Torsdag

Hej och hopp! Äntligen kommer jag in här på blogg.se (har inte kunnat komma in på hela dagen konstigt nog). Idag drog jag, brorsan, Patric, Andreas och Justine ut på en 3 timmars skotertur vilket var hur underbart som helst! När jag satt på skotern och kände den goda doften av bensin insåg jag hur mycket jag saknat att åka skoter! Vi har även köpt oss en ny skoter idag, som är jättesnygg! En Polaris rush 800. :) Dock får vi inte hem den förens 3 januari. Min hals har blivit betydligt bättre så vi behövde inte åka till hälsocentralen, tack och lov för det! Nu har vi nyligen ätit god middag som Monica (min moster) lagat och nu sitter vi alla samlad framför TVn med mycket gott och kollar på galan och är beredda med våra bingolotter. Nu hoppas jag på en högre vinst än vad jag vann sist (en ny bingolott)... :p Imorgon är det nyårsafton, vilket ska bli jättemysigt och roligt! :) Det blir bowling tidigare på dagen. Det är fam. Andersson + Robin mot fam. Roos + Justine, då förstår ni ju redan nu vilka som vinner. :) PUSS OCH HEJ!

Tisdag (egentligen onsdag eftersom kl är efter 00.00)

Då var vi här igen. I mysstugan uppe i funäsdalen och jag älskar det. Det finns inte mycket som klår att vara här. Att vara här med Robin och familjentillsammans med trevligt sällskap, skoteråkning, bada tunna, god mat och sällskapsspel. I just love it.

Idag har vi inte gjort något speciellt, utan bara varit nere i byn och handlat och kollat runt lite. Vi har också hälsat på fam. Bertilsson i deras stugan och fikat lite. :) Min hals har inte blivit ett dugg bättre, vilket är fruktansvärt jobbigt och irriterande. Pga. min bajshals har jag ännu inte orkat åka skoter och fortsätter det göra så här ont kommer jag nog inte att få sitta på en skoter i år... Har det inte blivit bättre till imorgon ska vi åka till hälsocentralen här och kolla upp halsen. Men jag är nästan säker på att de kommer att säga att det inte finns något att göra utan att jag bara ska låta det vara och låta smärtan försvinna av sig själv. Jag får helt enkelt dricka mitt te och honungsvatten och hoppas på att smärtan försvinner snart.
Imorgon kommer fam. Roos + Andreas flickvän hit och blir kvar här till på söndag vilket ska bli väldigt trevligt. :)

Nu ska jag och Robin lägga oss så vi orkar med morgondagens äventyr.
Jag bjuder på lite bilder på vår fina stuga. :) Dock är bilderna 1 eller 2 år gamla, men det är ingen större skillnad från då och nu. :)


































+ 1 säng som man inte ser på denna bild.
+ 4 sängar på andra sidan som jag inte har någon bild på.


Måndag 27/12

Ligger i soffan med en kopp glögg i handen i hopp om att min hals ska bli något bättre! Jag har så pass ont att jag inte kan prata, det går någorlunda bra om jag viskar. Det känns ju skit bra när vi ska åka till fjälls om 1 timme ca... Jag kände redan på julafton att det var något på gång och det har blivit värre och värre för varje dag. Har alla slags halstabletter, men inget tycks funka. Det är bara att bita ihop, för nu har jag väntat i 8 månader på att få åka skoter!! Dock vet jag inte riktigt var mitt skoterkort är, men det ordnar sig.

Nu ska jag dricka upp min glögg för att sedan göra mig i ordning och packa ner det sista, samt göra frukostmackor att ta med i bilen till mig, Robin, Brorsan och Patric (vi 4 åker en bil upp).  Trots min fruktansvärda halsont kommer denna vecka bli GRYM!



GOD JUL!

Eftersom vi i år firar julafton själva känner jag att jag inte orkar att klä upp mig, så detta får bli min julaftonsoutfit! Mysigt och bekvämt!



Mjukisbyxor - Hollywood
Svart linne - Gina Tricot
Vit stickad kofta - H&M i London
Mjukistofflor - Kappahl

BINGOOOOOO!

JAG VANN EN NY BINGOLOTT! WOHOOOOOOOOOOOOO!





Dan före dan.

