Onsdag

Jag vet inte vad jag ska skriva.
Så jag säger godnatt så ska jag och R sova.



Tisdag

Godmorgon.

Nu är allt klart med lägenheten, jag äger den nu alltså. :D 
Det känns bra att det är jag som äger den så om Robin skulle missköta sig så kan jag bara slänga ut honom... ;)
Nejdå, så elak är jag inte.

Igår efter att jag varit och skrivit under papperna åkte jag på praktik. Det gick bra, lite långtråkigt bara. 
När jag kom hem var jag så trött att jag la mig i sängen direkt och kollade lite på tv och en kort stund därefter somnade jag. 

Idag ska jag bara plugga hela dagen till provet jag har imorgon. Får se hur det går med det... Det slutar väl med att jag gör något annat, som vanligt.


Måndag

Hallå där!

Jag sitter nu i sängen och lyssnar på musik. Det är Dancing in the moonlight som spelas från spotify just nu, jag blir så glad av den låten! Samtidigt håller jag på och gör mig i ordning för att sedan åka in till stan och skriva klart och betala klart allt för lägenheten. :) Nu känns det att det är på riktigt. Att jag ska flytta och klara mig på egen hand, utan min mamma och pappa. Men det känns skitkul!
Min lillasyster sa: "Om Robin skulle vara borta och du måste sova själv, så kan jag komma och sova med dig, så du inte blir rädd". Haha :)

Det börjar närma sig lov också! Dock ser det ut som att jag och Robin blir hemma i Bergvik över påsk och inte i fjällen eftersom vi inte hittat någon hästvakt. :( Men det är inte dumt att ha huset för sig själv i en vecka heller. :) Jag känner att jag inte har en sån stor lust att åka upp till fjällen nu heller. :)

Nä nu ska jag göra ett ryck här.



Söndag 28 mars 2010

Idag har det varit en mys pys söndag.
Jag och Robin har bara myst i sängen framför datorena och teven. Efter att vi varit in till stan och kikat lite på soffa och handlat mat m.m. tog vi en tupplur på 2 timmar och vaknade runt 18 tiden då det var dags för varma mackor. :)

Nu har karln min åkt för att repa och jag ligger ensam i sängen och bläddrar fram och tillbaka mellan kanalerna på teven. Vad kan man göra på en söndag när det inte finns något vettigt att kolla på på teven? Syrran sa att de hade lagt ut en till andra avenyn avsnitt på Internet, kanske man ska ta och kolla på det? Men nu ser jag att det börjar en långfilm på 3an. Hmm... beslutångest du.

Jag heter Therése Andersson och fyller 18 år i sommar. Jag bor i Bergvik ute på landet med min mamma, pappa, bror och syster och våra sju djur. När jag inte umgås med min pojkvän och familj hittar jag gärna på något roligt med mina kompisar, rider på mina hästar eller något annat skoj!
Jag är en glad, positiv och social tjej som alltid vill göra ett bra jobb. Jag tycker mycket om att jobba med människor, stora som små.


Lördag 27 mars 2010

Hej.
Det blev en väldigt tidig kväll för mig igår. Jag somnade redan vid 20.00, haha.
Och blev väckt kl 12.15 imorse av att mamma ringde. Alltså har jag sovit i över 14 timmar...

Igår vid 12 tiden åkte alla 2or buss ner till Gävle för att kolla på en uf-mässa. Efter ca. 20 min tröttnade vi så jag, Rebecka, Carro och Ida drog in till stan där vi shoppade. Jag hittade lite nytt till garderoben, några tröjjor, en ny bikini och ett par leggnings. Jag måste ju passa på att shoppa nu innan jag flyttar och inte har lika mycket pengar att kunna lägga ner på kläder. När vi kom hem med tåget vid 18 väntade Robin på mig och vi åkte hem till honom.

