. :)

Nu har jag kommit hem igen och myst med min fina sambo som jag inte träffat sedan 07.30 imorse (och då halvsov han)! Resten av kvällen ska jag ta det lugnt, kanske skriva på en inlämningsuppgift men den känns inte lockande faktiskt, så det kanske får vänta till imorgon! Oj vilket långt inlägg det blev idag, hehe.

Men hoppas ni får en fortsatt trevlig söndagkväll hörni! :) Puss 

Den fina tårtan jag bakade till mammsen kl 05.30 (lägg märke till att jag skurit jordgubbarna likt hjärtan!) 


Lördag 28:e maj

Maj månad börjar gå mot till slut... ofattbart.

Idag har jag stått och sålt jordgubbar igen och jag kom hem efter 16,00 tiden någongång och slog mig då ned i soffan i ett par timmar och vilade lite.
Nu ligger jag och min älskling i soffan proppmätta efter att ha ätit fläskfile m. potatisklyftor och squasch. Men lite godis och pringles ska vi nog kunna få i oss. ;)
Tycker inte ni också att det är konstigt? Att hur mätt man än är får man ändå i sig sötsaker som godis och efterrätter. Det är typ som att man har två olika magsäckar. En för mat och en annan för sötsaker. 

Imorgon står morsdag och konfirmation på schemat så det blir en ganska tidig kväll för mig så jag orkar med morgondagen. :)
Ha det bäst! 

Fredag 27:e maj

Hej fina ni!

Idag har jag haft det fullt upp som ni kanske märkt på min uppdatering.
Morgonen började med ett prov, sedan åkte jag och hämtade mamma ute i Bergvik för att sedan åka och handla på E-center. Sen skjutsade jag snabbt hem henne igen och åkte tillbaka in till stan, köpte med mig thaimat som jag åt på 5 min hemma innan jag for till E-center igen för att jobba.

Nu efter att ha sålt 350 liter jordgubbar (och lyssnat på ungar som skrikit "kom och köp hembakat bröd", "stöd vår klassresa genom att köpa hembakat brööööööööd" nonstop alldeles bredvid mig) har jag slagit mig ned i soffan och precis ätit lite pizza som blev kvällens middag för mig och karln. Nu ska snart godis och pringles plockas fram och en film! :) Så härligt med helg! Men imorgon mellan 12-15 kör vi igen! Kom och köp jordgubbaaaaaaaaar!

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll 

Ikväll är det jag, godispåsen och Fjodor Dostojevskij

Pluggning gick plötsligt mycket bättre när Robin kom hem med en godispåse till mig, med mina favoritgodisar i. Min älskling känner mig för väl! ;)


Torsdag 26:e maj

Hej på er! 

Min chef hade sagt fel, det var imorgon jag skulle jobba och inte idag. Så imorgon mellan 14.00-19.00 och på lördag mellan 12.00-15.00 (eller 09.00-15.00) tycker jag att ni ska komma och köpa jordgubbar av mig ute på E-center! :)

Idag har vi haft en jättemysig dag ute på Skatön, dock var vi endast 3 stycken från klassen (haha) men vi hade det jättemysigt och trevligt ändå! :) Vi hade turen att få toppenväder också!

Jag har precis diskat och har nu lagt mig i soffan för att titta på O.C och sedan MÅSTE jag pluggaaaaaaa! Var finner jag motivationen? Har ni någon aning kan ni ju höra av er!




-

Nu har vi precis ätit tacos som älsklingen lagade medan jag sov. När jag satt och försökte plugga i soffan så blev jag så otroligt trött och somnade. Nu när jag fått i mig lite mat och fått mig lite sömn ska jag göra ett nytt försök med pluggningen. Som tur är går det inga bra program på TVn ikväll så det finns nog ingen risk att jag fastnar framför den. Eller man vet aldrig med mig...

Imorgon bär det av mot skatön med klassen, där vi ska vara hela dagen. :) Sedan ser det ut som att jag ska jobba mellan 14-19, så kom till e-center då och köp jordgubbar av mig!

Nej nu måste jag verkligen plugga!

Ha det fint. 

Onsdag 25:e maj

Hej på er! 

Idag har jag ganska mycket att göra så jag passar på att skriva lite nu när jag ändå har tid.
När jag slutar skolan vid 14,00 ska jag hem och stoppa i mig något i magen och diska. Sedan ska jag slänga in lite tvätt (eller mycket tvätt) i två maskiner innan jag ska gå ner på stan och möta upp brorsan för att hjälpa honom att leta en konfirmationspresent åt sin flickvän (känns så konstigt att skriva att han har flickvän, haha). Sedan ska jag avsluta med att handla lite innan jag ska hem igen och hänga upp tvätten. Sedan måste jag sätta mig ned och råplugga då det inte blev så mycket plugg igår. Jag fastnade framför TVn vilket jag förstod att jag skulle göra. 
Som ni hör har jag ganska mycket att göra idag, men jag ska ändå försöka att slänga in ett inlägg senare ikväll. :)

Ha det bra! 

Sötnosar!


Ecocert

Ekologisk hudvård från H&M.

H&M lanserar ekologisk hudvård


H&M har lanserat sitt allra första sortiment med ekologiska hudvårdsprodukter. Produkterna innehåller naturliga ekologiska råvaror och har certifierats av Ecocert – Europas största certifieringsorgan för ekologisk och naturlig kosmetik.

  • Duschgelé, 49,50.
  • Bodyscrub, 49,50.
  • Bodylotion, 49,50.
  • Handkräm, 39,50.
  • Läppbalsam, 39,50.

    Jag använder mig av läppbalsamet (den längst till höger) och har haft den ett bra tag nu (så H&M har haft dessa prukter ute i butik ganska länge nu). Läpparna blir helt underbara och jag älskar den. :) Som det står ovan, får du denna underbara produkt för endast 40 riksdaler. Jag är nyfiken på de andra produkterna, om det är någon som testat någon/några utav dessa så får ni gärna berätta vad ni tyckte om den/dem.

  • Tisdag 24:e maj

    Hej fina ni. 