Idag är det mammas dag och den började med att pappa hämtade mig 06.30 i stan, sedan åkte vi hem till Bergvik. Jag och syrran började med att släppa ut hästarna och gjorde klart allt i stallet. Ni tror inte att vi ser en mus i stallet som springer rakt emot mig?!! Jag får panik och skriker och springer ut ur stallet och springer en bra bit från stallet. Där står jag i djup snö och bölgrinar så jag knappt kan andas. Det är andra gången på 5 dagar jag möts av en mus. Första gången var i lördags då en vän till familjen hade 40-års fest i en lokal med mycket folk. Medan vi äter kommer det en RÅTTA och springer under vårat bord. Jag som har fobi för möss och råttor hoppar upp på stolen och skriker, jag kunde inte hålla igen tårarna utan bölgrinar bland allt folk som skrattar åt mig. Jättekul. Inte alls skämmigt!!

Jaja, nog om det. Vi firade mamma sedan, och hon blev jätteglad för sina presenter. Pappas present till henne var en crosstrainer och vi barn gav henne ett halsband jag beställt där våra tre namn står samt ett hjärta där det står MAMMA på, hon fick även en pälsmössa som hon velat ha ett tag! :)

Senare på dagen kom mormor o morfar och farmor o farfar för lite fika. :) Nu har dom åkt hem och vi sitter nu i soffan i väntan på "uppesittar kvällen" med bingolotto som vi varje år gör och har blivit en tradition. :)

Imorgon är det JULAFTON, och jag längtar som ett litet barn!! :D


Vår fina gran!



Min lott är den andra från vänster! ;) 
Nu hoppas jag på vinst!!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! ♥







Jag älskar dig! 

Onsdag 22/12

Eftersom jag lovade Rebecka att slänga in ett inlägg idag så får jag väl ta och göra det då... :p
Idag har jag varit ner på stan och köpt de sista julklapparna, så nu är jag äntligen klar! Jag har också följt med mamma och syrran till Bollnäs för att kolla efter en julgran eftersom det bara finns fula kvar här i Söderhamn. Vi hittade dock ingen gran där heller, så mamma får väl plumsa ut till skogen för att hugga ner någon fin gran! 

Imorgon är det ingen vanlig dag utan det är Mammas födelsedag! Hela 39 år blir hon (vad gammalt det låter!). Så jag åker ut till Bergvik imorgon för att fira henne och blir kvar där över natten då jag tycker inte det är någon idé att åka hem igen eftersom det är julafton dagen efter (vilket ni nog inte missat). Så jag sover där från torsdag-lördag. :) Jag skulle ha slängt in ett "dagens ämne" också, men det får bli någon annan dag för nu ska jag packa allt jag ska ha med mig ut till Bergvik! 



Vi har två lediga boxplatser i vårt stall som vi hyr ut!

Gå in på länken för mer information!
http://www.blocket.se/gavleborg/Tva_boxplatser_i_fint_stall_31274896.htm?ca=5&w=1

10. ♥ Det här får mig att må bra


Det finns mycket som får mig att må bra men främst min älskade pojkvän Robin, min familj och mina husdjur. Även mina tjejer gör mig alltid på bra humör! 

Robin får mig att må bra genom att bara finnas där. När han ger mig pussar och kramar. Då han berättar för mig hur mycket jag betyder för honom och hur mycket han älskar mig. Jag älskar sättet han tittar på mig och sättet han håller om mig på. Finns det något skönare när han kliar mig i håret? Jag tror inte det! Det finns miljoner saker jag älskar med Robin. Han är helt enkelt bäst



Min familj betyder oerhört mycket för mig och får mig att må bra. Likaså djuren. Jag älskar dom allihopa så otroligt mycket och saknar dom jättemycket. :) Jag saknar att vakna upp i min gamla säng av att Selma hoppar upp och väcker mig, få äta mammas goda mat, ha stökigt på mitt rum och höra mammas tjat om att jag ska städa. Jag saknar att gå ner till stallet tillsammans med Selma på mornarna och höra hästarnas gnäggande och stampande efter frukost när jag öppnar stalldörren. Jag saknar att få hjälp med läxorna och att mamma förhör mig inför prov och jag saknar att tjaffsa med mina småsyskon. Det är mycket jag saknar, jag har inte riktigt vant mig ännu tror jag... Men jag ska inte klaga, jag bor ju med världens underbaraste och bästa pojkvän som jag vill dela mitt liv med. Det är inte många som har sådan tur. Men vänta, nu börjar det gå lite överstyr här. Jag skulle ju skriva om vad som får mig att må bra, hehe.