Både jag och Robin är trött och seg och har inte lust att göra något ikväll. Så vi åker bara hem till mig och degar. Vi funderade på om vi skulle gå på bio, men det går ingen bra. Jag hade velat se "Remember me", men den går tydligen inte i Söderhamn ännu. :(





Torsdag 25 mars 2010

Sitter just nu med färg i håret och väntar tills jag ska tvätta ur det och ta en lååång och varm dusch. Det förtjänar jag som haft två idrottspass idag då jag slitit som en varg. Vi körde först fotboll och innebandy och på nästa idrottstimme körde vi killerball och fotboll, rätt slut var jag kan man säga. Efter skolan passade jag på att sola en sväng, och seriöst, jag höll på att tuppa av! De har ändrat något så det är hur varmt som helst i rummen. Jag svettades som en gris, och jag överdriver inte!

Imorgon efter lunch åker alla 2or (och 3or?)till Gävle för att gå på en mässa. Efteråt tänker jag och tjejerna stanna kvar för att shoppa lite och tar sedan tåget hem. Övernattar då hos Robin och på lördag låter det som att jag och Robin åker till Söderala på partay.

Nu måste färgen ur!
HÖRSHÄJ.


Vår "hemlighet" avslöjas ;)

Det är nämligen så att jag och Älskling har skaffat oss en lägenhet! :D
En jättefin 1a som är 41,5 km2 stor och med balkong.
Vi kollade på den igår, det blev klart senare mot kvällen att vi (*host* mamma och pappa) skulle få köpa den. Det känns SÅÅ underbart.
1 maj (om 38 dagar) ska vi få den. Men innan vi flyttar in ska vi måla taket (färgen i taken hade spruckit, så det är lika bra att fixa till det på en gång). Vi ska även måla väggarna och tapetsera en vägg som fondvägg. Det kommer bli jättefint. (Det ÄR redan jättefint, men det kommer att bli finare... ;) ) 
Jag är nästan fortfarande i chocktillstånd, jag fattar inte att jag ska flytta, på riktigt. Det känns lite overkligt, men självklart JÄTTEKUL! Att jag ska bo med världens bästa gör det ännu bättre. :) Jag, Robin och mamma var dit idag igen då vi skulle skriva lite.

Justja, har ju inte skrivit var vi ska bo... ;)
Abrahamsbäckgatan 5 på andra våningen. :D (Det ligger ungefär mittemot sjukhuset i en av de två höga gula husen) I just det huset bodde jag och mina föräldrar + katten Tussi (som vi fortfarande har kvar, haha) när jag föddes fram till jag var några månader, sedan flyttade vi. Men det är ganska coolt att efter 17 år återvänder jag dit till samma hus. ;)



Lite bilder som de som bor där just nu knäppt.









Uppspelt!!!!!!!!!

Jag är för glad och chockad för att kunna skriva nå!!
Skriver allt imorgon!!!!



Måndag 22 mars 2010

Då var min första arbetsdag över ;)
Jobbade först i 2 timmar, 40 min. Tog sedan lunch och följde med pappa och åt. Jobbade sedan ytterligare 1,5 timme.
Imorgon finns det inte så mycket att göra så jag behövde inte komma. :)
Jag har ändå andra planer.... ;) (mer kan jag tyvärr inte säga)

Ikväll väntas praktik med min kära vän Rebecka.
Tar sedan bussen direkt till Robbieboy där jag spenderar natten.
Jag längtar tills imorgon kl 12.00 :D



godnatt

Nu ska jag försöka att sova om jag ska orka min första arbetsdag hos pappa imorgon.
Godnatt.



Hudvårdstips



Tokalons ansiktskräm vill jag rekommendera.
Varje gång efter att jag tvättat bort all smink har jag på denna kräm.
Jag använder "normalt till torr hud", den finns även för fet hud.


Jag har världens bästa pojkvän


Min bebis kom med frukost på sängen imorse.
Med gurkorna hade han gjort "segelbåtar" sa han, haha. Han är så söt.
Och det här med morötterna vet jag inte, han sa bara att det är bra att äta mycket morötter. ;)



Ostmackan är min. Han känner mig, ska jag äta macka ska jag bara ha en och med ost på och inte skinka och helst med något på som paprika, gurka, tomat eller marmelad ;) Till det fick jag färskprässad apelsinjuice. Puss på min älskling!

Söndag 21 mars 2010


Tja tja.