    Hur mår ni? Jag vet inte vad det är med mig, jag har varit onormalt trött och seg hela dagen. Och det känns inte bättre av att jag måste plugga hela kvällen inför det jättesvåra provet vi har på fredag... Dock går det inte bra med pluggandet, utan jag blir hela tiden distraherad av något annat som TVn, kylskåpet, sängen och nu sitter jag här vid datorn... Det går inte bra det här. Jag saknar motivationen. Jag vill att allt ska vara över. I can't stand it anymore!

    Men, nu vet ni hur min kväll ser ut. Plugga, plugga, laga mat (Kycklinggryta m. ris), äta, plugga, plugga, sova. Lite TV ska jag också försöka att klämma in, men det lär väl inte bli några problem. 

    Hoppas ni får en något roligare kväll än mig! 
    Jag bjuder på en söt bild på mig och min man från igår när vi var hos grandma and grandpa.


    My heart beats for you 



    -

    Åh vad jag hatar att ligga efter med skolarbete! Det är så typiskt mig...
    Jag blev i alla fall på bättre humör när jag fick veta att jag nog ska jobba fredag och lördag, skönt att tjäna in lite pengar så här innan studenten. :) 

    Nu ska jag försöka att plugga lite till innan jag ska börja göra mig i ordning för att sedan åka till mormor och morfar när Robin kommer hem runt 19,00 :) Brorsans flickvän Hanna ska få träffa mormor och morfar för första gången också (tror det är första gången i alla fall?), de blev nämligen tillsammans igår (det blev officiellt i alla fall). ;) Dom är så söta ihop och passar jättebra tillsammans, så jag är superglad att få henne som svärsyster :) Hihi.

    Ha en fortsatt bra dag, fina ni! 

    Är dom inte för söta? :)


    Måndag 23:e maj

    Godmorgon!

    Jag sitter nu i skolan på lektion och är jättetrött.
    Idag när jag kommer hem måste jag ta tag i lite skolarbete som jag ska lämna in, samt plugga lite inför provet vi har på fredag som verkar jättesvårt!

    Senare ikväll när Robin kommer hem från Sundsvall ska vi åka till mormor och morfar och fira världens bästa mormor som fyller år idag, hurra hurra hurra! :)

    Nu måste jag hänga med på lektionen, ha det bra! 

    Grattis världens bästa mormor!

    Finally home!

    Vilken fullspäckad dag det varit, men trevlig!! :)
    Dagen började med konfirmation för kusinen. Efter att vi varit i kyrkan fortsatte vi hem till dem där det bjöds på jättegod buffé och fika! :) Runt 16,00 tiden kom jag hem igen och myste lite med Robin då vi knappt setts för att vi varit på olika håll hela helgen typ. Sedan strax efter 17,00 kom brorsan och pappa och hämtade upp mig igen (jag fick köra nybilen ;) så for vi till Ulrika Eleonora kyrkan och lyssnade på när mammas gospelkör och Estetprogrammet sjöng, jättefint. :)

    Nu är jag hemma igen, but not my boyfriend... Han är och repar men kommer hem snart. DÅ ska vi mysa massoooooor! ♥♥Med godis och cheeseballs (har inte ätit godis på hela helgen!!!) framför TVn. Kl 21.00 på TV4 börjar solsidan igen, första säsongen. Efter det, kl 21,30 på samma kanal börjar en film som verkar jättebra Gone baby gone. :)

    Hoppas ni får en mysig kväll fina ni! 

    Söndag 22:a maj

    Godmorgon! :)

    Jag hade det väldigt trevligt igår. Först åt jag mat med familjen och fam. Nordahls på stan och kikade lite på cruisingen, sedan for jag hem och bytte om och drog till Senada och firade henne på sin 19-års dag. :)

    Nu laddar jag om för konfirmation för min kusin Sara. :) Jag kör på barbent till en svart, söt klänning då det är JÄTTEVARMT ute! Så härligt. :)

    Ha en fin dag! 

    Söndag 22:a maj

    Godmorgon! :)

    Jag hade det väldigt trevligt igår. Först åt jag mat med familjen och fam. Nordahls på stan och kikade lite på cruisingen, sedan for jag hem och bytte om och drog till Senada och firade henne på sin 19-års dag. :)

    Nu laddar jag om för konfirmation för min kusin Sara. :) Jag kör på barbent till en svart, söt klänning då det är JÄTTEVARMT ute! Så härligt. :)

    Ha en fin dag! 

    46-års kris?

    Igårkväll kom pappa hem med en ny leksak. En sprillans ny Camaro -11.
    Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker den är snygg eller inte... Vad tycker ni?









    Lördag 21:a maj

    Heej!

    Nu har jag tid att skriva lite, haha. På förmiddagen åkte jag och Robin ner på stan och kikade lite, sedan köpte vi med oss mat hem (vi var inte eniga om var vi skulle äta så jag köpte thai och Robin kebab också tog vi med det hem och åt det hemma).  Sedan har jag varit och hämtat pappa ute i stugan i skärgården, sedan åkte vi till garaget och tvättade BMW:n. Ska jag cruisa i den ikväll måste den ju vara ren och fin. ;)

    Ikväll ska jag åka och fira Senada på hennes 19-års dag (fy vad gamla vi börjar bli...). När tjejerna sticker på krogen får vi se vad jag hittar på, om jag får med mig någon på lite cruising eller om jag blir hemma och tittar på en bra film med lite godis i min ensamhet då Robin är borta ikväll och ska fira sin kompis som fyllt 20 år. 

    Hoppas ni får en trevligkväll! :)

    -

    Hej! 

    Jag sitter ute i Bergvik och lyssnar på min lite hysteriska familj som håller på och gör sig i ordning. Syrran och hennes kompis ska åka på tranan (minns det som igår när jag gick på tranan, men det är 4-5 år sedan, fy vad tiden går fort! Jag börjar ju bli gråhårig snart...) och jag, mamma, pappa och brorsan ska åka på 40-års kalas, trevligt. :)

    Jag har precis färgat håret på brorsan och tänkte strax gå ner och pussa på mina två prinsar ute i hagen innan vi ska åka. :) 

    Ha en toppen fredagkväll. 