Min vänner, dom är bäst. Dom finns alltid där och jag har alltid roligt med dom. :) Jag älskar dom.





Sen finns det mycket mer som får mig att må bra, bl.a. mat, åka upp till fjällstugan, vara ute i sommarstugan i skärgården, åka skoter, mysiga hemmakvällar, rida, shoppa och mycket mer.



9. ♥ Mina husdjur

Idag ska jag berätta lite om mina djur. I precis hela mitt liv har jag haft djur, så nu när jag flyttat hemifrån känns det väldigt tomt och konstigt. Jag saknar mina 7 djur varje dag och älskar dom jättemycket.

Tussi heter mitt äldsta husdjur. Hon är en vit, långhårig, birma katt som är 18 år och 8 månader, ja ni läste rätt. Hon är snart 19 år. Mamma och pappa har haft henne längre än mig, coolt va?! När jag var en bebis skötte hon om mig som sitt eget lilla barn, hon låg tillsammans med mig i min säng och slickade mig ren. :) Hon har alltid sovit i samma säng som mig (tills jag flyttade hemifrån då). Hon är även mamma till två av våra andra katter. :) Tussi är väldigt speciell för mig, eftersom hon hängt med i precis hela mitt liv. :)

Ruffe heter vår andra katt och är son till Tussi. Han är långhårig och svart/vit på 9 år. Han är jättestor (jag tror jag aldrig sett en större katt faktiskt) och tror att han är kung och får göra precis som han vill. Han har även diabetes, haha. Men jag tror det har blivit bättre nu, då han inte behövt äta sina tabletter på ett bra tag. Ruffe är lite knasig, men jag älskar honom ändå!

Grynet heter vår tredje katt och även hon är barn till Tussi. Grynet är 6 år gammal och har alla möjliga färger i sin korthåriga päls. Grynet är väldigt sällskapssjuk och vill gärna vara med. Hon tycker om att vara i stallet tillsammans med mig, dock gillar hon hästarna mindre... Grynet är en mysig katt som jag älskar.

Elsa, vår fjärde och yngsta katt. Hon är 2 år gammal och är långhårig och grå med lite vitt. Hon är inte barn till Tussi, utan henne köpte vi i Valbo i Gävle. Hon är inte så sällskaplig av sig, utan hon gillar mest att sova på en av köksstolarna under bordet. Men mysig är hon. När hon blir kelig av sig ska hon alltid "snutta", antingen på ett finger eller på sin egen tass. Elsa är så liten och go, jag älskar henne. :)

Mr. Flox "Floxen" är en 18 årig valack. Ett mörkbrunt/svart varmblod som kommer från Bollnäs. :) Vi har inte haft honom så länge, utan bara 1 år. Vi köpte honom för att ha som sällskap till min andra häst då hästen som var installad hon oss flyttade. Floxen är en väldigt pigg och glad pålle, som älskar att bli ompysslad och hatar att vara ensam. Rider jag ut med Ivve och Floxen blir ensam kvar blir han som tokig och springer runt runt i hagen och skriker och gnäggar. Men han är jättesnäll och go. :) Jag älskar honom.



Fredriksbergs Ivanhoe "Ivve", min älskling. Han är en 21 årig New Forest valack. Jag har haft honom i nu 5,5 år. :) Han är världens bästa häst. Han är en lugn, trygg och stabil häst som man kan lita på till 100 %. Jag skulle lätt kunna slänga upp en 3-åring på hans rygg. Världens snällaste är han och skulle aldrig göra någon illa. Ivve älskar att bli ompysslad. När man står och borstar honom kan man se hur han nästan somnar för att han tycker det är så mysigt, huvudet hänger, underläppen hänger och ögonlocken är tunga. Haha, han är så mysig. Jag älskar honom jättemycket, och tycker det känns jättejobbigt att inte längre kunna träffa honom lika ofta... Jag älskar honom jättemycket! Han är bäst. :)