Jag har inte så mycket att skriva idag eftersom det inte hänt nå idag.
Jag tog ut hästarna imorse och gick sedan och la mig igen och vaknade vid 12 av att älskling pussade på mig.
Har hjälpt mamma med hennes plugg i 3 timmar också.

Just nu sitter jag och Robin och kollar på bandyfinalen och äter hårt godis från variant. Dock tycker jag att det är väldigt ointressant, men jag har inte så mycket annat bättre för mig.

Justja, filmen vi hyrde igår - allt för min syster (med Cameron Diaz) kan jag rekommendera till er som gillar sorgliga filmer.
Jag kan inte påstå att den var så sorglig som jag har väntat mig. Jag blev lite tårögd men jag grinade inte, däremot grinade mamma lite för mycket. :p






Lördag 20 mars 2010

Godmorgon!!!!

Jag somnade inte förens närmare 2 tiden inatt, jag kunde inte sova och jag vet inte varför. Jag som annars somnar direkt jag lägger mig i en säng.

Imorse vaknade jag och Robbieboy vid 12. Har inte orkat klivit upp ännu utan jag ligger i sängen och lyssnar på musik och spelar lite snake på FB. (hehe).
Senare idag drar jag och Babe hem till mig, men innan ska vi hyra en film som mamma ville se. (Allt för min syster) Har hört av en kompis till familjen att den är jättesorglig och att man grinar JÄTTEmycket till den. Just nu känner jag inte för att kolla på en grinfilm, men senare kanske...?
Blir världens godaste mat ikväll också - potatisgratäng m. kött, rödvinsås och gelé! :D I Love love love IT!

Hörs kanske senare.






Fredag 19 mars 2010

Tjenixen.

Även igår blev det en tidig kväll för mig. Efter att vi käkat på tacobaren slocknade jag nästan direkt.
Dock var jag ovanligt trött imorse när jag klev upp trots att jag somnade väldigt tidigt.
Sitter i alla fall just nu på sista lektionen för dagen - samhällskunskap, som är bland det absolut tråkigaste ämnet. Men det är bara att härda...

Baby kommer och hämtar mig om 15 min, då blir det fredagsmys! :)



Trött och hungrig

Jag och familjen har nu städat hela huset, (the cleaning-day you know) så nu strax är det dags att åka in till stan och käka.
Jag är sugen på thai, så jag får hoppas på att resten också är det. :)
Imorgon är det äntligen fredag, och den spenderas hos baby.

Tack och hej.



Torsdag 18 mars 2010

Hellu.

Igår på sista lektionen blev jag dålig, och enligt Vanja (min lärare) hade jag helt klart feber. Men eftersom det var sista lektionen var det bara att härda. :) Jag tog bussen hem och packade en väska med idrottkläder och drog sedan hem till min älskade.

Just nu sitter jag på skolan med tjejerna och Oskar, vi har lunch men har snart en jobbig idrottslektion.
Vi börjar om 10 min så det kanske är dags att bege sig till a-hallen?



Onsdag 17 mars 2010

Hej alla glada.

Sitter just nu på svenskalektionen och kollar på en tråkig shakespearfilm.
Efter skolan hämtar förhoppningsvis Robin mig och vi åker sedan hem till mig.
Ikväll väntas praktik.



Godnatt

Praktiken idag gick jättebra. Synd bara att man var så trött, med då är det tur att det finns kaffe som gör en något piggare i alla fall.

Nu ska jag försöka sova, så jag orkar med skolan imorgon.
Så, godnatt!



läppglans

Jag tänkte ta och rekommendera mitt favoritläppglans som är jättebra.
Clinique finns på KICKS för 180:-



Tisdag 16 mars 2010

Good morning.

Även fast jag var hästledig imorse sov jag inte längre än till 11.30 :) (Annars brukar jag sova till 13-14 när jag är ensam hemma).
Det kan vara för att jag drömde en ganska sjuk dröm imorse. Jag berättar lite kortfattat - Johan Lundqvist friade till mig, och jag sa ja, enbart för att jag var sur på Robin för att han aldrig friade, haha.