    Fredag 20:e maj

    Hej på er! :)

    Det blev bara en timmes lektion idag så jag sitter nu hemma och har precis tittat igenom en bok vi har prov i nästa vecka i svenska. Om Realismen och Naturalismen, vilket inte känns som ett ämne för mig. Väldigt ointressant och flera författare med knäppa namn man ska komma ihåg och vad deras böcker heter och handlar om. Jag blir glad om jag får G... haha. Jag fick veta idag att jag fick VG i nationella i svenska B, i både muntligt och skriftligt. Jag är varken nöjd eller missnöjd. Det duger.

    Jag ska nog ta och göra i ordning lite frukost/lunch snart och sätta mig framför TVn.
    Runt 16,00 tiden ska jag följa med mamma och handla. Sedan får vi se hur jag gör, om jag följer med familjen hem till Nordahls på 40-års kalas eller om jag stannar hemma. :)

    Love ♥

    -

    Hej igen!

    Jag är nu hemma från en väldigt mysig dag på Sagberg med min kära klass. :) Vi hade tur med vädret, lagade jättegod mat och hade det väldigt trevligt! :)
    Just nu sitter jag och tittar på O.C med en kopp te i ena handen och en snickers i den andra.

    Robin kommer hem runt 19 tiden ikväll, då ska vi laga Fajitas och mysa framför TVn. :)

    Ha det bra! ♥



    Torsdag 19:e maj

    Godmorgon! :)

    Jag sätter mig här och skriver en stund då jag beräknat tiden lite fel och inte behöver gå till skolan förrän om 15 min (har redan suttit rastlös i 20 min). Idag ska vår lilla klass åka ut till Sagberg i Holmsveden där vi ska kolla på grottor och laga mat och ha det mysigt. :) Som det ser ut så kommer det bli jättefint väder där så shortsen är nedpackade dom också. 

    Idag är det mitt och Robins datum (19:e) vilket innebär att vi har varit tillsammans i nu 3 år och 4 månader. ;) Haha. Jag tycker det är lite fjantigt att skriva månad efter månad om hur länge man varit tillsammans. Ibland glömmer vi till och med bort att det är 19:e, men det kanske inte är så konstigt med tanke på att vi varit tillsammans i nu över 3 år. :) I love my man ♥

    Ha en toppendag fina ni så hörs vi senare! :) ♥

    Onsdag 18:e maj

    Hej mina fina! :)

    Jag är nu hemma efter en seg dag i skolan. Jag känner mig fortfarande sliten efter helgen, haha. Men det är det värt! :)

    Jag fick ett mail tidigare idag om att min balklänning var klar och skulle skickas till mig. Jag blev jätteförvånad över att det gått så fort (2,5 vecka bara) men självklart blev jag superglad!
    Nu är jag inte lika glad längre då jag fick ett ytterligare mail från dom om att de tagit fel och att balklänningen kommer om 1-2 veckor... suck. Men det var ändå fortare än väntat så jag ska vara glad ändå! :)
    Så förhoppningsvis har jag balklänningen hemma nästa vecka, hoppas hoppas hoppas!

    Om 20 min börjar O.C som jag ska titta på och sedan kl 16,00 har jag tvättid. Även denna gång är inte Robin hemma, utan är i skolan... Men det går bra ändå, han brukar hämta och vika tvätten när han kommer hem. ;)
    Ikväll får det nog bli pizza från trädgårdbaren, är så fett sugen på det och orkar inte laga något. Men vi får se vad Robin tycker. :)

    Ha en fortsatt bra dag! ♥


    Tidsfördriv!

    Nämn något som gjorde dig glad igår: När jag kom på att jag hade en marabou choklad i handväskan när jag vaknade på morgonen eftermiddagen och var JÄTTEsötsugen! ;)

    Vad gjorde du kl 08 imorse:
    Jag satt på lektion i skolan.

    Vad gjorde du för 15 min sedan:
    Ingenting alls, tittade på TV och satt här vid datorn.

    Det sista du sa högt:
    ”I love you”

    Det senaste någon sa till dig:
    Robin -  " I love you too" Sött, jag vet.

    Vad har du druckit idag:
    Citronvatten, kaffe, vatten och ramlösa

    Vad var det senaste du åt:
    Sallad. :)

    Vad var det senaste du köpte:
    En varsin kaffe till mig och Jossan. :)

    Vad är det för färg på din ytterdörr:
    Brun trä dörr.

    Vad är det för väder hos dig nu:
    Det har slutat att regna och solen har nu tittat fram. :)

    Godaste glassmaken:
    Mjukglass och Mcflurry daim på McDonald´s

    Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
    Kärlek vet jag väl inte, men kanske, vem vet! :)

    Sover du tungt:
    Både ja och nej! Jag kan somna jättelätt även fast jag har ljud omkring mig, men ringer väckarklockan eller någon väcker mig vaknar jag direkt, haha.

    Drömmer du mardrömmar:
    Jag har mina perioder, men ja det gör jag. :(

    Favoritklädsel:
    Sommar outfits! Typ shorts och en snygg topp. :)

    Favoritlåt just nu:
    Har ingen favorit låt, men Eric Amarillo - om sanningen ska fram är riktigt bra just nu! ;)

    Vad ser du om du tittar till höger:
    En vägg

    Vad gör dig glad just nu:
    Just nu? Hmm... Min pojkvän som sitter bredvid mig :)

    Vad ska du göra härnäst:
    Jag ska svara på dessa frågor och sedan titta på TV och mysa med min sambo!  ;)

    Höger eller vänsterhänt:
    Right

    Humör just nu:
    Helt OK! Lite småseg och trött bara, men annars så! :)

    Favoritgodis:
    En godis som är avlång och lakrits och har antingen en rosa eller grön färg inuti (vet inte vad dom heter), samt färgglada och choklad

    Kläder just nu:
    Svarta jeanslegging och en långärmad randig tröja.

