Helt slut

Robin skjutsade mig till skolan till 9.30 ca.
Fick veta att vi ej hade svenska + har vi ju ingen naturkunskap längre heller, så det skulle bli 3 timmars hål.
Men som tur var kunde Vanja vår bf lärare skjuta ner vår lektion så vi fick börja tidigare, så vi slutade 13.45 idag :) Pappa skjutsade hem mig,  jag har bara kollat på tv och så och nu tänkte jag sova innan jag ska ner till stallet tänkte jag.

Jag och Ida funderade på att börja på hockey, Eftersom ljusne har startat ett "nybörjar" lag för tjejer.
Men när jag kom hem tänkte jag över det och kände att jag varken har tid,ork eller lust. Är ju egentligen inte ens intresserad av hockey, så varför ska jag då börja? :p Ja, vi får väl se om Ida börjar ändå eller hur hon gör :)

Vi har också pratat om att vara med i wolleybollturneringen som är den 17 dec tror jag det var. Så vi får väl se, hittills är det jag, Ida och Englund så vi måste försöka få med minst 3 till, vi har ju redan förslag på ett "tema" ;).

Nu ska jag sova.
Godkväll.

Gänget



Den absolut tråkigaste dagen på veckan

Gårkvällen var trevlig. :)
Åkte hem vid 12 tiden i morse för att Andreas hade träning.
På vägen hem hämtade jag och Robin kantareller hos en vän till familjen, Jag älskar kantareller, smörstekta kantareller dränkt i vitlök, åååååååååååh.

Väl hemma la vi oss och vilade ett tag, Sedan bytte vi om och åkte med mamma o pappa till någon slags "julmarknad" där brorsan sålde knäck och choklad för fotbollslaget.
Nu sitter vi i soffan framför teven och väntar på lövbiffgryta m. ris som mamma håller på att lagar ihop.
Efter maten drar vi iväg till Robin och blir där inatt. :)

På återseende.

Bästa Selma



fredag-lördagsmys

Ursäkta att jag varit så dåligt aktiv här.

Igår efter skolan hämtade Robin mig, vi åkte till stugan och satte på elimenten så det skulle vara varmt och mysigt tills vi kom dit senare :) Sedan åkte vi hem till mig, jag färgade håret på Robin, så nu är gossen brunett ;) Måste faktiskt säga att det blev jättebra, och även han är väldigt nöjd. Sedan sprang jag ner till stallet och donade. Efter att jag duschat och packat åkte vi till stugan och myste bara vi två :) Dock somnade jag rätt tidigt...

Vaknade redan vid tio tiden, städade och gjorde fint medan Robin fortfarande låg och sov. Sedan vid ett tiden fick han inte sova längre för mig, så han klev upp och vi åkte in till stan och kollade lite, Köpte en söt stickad tröja och en vanlig tröja. Sedan åkte vi hem till mig, mockade lite snabbt åt hästarna. Jag tvättade av mig och bytte kläder innan jag och Robin åkte och hämtade upp Ida och därefter Limpan, Drog vidare iväg mot stugan. Nu sitter vi här, Jag och Robin har "kockat" ihop en god middag åt oss (WOK), Och nu har vi tagit fram julmust och skumtomtar! Mmmmmmm.

Nu ska jag vara lite mer social här
Hörsssss

5 dagar kvar till DECEMBER!!

Kan ni tänka er? Det är snart december!

Men jag klagar inte, Jag måste nog erkänna att jag tycker december är den mysigaste månaden!
Med alla ljus, julmusiken, mörkret, doften av glögg och pepparkakor. Den stora fina granen, alla julklappar!!
Åååh, julklappar... alla är samlade och bara ligger i soffan och myser. Det är väl för härligt?! :)
Och när vi åker upp till fjällen till nyår, tar en långtur med skotrarna, stannar till vid voffelstugan och tar en voffla m. sylt och grädde eller varför inte en varmchoklad? Tänder på en brasa i vår mysiga stuga, äter mammas goda mat, Ligger framför teven, spelar sällskapsspel och bara har det trevligt med trevligt sällskap. Ja, jag är som min hund - Sällskapssjuk! Jag älskar att ha folk runt om mig.
Fy vad jag längtar till julafton och nyår.

Dagen har sett ut så här:
- Bf hela förmiddagen
- Idott, basket
- Dubbeltimme i historia (FY OCH USCH)
- Åt på dragonen med family
- Pluggat historia
- Pluggat historia
- Och åter, pluggat histora.