Selma, min goa selma. Hon är en vit/beige golden retriever som blir 2 år i februari. Vi köpte henne i Gävle i april för 1,5 år sedan. Hon är världens goaste. Hon älskar alla, älskar att bli ompysslad, älskar att gå ut och gå, älskar att leka i snön och bada. Hon är nästan alltid glad, men då hon inte är glad visar hon det väldigt tydligt. Selma är världens bästa. Jag älskar denna hund så otroligt mycket, vad skulle jag göra utan henne? Det känns väldigt jobbigt att inte träffa henne så ofta. :( Men när jag väl gör det blir både hon och jag jätteglada! :)





Tyvärr har jag inga bilder på mina katter på den här datorn så jag får lägga in dom i efterhand. :)

8. ♥ Mina syskon

Idag ska jag berätta lite om mina syskon

Jag börjar med min lillebror som heter Per Samuel Alexander "Acke" Andersson. Han föddes 14 december 1994. Ni har då säkert redan räknat ut att han fyller år idag. Hela 16 år! Så jag tycker att alla kan ta och skicka ett grattis-sms till honom på numret: 070-243 68 79 så blir han säkert jätteglad! ;)
I höstas började Acke i första ring på fordonsprogrammet här i Söderhamn. Han valde just det programmet då fordon, motorer och allt som hör till ligger honom varmt om hjärtat. Han följer sin fars fotspår och börjar i sommar med att tävla dragracing. Han håller även just nu på att ta skoterkort som han hoppas innerligt att han hinner få till jullovet. Annars får han ta och åka bakom storesyrran som har skoterkort. ;)
Ackes intressen är som sagt fordon, men även sport är en stor del av hans liv. Han har sedan liten hållit på med sport, fotboll främst som han nu spelat i 10 år. Det mesta av tiden har han stått som målvakt men har nu på senare tid spelat ute. :) Andra intressen han har är att vara med sina kompisar, spela tv- och datorspel (FIFA och FM bl.a.), vara med familjen och mat. Vad kan jag mer berätta om honom? Jag tror det här får räcka! :)



Sedan har jag min lillasyster som heter Sandra Tilde Linnea Andersson. Hon föddes 28 juli 1997 och blev alltså i somras 13 år. Hon började i höstas i åk. 7 på Bergviksskolan där hon trivs väldigt bra. :)
Även hon har stort intresse för fotboll som hon spelat inte allt så länge, några år bara. Andra intressen är att umgås med sina kompisar och vara med sin familj. Hon tycker också om att sno kläder av mig som hon gör så fort hon får chansen... Som sina storebror (Acke) är även hon sugen på att börja tävla inom dragracing. Hon har också funderat lite fram och tillbaka på att börja på brottning vilket skulle passa henne väldigt bra då hon är väldigt stark, stabil och envis. :) Hennes framtidsplaner är att gå på John Bauer gymnasiet i Gävle på friösprogrammet. När hon gått klart utbildningen ska hon jobba som frisör i några år (5 år tror jag hon har sagt) innan hon flyttar till USA där hon ska jobba som bagare eller delfinskötare i ca. 10 år. När hon är nöjd där flyttar hon hem till Sverige igen då hon inte vill dö i USA utan här hemma i Söderhamn. Vilka planer va? Haha. Ja, det var lite om min lillasyster.



Trots att vi har våra stunder bestående av tjaffs och bråk älskar jag dom väldigt mycket ändå! :) Puss på mina två älskade syskon! 



7. ♥ Mina rädslor

Jag har två stora rädslor.

Den första är mörker. Det värsta som finns är att vara ensam hemma när det är mörkt utomhus. Speciellt när jag bodde hemma i Bergvik och var ensam hemma i vårat jättestora hus med en jättestor tomt och jättemånga fönster. Jag kunde verkligen inte kolla ut genom fönster, hade alltid dörren låst, TVn var på hög volym och varenda lampa påslagen. Nu tycker jag att det går någorlunda bra när jag bor i lägenhet då det bor många i huset. Dessutom bor vi ju på andra våningen så det blir lite svårt för inbrottstjuvarna och mördarna att klättra upp på balkongen eller krossa ett fönster och hoppa in. Jag tycker heller inte om att gå ensam ute i mörker, jag ber alltid Robin att möta mig eller hämta mig. När jag bodde hemma fick pappa alltid komma och hämta mig uppe vid busshållsplatsen. Mörker är något jag aldrig gillat och nog aldrig kommer att börja gilla.