    Sommarplaner:
    Åka till London, jobba, (Gotland?) sedan får vi se vad vi hittar på! :)

    Hur många kuddar sover du med:
    2 st, 3 om jag sover ensam vilket sällan händer

    Spelar du något instrument:
    När jag var yngre spelade jag piano och var rätt duktig på det ett tag, nu har jag dock glömt bort hur man spelar... ;)

    Morgon eller nattmänniska:
    Hmm... Inget av det? Är jag bara hemma är jag alltid supertrött och lägger mig tidigt men är det partaj har jag inga som helst problem att vara uppe sent. :) Så det beror på.

    Vad är viktigast för dig:
    Robin, min familj och mina vänner ♥

    Är du kittlig:
    JAAA!

    Snarkar du:
    Nix, det kan hända om jag är förkyld typ

    Stjärntecken:
    Kräfta

    Äckligaste insekten:
    Men fy, finns det någon insekt som inte är äcklig?

    Längtar du mest efter just nu:
    SOMMAAAR ♥ :)



    Tisdag 17:e maj

    Hejsan! :)

    Imorse kl 06,00 var det jobbigt att kliva upp för att gå till skolan. Jag kände mig fortfarande sliten efter helgens bravader men kämpade mig ändå till skolan. Som tur var gick dagen ändå fort. :)
    När jag kom hem tittade jag på O.C och åt en sallad till lunch. Sedan kom svärmor förbi och tittade in. :) Hon hade med sig två stora blommor till mammsen. Så hon blir säkert jätteglad. :)

    Mycket mer har jag inte gjort idag, har pratat med mami i telefon, tittat på TV, skrivit mail och jag skulle även behöva ta tag i disken, men det får vänta ett tag. Runt 19,00 tiden kommer min älskling hem, miss him. ♥

    Här får ni ta del av några bilder från studentkryssningen! :)














    Måndag 16:e maj

    Jag lever!

    Jag ligger fortfarande i sängen halvt sliten, eller ganska mycket sliten faktiskt. Jag sov fram till 15.00 idag. Jag kände att jag behövde ta igen några timmar då jag endast sovit 5 timmar av 42 timmar. Så ja, slitet var ordet. Tack och lov att det är studiedag idag och är lediga från skolan.

    Men alltså, vilken GRYYYYYYM studentkryssning vi haft!!! Bland det bästa som hänt! Jag har haft så sjukt roligt med mina fina vänner, jag måste erkänna att jag grät en skvätt där också för att jag tyckte det var så sorgligt att splittras från dessa underbara människor då vissa ska flytta och studera. :( Men, vi får ta vara på de få veckor vi har kvar och göra det bästa av det! :)
    Efter en toppen dag/natt/morgon på kryssningen avslutades det med "efterfest" på CH med fina människor innan jag fick lägga mig och sova i min efterlängtade säng tillsammans med min efterlängtade pojkvän. :)

    Nu har jag precis tittat på O.C och ska snart kliva upp och stoppa i mig frukost/lunch eller något liknande. Eller kanske det är lika bra att vänta tills Robin kommer hem vid 18.30 och göra middag då. :)

    Ha en fortsatt trevlig dag! :) ♥

    Lördag 14:e maj = STUDENTKRYSSNING!!!!!!!!!!!!!!

    Godmorgon fina ni!

    Jag håller på att göra mig i ordning nu och packar ner det allra sista i resväskan. Runt 12.00 tiden ska jag dra till donken och luncha med tjejerna innan det bär av mot Stockholm! :)
    Jag känner mig riktigt taggad och ser fram emot att skapa ett fint minne för livet ute på Östersjön med fina människor! :)
    WAKA WAKA!

    Ha en grym helg, det ska jag ha!! ♥

    -

    Nu har jag precis kommit hem igen efter en andra solning i solariet för idag, men denna gång med min fina vän Issa som jag mötte upp på stan. :) Något mycket brunare vet jag dock inte om jag blivit, men lite i alla fall. Hoppas jag.

    Nu sitter jag i soffan, svettig och äcklig. Jag skulle vilja duscha men har hört att färgen går bort om man duschar direkt efter att ha solat solarium och att man ska vänta i minst 6 timmar. Vet inte hur det kan gå till men för säkerhetens skull så väntar jag med att duscha, haha. ;)

    Jag ska också färga håret ikväll och packa det allra sista. :) Nu är det nära!
    Robin kommer hem närmare 19.00 ikväll, så då blir det myspys. :)
    Jag vet inte riktigt vad vi ska äta ikväll, jag tror det får bli fläskfilé och potatisklyftor. :) Sedan blir det godis och Talang och vi avslutar med filmen ...och så kom Polly som går på TV3 kl 21.30. :)

    Ha en toppenkväll fina ni! ♥


    Fredag 13:e maj

    Godmorgon!

    Idag är jag som sagt ledig från skolan så jag tog mig en sovmorgon fram till 12 ungefär. Jätteskönt!
    Jag ligger fortfarande i sängen och har precis tittat på Fyra bröllop på internet, synd att man inte fick se när mammas bästa kompis sjöng. :( 

    Jag funderar på om jag ska klä på mig och gå ner på stan för att sola lite. Det skulle behövas eftersom jag ska gå med bara ben imorgon på kryssningen och då vill man ha lite färg och inte vara blek, haha. 
    Men först ska jag försöka stoppa i mig något, i alla fall dricka ett glas citronvatten (som ökar förbränningen). Jag har druckit ett glas vatten med pressad citron i varje morgon i nu två veckor och jag tycker faktiskt att det har hjälpt, eller är det kanske jag som inbillar mig, haha. Det är i alla fall gott och nyttigt så jag tänker fortsätta med det. :)

    Ha en bra dag! ♥

    Daamn!

    Jag måste erkänna att Eric Saade är FETT snygg alltså! (Förlåt Robin...)



    Kvällsmys

    Nu har jag precis kommit hem från Sandarne där syrran hade fotbollsmatch. Det blev förlust för Bergvik tråkigt nog och det blev inte en alltför rolig hemresa med en förbannad syster bredvid sig.