Nu ska jag sova. Godnatt!


29 dagar kvar till julafton!

Var tar dagarna vägen?
Jag har fortfarande inte hunnit med nå julklappshandling... Jag ska försöka dra med mamma till valbo nu någon helg.
Mitt stora bekymmer är vad jag ska köpa till min pojkvän?! Jag har sån himla dålig fantasi, någon som kan hjälpa mig? 

Vi har varit lediga idag pga. inga lektioner, så sköönt! Robin har åkt hem och jag o mamma håller på och städar hela huset och ställer fram adventsljusstakar och julstjärnor m.m. Det är ju så mysigt!! Snart kommer vår "nya" hovslagare och ska sko hästarna. Kommer kännas konstigt när det inte är Kenneth som kommer... 

Nä nu ska jag rycka upp mig och fortsätta med städningen.
På återseende.

Trött som aldrig förr

Är så otroligt trött, trots att vi bara gått i skolan till 11.50 idag.
Jag orkar inte ens skrivit vad som hänt idag hittills.
Ska nog lägga mig och sova ett tag, tills Robin kommer :)
Eller kanske jag ska göra i ordning lite gurkstänger och dipp och sätta mig framför teven?... det gör jag!
På återseende.


Måndagar är väl för tråkiga!

Vad händer? Nu hade vi bara en lektion igen. Vi började 9.20, hade mentors tid i 10 min. Sedan skulle vi ha svenska, men hade det i bara 10 minuter för sedan kunde vi inte vara i salen för att de skulle flytta runt möbler. Sen har vi ju ingen naturkunskap häller så vi hade 3 timmars hål ungefär. 13.00-14.45 hade vi den första riktiga lektionen, - BF. Vi började med en ny kurs idag, - Hälsopedagogik, jag tror att denna kurs kan bli riktigt intressant och rolig! Ska försöka satsa högt i alla fall. Nästa vecka får vi nog reda på vad vi fick för betyg i förra kursen, pedagogisk ledarskap. :)

Pappa skjutsade hem mig efter skolan, och nu håller jag på att göra lite pasta carbonara (Hemmagjord, inge fusk här) Sen ska jag bara ta det luuuugnt. Ska göra klar en läxa bara, sen är det lugna bullar.

Hörs.

Lördag-söndag

Gårdagen var mycket trevlig måste jag säga. God mat och efterrätt, det lyckades mamma bra med, som alltid (:
Höll igång till ca 00.30 då Elisabeth och Per åkte hem, strax därefter gick jag och Robin och la oss.

Klev upp vid kl 8 i morse och tog ut hästarna, Sedan kröp jag ned i sängen med Älskling och vaknade igen vid 11.30 tiden. Jag gick direkt ned till frysen och åt den hemmagjorda daim glassen från igår. åh, den är så goood!
Åkte sedan hem till farmor och farfar och firade farfar med tårta för att operationen med hjärtat gått så bra + försenade gratulationer på farsdagen. Sen åkte Robin hem och vi åkte vidare till donken och tog med oss mat hem. Jag måste säga att man börjar bli skapligt trött på donken, tror jag ska lägga ned med att äta sån skit, jag tycker också att burgarna blivit rent utsagt äckligare det senaste året/åren...

Aja, imorgon väntas en ny skoldag med endast två lektioner + två timmars hål, men det får man ta.
Nu kan jag inte motstå längre från att inte ta lite daim glass igen!
Hörs!!

Myslördag

Igår blev det myshäng med babe, i.b och limpan, Idol och massa gott. Dock somnade jag i slutet av idol, men ingen verkade klaga, haha.

Idag hade vi öppethus på staffan. Det gick bra, förutom att det bara var jag och i.b som ställde upp från våran klass... Sedan drog jag och Robin hem till mig, jag har lossat och burit in ca 300 st höbalar, med hjälp av pappa och Erik - (han som kom med hö). Och det är ju så sjukt jobbigt. puuh. När vi höll på och bära in det så ramlade det ut en död kattunge från höet. :( Den hade väl tydligen ramlat ner i höet och blivit fastklämd mellan balarna. Stackarn...

Sedan färgade jag håret och duschade och hjälpte mamma med maten.
Nu sitter jag i alla fall här i soffan, jag, Robin och pappa och inväntar att Robins föräldrar ska komma hit och äta middag med oss. Kan bli trevligt :)

Ha det bra allesammans!
(En bild på mamms och papps.)

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyys.