Jag är nu ensam hemma och sitter i fåtöljen och kollar på Lilla sjöjungfrun på Disney channel. Tänker nog göra i ordning en tallrik med fil och flingor nu. Ikväll väntas ännu en praktikkväll.



*Gäsp*



GODNATT! 



Filmmys med mammsen

Har kommit hem från praktiken nu där vi plockade undan 28 långbord och 150 stolar och sedan sjöng singstar.
Nu har jag och mamma precis satt på en film - 2012. Så vi får se om den är så bra som de flesta säger.


hårprodukttips

Jag vill rekommendera TRESemmés Shampoo och Balsam.
Det finns för olika slags hår (normalt, färgat, torrt). Själv använder jag för torrt hår då mitt brukar vara slitet, torrt och tråkigt. Mamma köper dessa på ICA för 89.90:- st. Dem är dyr men det är trots allt 900 ml i dem och det är jättebra, så jag tycker det är värt pengarna. Mamma har TRESemmés hårspray också, och även den är jättebra!





Måndag 15 mars 2010

MORNING!

Det blev en tidig kväll för mig igår. Jag somnade redan vid 19.30 om inte tidigare...
Var så fruktansvärt trött. Men då vaknade jag pigg istället när klockan ringde 8.00 imorse. Jag gick då ner och tog ut mina pojkar. Efter att ha gjort iordning allt i stallet gick jag upp igen och sitter nu framför teven. Har fört över lite låtar till datorn som Robin spelat in med bandet. För de som inte visste är Robin med i ett band sen ett par år tillbaka, och det är han själv som sjunger. Dem är jättebra! Kanske jag kan lägga ut en låt med dem någongång i framtiden. ;)

På återséende.




hårprodukttips

Jag använder alltid Björn Axéns värmeskydd innan jag använder plattång, hårtork eller locktång.
Den rekommenderar jag starkt.
Björn Axéns hårspray som är till höger är också super bra.


Björn Axén värmeskydd                                      Björn Axén hårspray
Finns att köpa på KICKS 105 :-

...

Har precis kommit hem.
Jag och Robin följde med pappa, syrran, brorsan, Ronny och hans flickor till Amore där vi käkade.
Jag tog min favoritpizza som består av banan och curry endast.
Sedan följde vi med Ronny och tjejerna hem där vi fikade (Mamma och Anna är på någon gospelkonsert, därför är dem inte med).
Efter någon timme eller mer skjutsade vi hem Robin till Stugsund, och vi åkte hem till Bergvik.
Det känns så tomt utan baby. :(

Just nu ligger jag i alla fall i sängen framför teven och kollar på mtv.
Imorgon väntas praktik som jag inte alls känner för just nu...


Kastanjevatten

Brun på 10 sekunder.



Finns på KICKS 90 :-

Söndag 14 mars 2010

Godmorgon.

Gårdagen var trevlig och mysig.
Dagen började med kalas hos familjen Norgren där vi fikade och pratade.
Senare på kvällen kom Anna och hennes flickor. 
Vi åt grekisk pyttipanna (fläskfilé som legat i marinad i flera timmar, potatisklyftor, paprika, lök, tomat och fetaost på en plåt) Jättegott!!
Sedan var det melodifestivalen som jag inte vet vad jag ska tycka om. 
Det var verkligen inte rätt som vann enligt mig. Jag hade hoppats på Salem al fakir eller Eric Saade, jag tror det skulle gå bäst för dem ute i Europa, men vad vet jag...
Besviken blev jag i alla fall.
Sedan vid 00 tiden gick jag och Robin och la oss.

Kl 8 imorse ringde klockan, jag tog då ut mina två prinsar och gick sedan och la mig igen.
Dock kunde jag inte somna om så jag ligger nu bredvid Robin som fortfarande ligger och sover. :)


SÄLLSKAPSSPEL TIPS

Absolut överens - Ett jätteroligt sällskapsspel. Passar till både fest och hemmakväll.







Galen panna - Samma här. Ett jätteroligt spel som passar både fest och hemmakväll.