    När jag kom hem blev jag överraskad med en god middag som min älskling gjort. Currykyckling med ris och wokgrönsaker. :) Gohjärtat. ♥

    Synd att jag missade Fyra bröllop men jag får titta på internet på TV4 play sen istället. :)
    Men om 10 min ska jag titta på andra semifinalen av Eurovision Song Contest och ikväll är Sverige med som representeras av Eric Saade. Heja Sverige!

    Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

    Torsdag 12:e maj

    Hej! ♥

    Nu har jag kommit hem från skolan och ligger i soffan och är jättehungrig (levt på två äpplen idag). Men jag tänkte tajma in med att göra lunch till O.C börjar. :) En god sallad med bulgur i tänkte jag göra. 
    Sedan kl 16,00 har jag tvättid, so fun!

    Jag fick precis ett sms från posten om att ett paket från Estate Europe AB är på väg till mig, antagligen är det studenttröjan som jag väntat på i 8 veckor nu. Det var väl på tiden.
    Min studenttröja jag fick i början av mars var lite för liten så jag skickade tillbaka den och ville ha en storlek större istället, och har fått väntat i nu 8 veckor... Hoppas det inte blivit nå fel bara så jag får skicka tillbaka den igen, haha.

    Nog om det. Jag vet inte hur jag ska göra ikväll, om jag ska följa med mamma till Sandarne (tror jag det var) och titta på syrrans fotbollsmatch eller om jag ska stanna hemma och titta på Fyra bröllop (kl 19.25 ikväll på TV4) som ikväll hålls här i Söderhamn (how cool?!). Min mammas bästis sjunger nämligen på det bröllopet, så jag vill inte missa det. Men jag kan ju kolla på repriset eller på TV4 play, så vi får se hur jag gör. 

    Imorgon är vår klass lediga från skolan, så skönt! Så då kan jag passa på att sova ut länge då jag inte lär få mycket sömn på lördag/söndag, hehe. Packa måste jag också göra! :) 

    Ha det bra fina ni! ♥


    Filmtips

    Jag tittade precis på filmen A walk to remember vilket är bland de bästa filmerna jag någonsin sett, om inte den allra bästa. Som ni vet älskar jag romantiska filmer, och det var verkligen den här. Jag grinade oavbrytet under nästan halva filmen. Usch, jag grinade så mycket så jag har huvudvärk nu, haha. Jag rekommenderar den här filmen STARKT! Så himla bra!!! Jag förstår inte varför jag inte sett den tidigare med tanke på att den är från år 2002. Ni som inte sett den MÅSTE se den!

    Landon Carter tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt...




    Onsdag 11:e maj

    Hej på er! ♥

    Jag har nu kommit hem efter en hel dag på Järvzoo med klassen. :) Vi hade det jättemysigt och hade perfekt väder. :) Vi fick se en jättesööööt liten renkalv som endast var 1 timme gammal, så himla söt. Vi fick även se en jättesöt björnunge som vad född i år 2011, jag ville bara ta med mig honom hem och gosa med honom i hans tjocka lurviga päls. Fick även se älgungar som inte var gamla. :) Jag smälter när jag ser djurbebisar, så sööötaaaaaa. För dom som missat det så älskar jag verkligen djur. Jag kan liksom inte ens döda en mygga för att jag är en sådan djurvän, haha. (Även fast jag äter kött...).

    Nog om det. Jag har precis diskat och tänkte nu gå ner till tvättstugan och tvätta, men tydligen var det imorgon jag hade tvättid och inte idag. Så vad jag ska göra nu vet jag inte, egentligen bör jag ta tag i lite skolarbete men det orkar jag verkligen inte. Jag tror att jag istället lägger mig i soffan med en kopp te och läser nya numret av Vecko Revyn som kom med posten idag. 

    Ha det bra! ♥

    Trötter

    Jag är helt slut. Jag somnade i soffan runt 15.30 (missade halva o.c, buhuuu) och sov i tre timmar, fram till 18.30 när Robin kom hem. Jag gick då ner på Ica Alen och handlade lite till morgondagen då vår klass ska åka till Järvzoo, haha. :) Det blir nog jättemysigt! 
    Då jag inte alls är hungrig så köpte jag även en färdiglagad lasagne till Robin (jag är slö idag). Egentligen bör jag äta något mer då jag hoppade över frukost också och endast har ätit en liten sallad idag så fil och flingor ska jag försöka få i mig.

    Nu sitter jag och tittar på Fyra bröllop , mycket mer bra program går det inte idag. Vi får se om jag orkar titta på en film så kanske jag knäpper på det. :) Annars blir det en tidig kväll och istället ladda upp inför morgondagen! 

    Ha en fortsatt trevlig kväll. ♥

    Tisdag 10:e maj

    Hej fina ni! :)

    Vilket härligt väder! Idag tog jag med mig shorts till skolan då jag höll på att avlida i jeansbyxor igår, och tur var väl det för vi hade det jättevarmt och skönt ute i solen. :)

    Jag har precis kommit hem från skolan nu och fick en sådan plötslig huvudvärk så jag ligger i soffan och vilar lite. Jag ska snart gå och ta en treo och sedan göra i ordning lite lunch, en god sallad tänkte jag (som varje dag). 

    Vi hade studentmöte i skolan idag, nu börjar det kännas verkligt. :) Det kommer bli så himla roligt! Bal, studentveckan och självaste studenten.
    Vi börjar redan på lördag då vi ska skapa oss ett minne för livet, på Östersjön! :)

    Ha en toppen dag och njut av solen! ♥

    Måndag = TVkväll

    Nu har jag skickat iväg Robin till Elias så han kan kolla på hockeyn där för på måndagar är TVn min!
    Som jag har sagt går alla bra programmen på måndagar, jag har nu kollat på Fyra bröllop och strax börjar Mamma byter bo och därefter En unge minuten. Toppenkväll!

    Trevlig kväll allesammans! ♥

    Filmtips

    Just go with it (Min låtsas fru på svenska)
    Adam Sandler & Jennifer Aniston

    En film för dig som gillar humor och romantik, en jättebra film! :)

    Danny som är en framgångsrik plastkirurg använder en vigselring som raggningsknep när han går på krogen för att få napp på tjejer.
    Han spelar killen som ligger i skilsmässa, men en dag går allt fel. Han har hittat tjejen som han vill ha och börjar komma med massa lögner.
    Då dras hans läkarassistent Katherine in i det hela. Hon får spela kvinnan som han ligger i skilsmässa med...