Tycker det var ganska onödigt att gå till skolan idag. Vi började kl 10, och slutade 10.30. Och det ända jag gjorde var att bära ner några böcker till ett bord inför öppet hus imorgon, och det gick liksom på 2 minuter. Jaja, nu är jag i alla fall hemma. Har nyss stekt 2 vårrullar som jag ska äta strax. Jag och mamma ska strax åka in till stan och handla och så, och jag ska lägga bort en klänning som Robin ska köpa åt mig i julklapp ;) Sen skjutsar hon mig till babe.
Ikväll vankas idolmys med älskling, Ida och Limpan, med dipp och grönsaker!
Sen stannar jag över hos Robin. Funderar på att färga håret i ikväll också. Kan behövas...
Vi har ännu inte fått något svar från Floxen, men det kommer väll. :)
Nu kallnar mina vårrullar.
Hörs!

Jag har bestämt mig

Jag vill att Floxen ska flytta hem till oss, jag känner att han passar bäst med både oss och Ivve. Mamma har skrivit till henne och sagt att vi känner så och gärna vill att han flyttar hem till oss. Så nu är det bara att vänta och se vad hon säger, om hon vill att han ska bo hos oss eller inte. Det ska komma fler och provrida honom, så vi får se...

Just nu sitter jag hemma hos älskling och väntar på att våra kära vänner ska komma och göra oss sällskap med en film. Imorgon har jag sovmorgon till 10 pga. att vi ej har någon historia, sååååå skööööönt. + att vi ej har lektioner i bf eftersom vi bara ska göra i ordning inför öppethus som är på lördag. Slutar 13, men eftersom vi ej har lektioner får vi säkert sluta något tidigare :)
Nä nu ska jag städa undan lite på Robins rum, så Ida och Limpan vågar komma hit fler gånger....



Mr Flox

Sitter hos Robin mätt och belåten.
Jag var ju som sagt till bollnäs tidigare och red ett varmblods valack med namnet Mr Flox men kallas för det mesta för "Floxen". Det gick jättebra! Han var jättesnäll och mysig. Dock var han väldigt het, men det är väl sånt man får ta. Så jag ska försöka bestämma mig nu om hur vi ska göra, Roy eller Floxen? Jag tror det lutar mot Floxen, jag tror han passar bäst med min häst Ivve också. Men vi får se...

Imorgon är det en ny dag. Går i skolan fram till 15.45, Tråkigt nog har Ida hoppat av historian, så jag får tillbringa 2 timmar på historian själv, utan min käre vän :( Men vi träffas senare, då jag, älskling, Ida och Limpan ska hitta på något, vad vet jag inte ännu, men det visar sig väl! ;)

En bild på världens bästa hund, Selma.
Som också var med till bollnäs idag och fick träffa Floxen :)


18 november 2009

Hade endast en lektion idag, så vi slutade 8.45, kändes något onödigt att åka till skolan i huvudtaget.
Så jag ringde och väckte älskling vid 9.30 och frågade om han ville hämta mig på skolan, så nu sitter jag här hos honom, och ska vara här till ca 13, då mamma kommer och hämtar mig, så åker vi till bollnäs direkt och provrider hästen. Känns spännande, hoppas det går bra! :) 
Efter att vi varit i bollnäs skjutsar mamma tillbaka mig hit så sover jag här med babe.


Myskväll

Imorgon åker jag ner och provrider hästen i bollnäs :)
Så vi får väl se hur det går då, Man hoppas ju såklart att det ska gå bra, men jag gillade ju Roy också, så det kommer nog kanske bli rätt svårt att bestämma sig.

Snart kommer älskling och myser med mig. Jag blev riktigt sugen på varm oboy med grädde i, kanske vi gör det till en mysig film :)
Nu ska jag springa ner till hästarna och natta dom,
Puss.

(Min polle på bilden)


17 november 2009

Vad ska jag skriva nu då?
Har inte hänt så mycket hittills.
Har endast haft bf idag, slutade strax efter 11, Inte så tokigt!
Pappa skjutsade hem mig direkt eftersom Selma var ensam hemma, och det gillar hon inte!
Så hon blev överlycklig när hon såg mig i dörröppningen :) (Fast det blir hon även om någon är hemma, haha)
Har precis kollat på andra avenyn på datorn, börjar ju bli rätt spännande nu ;)

Imorgon efter skolan ska jag troligtvis åka till bollnäs för att provrida ett varmblod, Har ännu inte bestämt mig om Roy från Hudiksvall, men efter att jag varit och provridit den här hästen i bollnäs så ska jag bestämma mig! :)
Har fått fler bilder på Roy, och han är ju så fin! Men som sagt, vi får se efter morgondagen om hur det blir! :)
Ska få svar senare om vi kan komma imorgon, annars blir det någon annan dag, men förhoppningsvis imorgon.