Min andra rädsla, som också är en fobi jag har är möss/råttor. Jag tål dom verkligen inte. Ser jag en mus eller en råtta hoppar jag upp på något högt som en stol/soffa eller ett bord så råttan inte kan komma åt mig. Där står jag och bölgrinar och skriker, jag får också svårt att andas för att jag blir så rädd. Ni kan ju fråga min familj hur jag blir då jag ser en råtta eller en mus. Jag blir helt crazy. Det är verkligen en fobi jag har. 

Det är de två största rädslorna jag har.



-

Vi letar någon som har lust att sköta våra hästar en vecka över nyår (in och utsläpp och mockning). Det tar ca. 1 tim per dag. Vi betalar 1.000 kr för en vecka. Är du intresserad eller vet någon som vill tjäna lite pengar? Hör då av dig till antingen mig: [email protected] telnr: 072 225 55 93
eller till mamma: [email protected] telnr: 070 360 58 52


6. ♥ Mina utlandsresor

I mina 18 år har jag varit utomlands (om man bortser Finland och Norge) 10 gånger.

Första gången jag var utomlands var jag 1 år, jag, mamma och pappa åkte då till Cypern. Jag har dock inga minnen där ifrån (inte så konstigt kanske när jag bara var 1 år) men mamma har berättat att jag träffade en norrman där i min egen ålder som jag blev kompis med, hehe.

Min andra utlandsresa var till Kanarieöarna dit jag åkte med mamma, pappa, lillebror och släkten på pappas sida för att fira farfar på 60-års dagen. Jag var då 3 år. Jag har där heller inga minnen ifrån. 

Sedan dröjde det 6 år innan jag åkte på min tredje utlandsresa, då jag, mamma, pappa och lillebror for till Mallorca. Jag var då 9 år. Där fick blev jag väldigt bra kompis med en tjej som hette Sarah och kom från Vilhelmina. Vi höll kontakten bra länge efter vår resa. Vi brevväxlade i kanske 3 år men sedan rann det bara ut i sanden. 

Bulgarien heter landet jag var till på min fjärde utlandsresa. Då vågade även lillesyrran följa med (hon följde inte med till Mallorca då hon är så flygrädd). Det ända jag kommer ihåg från Bulgarien är att det var jätteäcklig mat, otrevliga människor och dålig miljö. Det finns inte mycket bra jag minns från den resan, haha. Jag var i alla fall då 10 år.

Sedan var vi till Turkiet som är det näst bästa stället vi varit till! :) Jättebra hotell och område, jättegod mat.
Vår familj åkte dit tillsammans med en annan familj. :) I Turkiet träffade jag en kille, från Norge som hette Leif-Kristian, haha. Jag tyckte han var jättesnygg och vi kollade in varandra hela veckan men ingen vågade ta mod till sig att gå fram och prata, haha. Men sista dagen/kvällen där när jag hängde i en gungmatta för att ta det lite lugnt i skuggan, kom han också dit och la sig i en annan gungmatta bredvid. Sedan efter en lång tid av enbart tystnad frågade han mig om jag visste hur mycket klockan var. Haha! Vilken raggningsreplik! ;) Sedan frågade han efter mitt mobilnr och vi höll kontakten efter resan. Efter 1 år ca, åkte jag och min vän Linda till Norge för att träffa honom. Haha. Jag var då 14 år tror jag.

År 2007, när jag var 15 år åkte vi till Grekland, Kreta tillsammans med en till familj. Även min dåvarande bästa vän Linda följde med. :) Vi hade det jättebra och jätteroligt. Även där träffade vi på en norrman vars namn var Rino. ;) Vad har de för namn i Norge egentligen? Det jag mest kommer ihåg från den resan är red bull och M&M godis som jag och Linda köpte varje dag och åt i en varsin solstol framför poolen på kvällarna. 

År 2008 åkte vi till USA, Los angeles - Las Vegas - Arizona. Vi var där i 2 veckor och gjorde allt möjligt! Det är det absolut bästa ställe vi varit på! Vi åkte sightseeing och kollade var alla de stora (och små) kändisarna bodde, vilket var väldigt coolt! Tänk att stå utanför Brad Pitts och Angelinas hem liksom! Hur coolt? Det var många, många fler kändisars hus vi var utanför! Vi var på Disney land, universal studios (när vi var där stod vi utanför där de höll på och spela in ett avsnitt av Desperate housewives) och mycket mer. Vi åkte även till Las Vegas vilket var hur coolt som hellst och tog även en sväng till Arizona, till Grand Canyon. :) Helt klart världens bästa resa!