    Måndag 9 maj

    Hej på er! ♥

    Idag har det varit en lång dag i skolan, jag slutade vid 15.30. Efter skolan svängde jag förbi Carolines (där jag ska göra min håruppsättning inför balen) och pratade lite. Nu börjar man inse att det verkligen börjar närma sig! Bal. Student. Livet som vuxen. Hjälp.

    Jag har precis kommit hem och har nu slängt i mig lite sallad för att jag var jättehungrig då jag endast ätit ett äpple och druckit en kopp kaffe idag. Det här med att försöka äta frukost varje morgon gick inge vidare... Det funkade två mornar. 

    Nu ska jag åka och hämta Robin på resecentrumet, ha en bra dag! ♥

    Godkväll

    Det blev en heldag ute i bergvik med ridning, god mat och mys i det fina vädret. Vi avslutade med en bra film som jag kan berätta om senare. :)
    Närmare 21.00 tog jag BMW:n hem till min fina pojkvän. ♥
    Vi har precis ätit kycklingsallad och slappar nu framför en värdelös film som går på TVn, så det dröjer nog inte länge tills vi går och lägger oss. :) Imorgon är det en ny skolvecka, så det är lika bra att lägga sig i tid. 

    Ha en fortsatt trevlig kväll. ♥

    Söndag 8 maj

    Hej!

    Vilket underbart väder vi har! Jättevarmt och skönt. :)

    Jag sitter ute i Bergvik med hela familjen. :) Jag stack hit någongång efter 11 imorse då Robin skulle plugga idag igen.
    Vi har varit ute och myst med hästarna, plockat fram utemöblerna, lekt med Selma och suttit ute och myst i solen. :) Jag har även plockat fram en resväska som jag ska ha med mig på kryssningen på lördag, det börjar närma sig nu! :)

    Ha en toppendag och njut av solen! ♥ 



    19. ♥ Min favorit årstid

    Min favorit årstid är sommar. När man kan gå barbent och lättklädd, grilla goda köttbitar, sola med kokosolja på bryggan ute i sommarstugan, svalka sig med goda saftiga meloner, jordgubbar och andra goda frukter, åka båt, uteserveringar, utekvällar med mina bästa tjejer och mycket mer!

    Sedan finns det ju också nackdelar med sommaren som alla äckliga kryp, myggor, getingar/humlor, fiskmåsar som väcker än jättetidigt på mornarna, ormar, leriga hästar mm. Men det är det lätt värt! 






    Lördag 7 maj

    Hej fina ni!

    Jag var så rastlös tidigare idag så jag skicka sms till mammsen och frågade om hon skulle göra något roligt idag, hon ringde upp strax därefter och sa att hon var på väg till stugan och frågade om jag ville följa med, och det gjorde jag! Jag hade så tråkigt hemma, Robin skulle plugga hela dagen till tenta och det fanns absolut inget bra på TVn. 

    Så jag och mamma tittade på när pappa och en till kille byggde för fullt på vår blivande brygga. :) Det kommer bli superfint där ute i vår stuga i skärgården.
    Vi premiärgrillade också på vår "solsidangrill". Grillad Karré och potatissallad, gott! :) Sedan satt vi på solstolarna i några timmar och läste skvallertidningar och jäste innan vi drog hemåt igen.

    Nu är jag hemma och tittar på TV och tar det lugnt. :) Tanken slog mig att det endast är en vecka kvar till studentkryssningen, åh vad jag längtar! :) 

    Ikväll blir det ännu en lugn hemmakväll med min bästa. Lövbiffgryta m. ris blir det till middag ikväll och självklart MYCKET snacks! :)
    Hoppas ni får en toppenlördag! :) ♥



    -

    Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha handlat på e-center med mamma och syrran. Det tog oss nästan 2 timmar att handla på ICA, mamma var segare än vanligt idag. Men nu är jag äntligen hemma och ligger utslagen i soffan och laddar upp inför att laga lite middag. För det tänker väl inte Robin göra antar jag... 

    Ikväll blir det en mysig hemmakväll för mig och min man med god mat, lite snacks (eller mycket snacks) framför antingen Talang eller Så ska det låta.
    Till middag blir det min absoluta favoritmat, - Oxfilé med potatisgratäng, rödvinsås, gelé och en god sallad! Man måste ju få unna sig ibland med en god köttbit. :)

    Ha en mysig kväll fina ni! ♥


    18. ♥ Det här får mig att gråta

    • Sorgliga filmer och filmer med lyckligt slut får mig att gråta (inte ens till Lejonkungen kan jag hålla tårarna borta, inte heller till Extreme home makeover).

    • När jag blir RIKTIGT arg eller besviken kan jag börja gråta, som när jag t ex fick hem min balklänning och det var fel färg grinade jag i en timme för att jag var så besviken.

    • När jag förlorar någon, människa som djur.

    • För någon kväll sedan började jag gråta lite grann när jag tänkte på att min tid på gymnasiet snart är över.

    • När jag blir sårad.

    • När jag ser en råtta/mus blir jag helt hysterisk och gråter tills jag inte kan andas. (fobi)

    • När jag slutade 9an grät jag floder! (Hur ska det då bli på studenten? haha)

    • Jag kan börja gråta till sorgliga eller lyckliga låtar.

    • När jag skär lök

      Det finns säkert något mer men inte som jag kommer på precis nu.
      Men ovanstående punkter är de vanligaste jag gråter åt.


    Studentplakat

    Mina föräldrar ska beställa studentplakat nu och mamma vill ha lite hjälp med att välja en utav de otroligt söta (eller inte) bilderna på mig. Hon har lagt in några bilder på sin blogg och vill att ni ska rösta på den bild ni tycker jag ska ha på mitt studentplakat. Eftersom jag inte får välja har jag inte så mycket att säga till om, så snälla rösta på en någorlunda normal bild på mig.