Lite fler bilder på Roy:













Då var det måndag igen.

Jag och robin hade så tråkigt igår så det slutade med att Limpan och Ida kom hit och gjorde oss sällskap.
Vi lagade mat, (Eller rättare sagt jag lagade mat till hela bunten) det blev lövbiff gryta m. ris, vi kollade på film, åt godis, kollade på tv och bara småmyste. :)
Sedan drog Robin och limpan hem och Idan stannade kvar och sov med mig :) Haha, på något vis måste jag ha trott att jag sov med Robin, för enligt Ida hade jag försökt hålla om henne, och lagt huvudet i nacken på henne och sånt, haha! Ja, jag är ju som jag är :p


Idag har skolan rullat på, måndagar går så fort trots att vi går till 14.45.
Fick reda på resultatet på naturkunskaps provet om rymden idag också, VG. Känns riktigt bra faktiskt, hade inte förväntat mig det :)
Och nu har vi inge mer naturkunskap, så på måndagar har vi ungefär 2 timmars hål, och på onsdagar över 3 timmars hål. Något drygt! Men det ordnar sig, man får väl gå ner på stan och ta en fika, eller åka till älskling då han ej är i sundsvall eller hitta på något annat! :)
De andra lektionen rullade på dom också.
När jag kom hem somnade jag i soffan nästan direkt, så fruktansvärt trött. Sov i ca 3 timmar tills mamma väckte mig för att det var mat. Sedan gick jag ner till stallet, mockade och tog in hästarna.
Nu ska jag lägga mig och vila och äta lite fil, (Har så ont i magen) och vänta på att älskling ska ringa :)

Jag älskar min Robin ♥


Fredag-Lördag-Söndagsmyys.

Ursäkta att uppdateringen varit dålig.
Men jag har helt enkelt inte haft tid att sitta vid datorn :)
I fredags blev det idolmys i stugan med älskling, Limpan och Ida. mycket trevligt enligt mig. Blev även övernattning där. Vaknade med stor förvåning över att klockan var över 12. Så vi småmyste i sängen framför teven ett tag innan vi började att städa och diska.
Sedan skjutsade vi hem limpan och jag & Älskling åkte hem ett tag.  Sedan drog vi hem till limpan innan vi fortsatte färden mot alla aktivitets huset för att bowla! haha.
Ja, vad ska man säga? Jag hade en dålig dag, och även Ida. Men grabbarna var helt inne i det. Efter en timmes bowling hämtade vi upp thai mat och kebab till Robin och tog hem det till Limpan för att käka det. Friterad kyckling in my ♥. ;)
Sen kom Elias förbi och gjorde oss sällskap. Vi spelade GH, sällskapsspel och kolla på film. Vid 00 tiden bestämde vi oss på att dra hemåt, så vi skjutsade hem Ida, och på vägen dit (bollnäsvägen) i söderala, så låg en livlös hund på sidan av vägen, och jag började grina hur mycket som helst. Men när vi skulle vända för att ringa polisen så hade redan två bilar stannat, så vi åkte hem istället. Vad är det för en människa som kör på en hund och sedan lämnar den ute i spö regnet mitt i natten? Sjuka idioter det finns. Den kunde i alla fall kunnat ringa polisen. Man smiter bara inte ifrån en sådan sak. Blev så arg och ledsen. Nu vet jag ju inte helt säkert om hunden var riktigt död, men den låg stilla och rörde sig inte vad vi såg, Så jag hoppas verkligen inte den legat där och lidit i mörkret och regnet.
Nä slutpratat om det, mår bara dåligt av att tänka på det!
Idag vaknade jag och Robin vid 13 tiden, Helt otroligt. Har precis käkat tacos till frukost, Inte illa. :)
Vi sitter och funderar på vad vi kan göra en söndag em. Kanske drar vi igång en film och myspyser.
Nu ska jag se efter vad baby gör.
peace.

Tack gode gud för kaffet.