En bild hittade jag från USA, här solar jag på en solstol i Las Vegas.


Inte ens 2 veckor efter att jag kom hem från USA åkte vi med skolan till Barcelona där vi var i 4-5 dagar och bodde på ett vandrarhem, hehe. Vi var och kollade på många sevärdigheter och hade det riktigt roligt, i alla fall jag och Ida Blom!

En bild från Barcelona på Anna, Carro, Ida, mig, Toove, Micke och Putte. :)


I somras drog hela familjen till Egypten. Var ska jag börja? Det var inte som vi tänkt oss. För det första var det 45 grader varmt, vilket är något för varmt för min del. Sedan var alla väldigt otrevliga, maten gick inte att äta, jag fick en hemsk soleksem som gjorde jätteont och jaa, det finns inte många bra minnen från den resan, haha. Men trots allt tyckte jag att vi hade roligt tillsammans, och det är väl huvudsaken. :)

Två bilder från Egypten.


För inte allt så många dagar sedan kom vi (klassen) hem från London där vi var i 5 dagar. Vi hade det jätteroligt tillsammans och kollade på lite sevärdigheter och sådant. :)

Jag gillar den här bilden. Vi sitter på flygplatsen i London på vägen hem efter en sömnlös natt. Ida, jag (som är dödstrött) och Fryklund som somnat.


En bild på oss i en skola vi besökte i London.



5. ♥ Det här åt jag idag

De som känner mig vet att jag inte äter frukost, och sällan lunch.

Så mitt på dagen åt jag lite färsk ananas som jag skar i små bitar. Finns det något godare?




Till middag gjorde jag pressad potatis och fläskfilégryta. För att styla till det lite la jag dit ett salladsblad och skar ett par melonskivor. Hehe.






Nu har vi precis tagit fram lite pringles chips, ostkrokar och after eight choklad. :)


Lördag

Både jag och Robin vaknade närmare 15.00 idag, hur det kunde komma sig har vi ingen aning om. Men skönt var det, och nu är vi riktigt utvilade! :) Ikväll blir det ännu en lugn kväll, med lite plugg hade jag tänkt. Vilken lördagkväll va?!

Jag har även slagit in ytterligare 6 st paket idag. Jag har räknat ut att jag nu köpt 17 paket, och än är det inte klart. Hoppas jag hinner klart med allt bara. Imorgon åker jag och Robin ut till Bergvik för att fira lillebror som blir hela 16 år på tisdag, släkten kommer också så det blir mat och gott. :)

Nu måste jag sätta fart med pluggningen.
Senare ska jag skriva om dagens "ämne" också. :)



Har jag räknat rätt?



4. ♥ Min dag

Idag ska jag berätta om min dag. Väldigt intressant, jag vet.

Väckarklockan ringde 05.30 men jag klev inte upp förens kl 6. Jag gjorde mig i ordning och tog sedan 07.25 bussen till ut Bergvik där jag har min praktik. Jag praktiserar i en lågstadieklass, med 2-3or. Morgonen inleddes i vanlig ordning med att sjunga "Nu säger vi godmorgon, nu säger vi godmorgon, nu säger vi godmorgon till allaaa. Godmorgon!", öppnade julkalendern och sjöng "adventstid". Sedan kollade vi på en teater som andra 2-3or spelade upp för oss. :) Sedan bakade jag pepparkakor tillsammans med 3orna, vilket de tyckte var jätterolig och även jagt! :) Sedan diskade jag och städade undan innan det var dags för lunch. Idag serverades klyftpotatis, stekt kyckling och kall BEA-sås. Det var faktiskt jättegott! Aldrig har jag ätit en sådan god skollunch. :) Men man kan inte ofta klaga på Bergviks skolmat, den är så mycket godare än inne i stan! Nog om det. Jag och Rebecka möttes upp (hon praktiserar med de andra 2-3orna) och hängde lite på högstadiet en stund på lunchrasten. Vi träffade även på lillasyster som vi pratade lite med. :)
Sedan var det dags för boklån och tyst läsning. Som avslut på denna dag uppträdde några tjejer från klassen med några danser till Michael Jackson låtar. :) När klockan slog 12.40 slutade de, men jag stannade kvar och hjälpte Gunilla (läraren) med lite saker hon behövde hjälp med. Kl 14.30 ca åkte jag hem till bergvik där jag mockade och grejade i stallet och jag åkte sedan in till E-center med mamma för att handla. :) Nu ligger köttet i marinad och potatisgratängen väntar på att få komma in i ugnen. Det blir en lugn och mysig hemmakväll tillsammans med min bästa, med god mat och mycket gotta framför Idol-finalen! HEJJA JAAAAY! 