    Klicka här för att komma till mammas blogg.

    Fredag 6 maj

    Godmorgon fina ni! :)
    Vilket tråkigt väder vi har idag, regn och mulet. Men i helgen ser det ut att bli finare väder. :)

    Det blev en väldigt kort skoldag idag. Istället för kl. 11.10 slutade vi strax efter kl. 10. :)
    Så nu har jag nyligen kommit hem och sitter nu och tittar på TV. Min mage börjar bli hungrig så jag ska nog snart gå och göra i ordning en god sallad. :)

    Ha en bra dag! ♥

    Drömmer mig bort till varmare länder...

    Haha

    Bin Laden är kanske död men, hans lite mörkare bror Choko-Laden finns kvar
    samt kusinerna Marme-Laden, partyprinsen Pinaco-Laden och
    vegetarianen Sal-Laden.
    Icke att förglömma hans senila farbror Var-Fan-Var-De-Jag-Laden samt den livsfarliga vis sångaren Bal-Laden.

    Filmtips

    På påsklovet uppe i fjällen tittade vi på den svenska filmen "Himlen är oskyldigt blå". En helt okej film. Jag vet att många tycker den är riktigt bra men SÅ bra tyckte inte jag att den var. Jag skulle inte titta på den igen faktiskt. Men eftersom den är baserad på en sann händelse och i Sverige dessutom så blir den mer intressant och spännande. :)
    Ingen film i min smak men kanske i din. :)

    Den är baserad på verkliga händelser kring den så kallade Sandhamnsligan som på sjuttiotalet tillverkade och sålde narkotika. Men filmens huvudperson är den unge Martin (Bill Skarsgård) som bor med sin alkoholiserade pappa (Björn Kjellman) och kuvade mamma (Amanda Ooms). För att slippa misären i hemmet nappar han på en kompis erbjudande att följa med ut till Sandhamn en sommar. Här träffar han kärleken i Jenny (Josefin Ljungman), men blir också inblandad i restaurangägaren Göstas (Peter Dalle) skumma affärer.



    -

    Nu har jag kommit hem igen från fågelskådningen med klassen. Vi hade de väldigt trevligt och mysigt måste jag säga, trots att fågelskådning inte riktigt är min grej... Hehe. 

    Nu är jag i alla fall helt slut och ligger och vilar i soffan och tittar på O.C. :)
    Jag är för trött för att laga mat idag så jag bad Robin att göra något. Men han hade tydligen fullt upp med pluggningen inför en tenta han har imorgon och föreslog därför att köpa hem pizza från trädgårdsbaren, karlar alltså...

    Så det får bli så. Pizza.

    Ha en fortsatt trevlig dag fina ni. ♥

    Den stora fågelskådaren Englund!


    Och vi tjejer förstås


    Torsdag 5 maj

    Godmorgon!

    Jag klev upp tidigt imorse så att jag skulle hinna göra en god sallad till vår lilla utflykt med klassen idag.
    Vi ska nämligen åka ut till Ålsjön och göra lite aktiviteter samt titta på fåglar, roligt va?! Haha.

    Ha en bra dag! ♥

    En redo tjej, dock ska vi inte åka föränn om en timme.




    Merci ♥

    Seriöst, det finns ingen choklad som är godare än Merci! Jag är typ beroende av det. Det bara smälter i munnen!
    Jag fick denna chokladask av mina kära farmor och farfar. ♥

    Men nu har jag ätit upp dom goda och lämnat dom mindre goda kvar, som är mörkchoklad och dom med smak av marsipan och smak av kaffe (Jag gillar kaffe, men inte i choklad eller chokladbollar), så dom får Robin äta upp, hehe.

    Nog om det.
    Nu ska jag snart gå och möta upp Robin som kommer hem från Sundsvall så ska vi gå ner på stan och handla lite. Ikväll har jag bestämt (utan Robins tillåtelse) att vi ska äta Fajitas. :) Så gott och så lämpligt att göra. 

    Ha en trevlig kväll! ♥

    Knäppt med min "jättebra" kamera...




    Onsdag 4 maj

    Hej på er!

    Jag hann inte blogga imorse då jag hade det väldigt jäktigt. Jag låg lite för länge i sängen, hehe. 
    Robin stack tidigt imorse till Sundsvall och kommer hem ikväll, så det blir jag som får ta hand om tvätten (igen) då vi har tvättid idag. Typiskt att han alltid ska lyckas vara borta när vi har tvättid, slump eller medvetet kan man ju undra... Haha.

    Nu ska jag strax gå och göra i ordning en sallad då jag varken ätit frukost eller lunch idag. Endast ett äpple och konstigt nog är jag inte jättehungrig, utan bara lite sugen på att äta något. Om 10 min börjar O.C som jag ska titta på så jag ska gå och göra i ordning salladen nu och sätta mig i soffan och titta på det. :)

    Sedan kl 16 ska jag gå ner till tvättstugan, can't wait! ♥





    En kväll framför TVn, as always.

    Jag och Robin har nu ätit köttfärslimpa med hemmagjord potatismos, gräddsås och lingonsylt. :) Jättegott.
    Just nu sitter jag och tittar på TV medan Robin pluggar till en tenta. Dock går det inga bra program på TVn idag. Men kl 21.00 tänkte jag titta på Inför Eurovision Song Contest 2011 (Finns inte så mycket bättre på TVn). Men Eric Saade är med ikväll så jag vill höra vad de har för kommentarer och åsikter om hans låt. :) Till det ska jag nog skära upp lite melon, mumms!

    Roligare kväll än så verkar det inte bli, haha.



    Angående "risken" jag tagit....

    Minns ni att jag förra veckan skrev att jag inte gillade att ta risker men att jag gjort det?!

    Det är så här, att jag beställt en balklänning igen. En skräddarsydd dessutom, så det kan bli samma misstag som sist vilket jag hoppas att det VERKLIGEN inte blir! Men den var jättefin och jag kunde inte låta bli. Haha. 
    Men jag skrev till hon som har hand om det där och hon kunde absolut garantera att jag har den hemma senast 3 juni. Det är en vecka innan balen. Så då kan ni förstå att jag verkligen har tagit en risk, en stor en sådan också. Skulle det vara något fel (igen) har jag alltså en vecka på mig att leta en ny balklänning. Annars måste jag gå i den jag beställde första gången som har en färg jag inte gillar. 