Vad skulle jag göra utan kaffe?
När man går från 07.45-15.45 i skolan och har dubbeltimme i historia,
Då är väl kaffe det absolut bästa som finns.
Idag gick jag som sagt långdag i skolan.
Jag är helt sluuuut!! Och jag som ska skriva en till artikel om industrialismen som ska vara klar tills imorgon.
Hur ska detta gå?
Tur är kommer baby strax, så han får väl hjälpa mig ;)
Helgen är iaf så gott som planerad.
Ser fram emot en myshelg med Älskling, Limpan och Ida :)

Nej nu ska jag göra ett ryck!
Byee.

Ida gör min kväll

Ida ringde mig och ville komma och sova här inatt, Så hon har kommit nu. Vi har precis käkat pannkaka, så nu är vi mätta och belåtna. Sitter Och kollar på hells kitchen som Ida följer, vad gör man inte för sin vän liksom. ;) Nu ska jag vara lite mer social och avsluta här. Bye.

43 dagar kvar till JULAFTON

Kan ni tänka er? 43 DAGAR kvar till julafton!
Vart har tiden tagit vägen?
Det har ju gått så ruskigt fort. Herre min jesus.
Snart sitter vi samlad framför kalle anka med våra kära familjer,
Knäck & Godis, Julmust & glögg. mmmmmmmmmmmmmmh!
JULKLAPPAR, julklappar..... Jag måste ju köpa julklappar! :O
Oh my god.
Och vad ska jag hitta på till Robin då?
Och vad önskar jag mig? Det har jag inte ens börjat tänkt på.
Nä nu är det slutpratat om det innan jag blir alltför stressad!!
Jag sitter bänkad framför teven som nästan varje dag efter skolan.
Har fått i mig en macka också.
Robin har jag inte träffat på 3 dagar :( Han bara pluggar hela dagarna han, tenta och grejer.
Men om två dagar, dåå, dåååå blir det mys!! :)
Nu ska jag ta en powernap.
På återseende.



lyckligt lottad

Jag sitter och tänker på hur lyckligt lottad jag egentligen är.
Jag har världens bästa pojkvän som gör mig lycklig, som alltid finns där för mig och ställer upp i precis alla lägen.
De 22 månaderna med honom har varit världens bästa. Han och jag hör ihop, och jag älskar honom över allt annat.
Jag har världens bästa familj som alltid finns och ställer upp.
Jag har mina vänner som helt enkelt är bäst.
Ja, jag har alltså inget att klaga på! :)
Love.

.

Tisdag

Det är bara tisdag, men veckorna går så fruktansvärt fort!!
Kan bero på att vi har ett kanonschema.
Mån 09.20-14.45 Tis 07.45-11.50 Ons 07.45-13.00 Tor 07.45-15.40 Fre 07.45-13.10
+ att vissa dagar får vi sluta ännu tidigare, idag fick vi sluta 11.30 t ex.
Jaja, som att någon bryr sig :p haha.
Pappsen skjutsade hem mig idag, stannade till på donken och köpte hem mat eftersom jag var så hungrig, Har nämligen ingen lunch på tisdagar eftersom vi går kortdag. Och mamma går i skolan idag så hon kan inte laga till något till mig :p Annars brukar jag faktiskt vara duktig och laga själv,(Och det blir riktigt gott ska jag säga er!) men jag var så hungrig och trött så jag hade ingen lust med det idag. Har även hunnit med att kolla på andra avenyn på datorn, det börjar ju spåra ur lite tycker jag, inte lite häller. Just nu sitter jag i soffan med Elsa (katten) och datorn i knät och kollar på mtv och pluggar till provet jag har imorgon. Det var ganska svårt ändå, eller är det jag som är för trög idag så det inte fastnar något i hjärnan.
Tror jag ska sticka ner till stallet till Ivve pivve päron pung.
peace



Seg

Nu känner jag mig skapligt trött och seg.
Har precis kollat på "ensam mamma söker" på datorn, eftersom jag missade det igår pga att jag somnade i soffan en halvtimme innan det skulle börja, suck.
Jag har även börjat plugga lite inför naturkunskaps provet om rymden som vi har på onsdag, Jag vet inte vad jag tycker om det, det är varken svårt eller lätt. Så vi får väl se hur det går!
Huvudverk har jag haft halva dagen idag också, Den vill tyvärr inte försvinna.
Jag måste också fortsätta på artikeln som egentligen skulle varit inlämnad i fredags kom jag på, men jag har ju en orsak till det också.

Imorgon väntar en ny dag, tur är det att det är tisdag och vi bara går till 11.50 :)
Så imorn blir det råpluggning hela dagen! Sedan är jag fri från läxor och prov på ett tag, och det gillas verkligen.