Tyvärr har jag ingen bild till detta "ämne".





3. ♥ Mina föräldrar

Idag ska jag skriva lite kort om mina föräldrar
Var ska jag börja?

Mamma heter Maria Marléne Andersson och är 38 år och pappa heter Sven Jonas Samuel Andersson och är 45 år.
Mamma och pappa blev tillsammans i oktober -90, när mamma var 18 år och pappa 25 år. Sedan gick det fort, ett år senare (inte ens det) i augusti -91 gifte de sig och efter ytterligare ett år i juli -92, föddes lilla jag. :) Mamma och pappa har nu varit gifta i 19 år och fortfarande är de så kära i varandra! :) Det tycker jag är rätt coolt.

Jag står mina föräldrar väldigt nära, vilket betyder oerhört mycket för mig. Till dom kan man prata med om allt. De finns alltid där oavsett vad. De har alltid ställt upp för mig och vill mitt bästa, det är jag väldigt tacksam över.
Jag är väldigt stolta över dem båda!

Jag kan sitta här och skriva 10849048310 bra saker om min mamma och pappa, men då får jag kramp i fingrarna, dessutom ligger jag i sängen och känner att ögonlocken snart inte klarar av att hålla sig öppna. Så detta får räcka.

Men tänk att det var just jag som fick dem bästa!

Jag älskar er, mamma och pappa. ♥







Jag saknar min bebis. ♥


-

Jag och Robin har precis kollat på en av de nya Beck filmerna, I stormens öga. Vi blev lite besvikna faktiskt, den var inte så bra som vi hade hoppats på. Så den rekommenderar jag inte. Visst, den var helt OK men jag skulle aldrig kolla på den en gång till.

Nu ska jag strax lägga mig så jag orkar kliva upp kl 05.00 imorgonbitti. Jag ska ta 06.20 bussen hem till Bergvik. Sedan ska mamma skjutsa mig till Vannsätter där jag ska göra "halkbanan". Jag är lite nervös faktiskt, men alla jag hört ifrån tycker att det är jätteroligt. Så jag får hoppas på att de har rätt! :) Senare om väglaget tillåter blir det en tripp till Valbo med mammsen för att handla julklappar. :)



2. ♥ Min första kärlek


Dagens "ämne" är min första kärlek.

Min första och enda kärlek heter Robin Thor. Han är den enda jag varit kär i och därför tycker jag att han är min första kärlek och inte de killar jag var "tillsammans" med på lågstadiet då man hade ny "pojkvän" varannan vecka.

Robin och jag träffades för första gången på Källvik sommaren -07. Jag var där och tältade med 3 kompisar och han kom dit med båt tillsammans med hans kompisar. Vi pratade dock inte med varandra då men vi kollade in varandra en hel del. ;) Han addade mig sedan på MSN där vi skrev med varandra som sedan ledde till sms och telefonsamtal och som vidare ledde till att vi började träffas.

2 december 2007 fick jag min första puss av honom, det var på öppethus här på Staffangymnasiet. Gulligt va?! Vi träffades i lite mer än en månad innan vi blev tillsammans 19 januari 2008. Vi låg i hans säng och kollade på film och han kollade in i mina ögon och sa "Jag älskar dig" för första gången. Romantiskt, jag vet. ;)

Nu har vi varit tillsammans i snart 3 år och minst 80 år till ska det bli! :)

Jag älskar dig, Robin! ♥







HJÄLP!

Någon där ute som blivit fattig efter alla julklappsköp som skulle vilja tjäna lite pengar? Vi skulle nämligen behöva hjälp med våra två hästar med in- och utsläpp samt mockning i ca. 1 vecka över nyår. Om inte du är intresserad kanske du känner någon som är intresserad. :)

Hör av dig så fort som möjligt till mig [email protected] 

TACK!