    Jag hoppas innerligt att den kommer vara perfekt. 
    Bild på klänningen vill jag inte visa, inte än i alla fall. Det får bli en surprise! ;)

    -

    Idag blev det födelsedagsfirande för vår vän Englund som fyller 20 år, så han bjöd på tårta och vår lärare på kaffe! Mummsigt.

    Just nu sitter jag och tittar på O.C (passar på att blogga när det är reklam) och äter en god och nyttig sallad med baconbitar i. :)
    Vi får se om jag orkar ge mig ut på en promenad senare eller om jag spar den till imorgon.

    Nu börjar O.C igen.
    Ha en fortsatt trevlig dag! :)

    (Vad han gör på bilden har jag ingen aning om, haha)


    Bilderna blir jättebra med Robins Iphone!




    Tisdag 3 maj

    Godmorgon! :)

    Idag börjar jag inte skolan förrän kl 10.00, så jag fick sova lite extra länge idag.
    Jag är redan klar men ska inte börja gå förrän om 35 min, så jag hade egentligen kunnat sova lite längre ändå. Typiskt.

    Just nu sitter jag och försöker att äta fil med linfrön i, att det ska vara så svårt att få i sig något på mornar. Men det går. Med lite tvång. 

    Nu när jag ätit upp ska jag krypa ner i sängen bredvid min sovande pojkvän innan det är dags att knalla ner mot skolan. 

    Ha en bra dag! ♥

    Jag gillar måndagar!

    Varje måndag sitter jag bänkad framför TVn då det går bra program hela kvällen!

    19.25 TV4 - Fyra bröllop
    20.00 TV4 - Mamma byter bo
    21.00 TV4 - En unge i minuten
    I vanliga fall går Superstylisten Jonas kl 22.00 på TV3 men ikväll är det kl 23.00 då det är Sverige-Österike från 20.00-23.00 ikväll.

    Nu börjar Fyra bröllop, Chao!


    Taj mahal

    Nu har jag precis beställt lite nytt löshår. Mitt andra har blivit så slitet och äckligt så det behövdes. 
    Jag beställer alltid mitt löshår från Taj Mahal, dels för att det är så billigt där men också för att det är bra kvalité och snabb leverans. :)

    Jag är väldigt mörkbrunhårig och tar därför alltid "Brunsvart hår", 45 cm och rakt. :) Det får jag betala 500 riksdaler för samt 50 kr för frakten. Så den totala summan ligger på 550 kr vilket är väldigt billigt!

    Så är du sugen på att förlänga håret eller göra det mer fylligt rekommenderar jag verkligen att du köper ditt löshår på Taj Mahal


    Liljekonvaljer ♥

    Hela dagen idag har jag haft ont i magen, likt magknip men ändå inte. 
    Men efter att fått i mig en sallad när jag kom hem från skolan kändes det bättre. :)

    Nu har jag och Robin precis gått en 40 minuters promenad i raskt tempo, kändes skönt. Dock blåste det och det var ganska kallt ute. Hoppas på bättre väder imorgon vilket det ser ut att det kommer bli. :)
    När vi var ute och gick hittade jag Liljekonvaljer! Blev jättelycklig och plockade med mig en bukett hem. Jag älskar liljekonvaljer, dem är så fina och luktar jättegott! Dock har blommorna inte slagit ut helt, men det dröjer nog inte länge! :)

    Robin stack och repade direkt så nu är jag hemma all alone. Jag sitter och funderar ut på vad man kan äta till middag ikväll, alltid samma problem, alltid gör man samma lika maträtt. Aldrig något nytt. Så pleeeeeease kom med tips på maaat! Vad som helst förutom typ frysta köttbullar och makaroner eller något från vattnet (fisk, räkor mm.) 

    Ha det fint! ♥

    Eftersom Robin inte är hemma så var jag tvungen att knäppa med min dåliga mobil...





    Måndag 2 maj

    Godmorgon! ♥

    Då var det dags igen. Verkligheten. Om 10-15 min ska jag börja traska ned mot skolan.

    Jag ska försöka börja äta frukost (igen). Ett glas citronvatten och fil med linfrön i ska jag äta varje morgon. Citronvatten ökar förbränningen och linfrön är jättenyttigt. Så det är vad jag äter just nu.

    Nog om det, nu måste jag äta upp och sedan gå. Ha en bra dag! ♥



    Efter att jag och Robin tittat på Humorgalan blev vi så berörda, så vi valde att bli världsföräldrar. 

    Man får sig en tankeställare och uppskattar verkligen det man har... ♥



    -

    Jag och Robin har slagit oss ned i soffan och precis ätit potatisgratäng och kyckling.
    Nu sitter jag och gråter en skvätt till Humorgalan.
    Det är så orättvist att alla inte får ha det lika bra som oss.

    Tidigare idag har vi varit ute i skärgården i stugan och hjälpt mamma och pappa med att röja lite.
    Farmor och farfar tittade också förbi där och fikade lite oss. Sedan åt vi potatissallad och rostbiff ute i solen. :) Jättemysigt.

    Nu ska jag fortsätta att titta på humorgalan. Sedan ska vi titta på filmen Cliffhanger som går på TV3 22.00. Jag ska se om jag kan hitta något gott vi kan äta till, hehe.

    Trevlig kväll allesammans. ♥

    Söndag 1 maj

    Jag kan inte riktigt förstå att det är MAJ månad. Det var ju nyss flera meter snö ute?

    Idag är jag en sliten tjej efter gårdagen. Jag hade jättetrevligt med mina tjejer igår, en av dom bästa kvällarna på länge! :) 

    Nu måste jag börja göra mig i ordning (kom precis ut från duschen) för snart kommer mamma och hämtar mig och Robin så ska vi hjälpa dom att röja ute i sommarstugan. :)

    Ha en toppendag! ♥


    RSS 2.0