Nu ska jag lägga mig i soffan med ett glas treo och hoppas på att huvudverken vill försvinna.
Adjöss.


peace

Kommer ni ihåg Roy?

Nu har jag varit och hälsat på och provridit Roy. Och det stämde, han var lika mysig som han lät.
Han var både jättesnäll i stallet och på ryggen. Så nu ska vi fundera och prata lite och höra av oss så fort som möjligt, men troligtvis så ska han få bo här :D Någon som vill ha en liten Cotte? (bråkhästen vi har här hemma nu) hallå? någon?...
Nu vill jag ha mat.
peace

home, sweet home

Nu är jag hemma från en otrolig mysig helg i Stockholm.
Tyvärr hann jag ej skriva något i fredags eftersom vi hade ett tåg att passa tidigt på morgonen.
Och igår var orsaken att jag var helt slut, jag sov hela vägen hem på tåget och somnade nästan direkt när vi kommit hem. Man blir ju helt slut i kroppen efter 2 dagars shopping, fötterna värkte, hade skavsår och fruktansvärt ont i ryggen. Dum som jag är hade jag bara 2 olika klack skor med mig, inga vanliga skor.
När vi hade shoppat ett tag på fredagen så tog vi tunnelbanan till globen hotellet, Där vi duschade, bytte om och fräschade till oss inför Idol. Vi tog taxi till Nacka där Idol håller till, väntade i ca 1,5 timme tills vi fick komma in i värmen. Vi hade turen att få sitta precis längst fram vid scenen, Så var det någon som såg en brud i korallfärgad tunika så var det jag ;) höhö.
Väl tillbaka till hotellet duschade jag och somnade sedan som en stock.
Lördag förmiddag tillbringade vi vid globen shoppingen, där jag inhandlade lite extra saker. Bl a. Ett par svarta skinn converse skor, (SKÖNT att gå i vanliga skor!!) och ett par klackskor med nitar på, Och lite smått och gott. Orkar inte skriva allt jag köpt, men det blev en del. Hittade dock ingen ny vinterjacka. Sedan åkte vi in till stan och kikade lite, hittade inge mycket mer, jag var så trött så jag orkade inte anstränga mig för att hitta nå mer kläder. 18.30 tåget tog vi hem. Och det var allt. kul hade vi i alla fall! Nästa år drar vi på idol igen, För fjärde gången, Det har blivit som en liten tradition :D Men jag rekommenderar verkligen för er som aldrig varit på idol att åka på det, Det är så himla roligt!
Snart ska jag åka till Hudiksvall och provrida hästen jag skrev om tidigare :D
peace









Trötter

Snart är skoldagen slut, och det tackar vi för!
Håller för tillfället på och skriver en artikel om industrialismen, men jag är alldeles för trött för att kunna tänka.
Om 25 minuter kommer pappsen och hämtar mig, då åker vi till stugsund och hämtar upp babe, sedan hemåt.
Ikväll blir det att packa inför morgondagen, och kanske ta en ridtur om det inte snöar allför mycket som det faktiskt gör nu! fy. Nej nu ska jag försöka få igång hjärnan och fortsätta med arbetet!
peace


ROY

Nu sitter jag hemma hos älskling och myser :)
Fick precis ett telefonsamtal av mamma, nu har vi bestämt att jag ska åka upp till hudiksvall och provrida en häst. (Han på bilderna)
Går allt bra och vi gillar "Roy" så får han komma och bo hos oss ett tag framöver :D
Han heter Exroy men kallas som sagt för "roy". Han är ett varmblod på 7 år och är suuuuperfin!!!
Nu hoppas vi på att han är lika underbar som han låter. Kanske min gamla gubbe till häst "Ivve" får en vän för livet! :)

Jaja, slutpratat om hästar för idag. Något jag ser fram emot är på fredagmorgon då jag, robin och familjen + en annan familj drar till Stockholm där vi blir kvar tills på lördagen, där ska vi gå på idol och shoppa och ha det trevlans!

Nä nu ska vi gå ner och dricka kaffe och äta daimkaka, muuuuumms!
peace


Tro det eller ej

Tessan har skaffat sig en blogg!!
Aldrig trodde jag att jag skulle fixa mig en blogg inte, haha.
Men eftersom jag tycker om att skriva kanske detta passar mig? ja, vi får väl se.
Jag kanske inte kommer skriva varje dag, Men då jag har tid och känner för det så sätter jag mig gärna ner och skriver om hur min dag varit eller om något annat ointressant ;)
peace





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0