Lördag 13 mars 2010

Dagen kommer att bestå utav:
* Kalas kl. 15 i skärgården
* Middag och Melodifestivalen hos oss med fam. Bertilsson






Jimmy Jansson

Ligger i sängen hos Robin och lyssnar på Jimmy Jansson på Spotify, haha. Jag såg honom på teven och mindes hur mycket jag tyckte om honom när jag var liten. Jag skrev hans namn och hjärtan på lappar och satte upp i klassrummet och satte upp affischer på mitt rum med honom på. Jag har bilder på han och mig när han kramar om mig, jag har hans skiva och autograf. Jag har träffat honom 3 gånger i verkligheten, - en gång i vemdalen, en gång på fame-factory och en gång på melodifestivalen. Nu när jag spelade upp hans låtar så märkte jag att jag fortfarande kan dom utan till, haha. 

Robin ser ut att skämmas över mig...



Fredag 12 mars 2010

Good morning!

Igår orkade jag verkligen inte uppdatera mer.
Mamma kom i alla fall och hämtade mig vid 13.30, då åkte vi och kollade på pappas nya kontor (han har nu ett till företag). Sedan åkte vi vidare mot solariet och sola båda två.
När vi kom hem tog jag det lite lugnt innan vi började att städa hela huset (varje torsdag hjälper alla till att städa hela huset, som "belöning" går vi ut och äter eller köper hem mat).

Medan vi väntade på att pappa skulle komma hem med thai började jag och syrran att kolla på Avatar som jag somnade till i stugan. Efter 1,5 timme orkade jag inte kolla mer, jag vet inte om den är värd att få ett nytt försök heller? När pappa kom hem började vi att kolla på Bröllopsfotografen som jag också somnade till i stugan, men efter typ 1,5 timme var jag så trött så jag gick och la mig. 

Klockan ringde 8 imorse, så jag gick ner och tog ut mina två pojkar. Det ser så härligt ut när de går utan täcken i solen! Nu känner man att det börjar att bli vår. :D
Jag ska få mamma att också rida idag i det härliga vädret. 




Torsdag 11 mars 2010

Godmorgon!
Min man har nu åkt till Sundsvall, så nu ligger jag ensam i hans säng och kollar på tv och sitter vid datorn.
Har precis varit nere och käkat frukost, jag var så sugen på en ost med marmelad macka, så jag gick ner och gjorde två stycken.

Mamma ska hämta mig efter att hon varit på massage, där hon ska vara 11.30 så hon är nog här närmare 12.30. :)
Då när vi kommer hem ska jag försöka att få med mig antingen mamma eller syrran ut på en ridtur i det fina vädret. Det är så tråkigt att alltid rida själv.



Kära Söderhamn

Är nu hemma i Söderhamn igen.
Känns väll... bra...
Eller inte.
Hade det inte varit för att Robin stannat hemma i Söderhamn hade jag kunnat stanna i Fjällen i några dagar till...

Sitter i alla fall på Resecentrumet och väntar på att Robin ska komma med tåget från Sundsvall. :)
Så ikväll blir det bara en massa mys.



På väg hemåt

Nu har vi börjat att rulla iväg, likaså Norgrens.
Vi ska käka någonstans på vägen också så om ca 5 timmar får jag träffa min baby igen. :D



Onsdag 10 mars 2010

Godmorgon.

Igårkväll blev det film och mys, dock somnade jag väldigt tidigt.
Vaknade imorse av att Carro ringde. All snö från stalltaket hade rasat ner så man inte kunde öppna båda stalldörrarna, så hästarna kommer inte ut. Därför blir dom inne hela dagen. :( Tycker så synd om dem. 

Nu ska vi i alla fall städa och packa så vi kommer iväg i tid!
Jag åker direkt till Robin som jag saknat så mycket. 



Skotertur

Kom precis hem från en trevlig skotertur med pappa, syrran och Ofelia.
Vi stannade också på en affär där pappa köpte en ny skoterjacka och nya skoterbyxor till mig. :D
Min pappa är så snäll. ♥

Om ca 1,5 timme ska vi på after ski, dit Thomas, Amanda och Benjamin också ska.



Tisdag 9 mars 2010

Godmorgon!