1. ♥ Om mig

21 juli 1992 kl. 04.43 på Bollnäs BB föddes en liten skrutt som fick namnet Maria Therése Andersson. Hon var 52 cm lång och vägde 3885 g.

Nu har lite mer än 18 år gått och mycket har hänt. Jag går sista året på staffangymnasiet här i Söderhamn på programmet "Ledarskap & friskvård" (Barn och fritid som det tidigare hette och som många fortfarande säger, även jag). Jag trivs jättebra och gillar min klass enormt mycket! Eller ja, kanske inte alla då. Vad jag ska göra efter gymnasiet är fortfarande ett frågetecken. Jag vet inte ännu vad jag vill jobba med i framtiden men lite funderingar har jag. Jag har funderat lite på barnmorska och drogterapeut/behandlingsassistent faktiskt. Men jag hinner nog ändra mig om det. Jag tänker i alla fall jobba under tiden jag funderar på vad jag vill göra med mitt liv. :) Nog om det.

Jag bor numera i Söderhamn i en liten lägenhet tillsammans med min pojkvän Robin där vi nu har bott i 7 månader. :) Innan jag flyttade till "stor"staden bodde jag i Bergvik tillsammans med mamma Marlene, pappa Samuel, lillebror Alexander som blir 16 år om några dagar, lillasyster Sandra som är 13 år samt våra 7 djur som består av två hästar, fyra katter och en hund. :)

Jag är en glad och sprallig tjej men också väldigt envis! Jag älskar att shoppa, resa, umgås med familjen, mysa med min pojkvän och hitta på tokigheter med mina tjejer. :)
Det får räcka tycker jag, nu vet ni i alla fall lite mer om mig. :)






Följer strömmen

Eftersom jag aldrig har något vettigt att skriva varje dag så tänkte jag, som alla andra, börja med att ha en "lista" med 30 olika ämnen som jag ska skriva om. Jag skriver om ett utav ämnena varje dag, och ikväll börjar jag med första ämnet - Om mig. Förhoppningsvis lägger jag upp bilder för varje "ämne" också, så det blir lite roligare! :)





Utkast: Dec. 7, 2010

♥ Dag 01 – Om mig
♥ Dag 02 – Min första kärlek
♥ Dag 03 – Mina föräldrar
♥ Dag 04 – Min dag
♥ Dag 05 – Det här åt jag idag
♥ Dag 06 – Mina husdjur
♥ Dag 07 – Min bästa vän
♥ Dag 08 – Mina utlandsresor
♥ Dag 09 – Min kärlek
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
♥ Dag 11 – Mina syskon
♥ Dag 12 – I min handväska
♥ Dag 13 – Den här veckan
♥ Dag 14 – Mina favoritskor
♥ Dag 15 – Min favorit maträtt
♥ Dag 16 – Min första kyss
♥ Dag 17 – Min favoritfödelsedag
♥ Dag 18 – Så här firar jag min julafton
♥ Dag 19 – En rundtur i mitt hus
♥ Dag 20 – Mitt favoritminne
♥ Dag 21 – Min favoritårstid
♥ Dag 22 – Det här upprör mig
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bra
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta
♥ Dag 25 – Så här firar jag min nyårsafton
♥ Dag 26 – Mina rädslor
♥ Dag 27 – Min favoritplats
♥ Dag 28 – Det här saknar jag
♥ Dag 29 – Mina drömmar
♥ Dag 30 – Mitt liv om 5 år

Lördag

Nu är jag äntligen hemma!
Det kändes så skönt att få sova i sin egna säng inatt med världens bästa. ♥

Snyggt när jag sovit i typ 20 timmar. Jag somnade vid 21.00 igår och vaknade 16.30 idag på eftermiddagen. Även Robin sov till 16.30, haha. Snacka om att jag var skapligt slut efter London resan.

Jag har nu precis slagit in 11 julklappar och jag har inte ens köpt klart alla julklappar. Det kändes så mysigt att sitta på golvet och slå in julklappar i mysiga, juliga presentpapper. Jag har inte rikigt förstått än att det bara är 3 veckor kvar till julafton. Jag längtar ♥

Nu kom precis Robin hem med mat från trädgårdsbaren. :)
Så vi ska nu äta framför "så mycket bättre".
PUSS




RSS 2.0