Jag förstår inte hur jag kan kliva upp så tidigt... Kl 8 klev jag upp!
Jag vaknade först av kusins väckarklocka, men som hon dock vaknade av. Så den sattes på om och om igen.
Sedan ville Selma att alla skulle vakna så hon hoppade upp i min säng och tryckte upp en strumpa i ansiktet på mig.
Tillslut var jag så pass pigg att jag gav mig och klev upp.

Vädret ser inte alltför lovande ut enligt mig. Det snöar, och de gillar jag inte.
Men jag tar mig en skotertur trots vädret.

Jag mår mycket mycket bättre idag, känner knappt någon halsont alls (jämfört med förut).
Så jag ska nog bli bra om ett par dagar skulle jag tro! :)



Myskväll

Vi har precis ätit en god middag som Catharina lagat, nu väntar vi på efterrätt! ;)
Tidigare idag bowlade vi. Det gick ovanligt bra för mig, haha. Jag fick 6 st strikar och 4 spärrar. Thomas vann med 118 poäng och jag kom 2a med 115 poäng, resten hade jag ingen koll på.

Är det fint väder imorgon blir det en lång skotertur för mig, pappa, Ofelia och Sandra. Mamma och Catharina stannar hemma och läser, ja sånt som tanter gör... Och Thomas, Amanda och Benjamin åker slalom.
Sen på onsdag får jag ÄNTLIGEN träffa min älskling igen.
Han är just nu på väg hem från Karlstad, han ska vara hemma om någon timme skulle jag tro. :)

Ps. Jag vet nu vem som smittat mig - IDA BLOM. Haha, hon hade också varit på sjukhuset idag och fick veta att hon också hade en virus infektion.






...

Närmare 11 åkte jag, mamma och pappa till hälsocentralen för att kolla min hals som blev dålig igen.
Tack och lov var det inte halsfluss utan en virus infektion bara. Så jag kommer säkert bli bättre efter några dagar.

Vid 1 tiden var jag betydligt piggare så jag följde med ut på en skotertur med resten av gänget. Det kändes skitbra.
Har verkligen saknat att åka skoter! Synd bara att det blåste väldigt mycket, därför blev det bara en kort tur.
Vi stannade vid malmbäcksstugan och fikade och åkte sedan tillbaka till stugan igen.
Vi har beställt tid på bowlinghallen kl 17.00, dock vet jag inte ännu om jag orkar. Har ingen lust att bowla, så vi får se hur det blir med den saken.



Måndag 8 mars 2010

Godmorgon.

Idag känner jag mig betydligt bättre! Därför blir det nog inget besök hos hälsocentralen om jag inte blir sämre framåt dagen.
Igår däremot mådde jag skit. Jag följde med mamma, pappa och syrran till after ski igår på eftermiddagen i hopp om att jag skulle känna mig piggare, men icke. Blev nästan sämre. Så vi fick åka tillbaka till stugan, innan åkte vi på ICA och handlade bl.a halstabletter till mig och åkte sedan till hälsocentralen för att kolla vilka öppettider de hade idag.

Kl 19.30 kom Norgrens igår. Då åt vi fläskfilé och potatisklyftor och till efterrätt vitchoklad panacotta, jättegott!
Efter att vi ätit orkade jag inte vara uppe längre, så jag gick och la mig.

Imorse blev jag glad när jag vaknade och kände att min hals var bättre. Vi hade tänkt åka till hälsocentralen kl 9 idag men nu vet jag inte om jag behöver. Hade det varit något hade det ju inte blivit bättre. :) Vi får se om jag blir sämre men det hoppas jag verkligen inte.



Piggare

Nu är jag i alla fall lite piggare. Jag har fortfarande lika ont i halsen men av en jättebra nässpray som torkar bort all snor så är jag inte lika snorig längre, sen har jag tagit några treo tabletter så jag blir lite piggare. Har också tagit några tabletter som heter Sinova som också hjälpte. Dock glömde jag att säga åt pappa att köpa vanliga halstabletter när han handlade, men istället provade jag att gruggla saltvatten, man häller i jummet vatten i ett glas och häller i jättemycket salt och grugglar sedan (inte svälja!), det hjälpte jättebra en stund bara, sen kom värken tillbaka...

Jag tror att jag har testat allt som finns nu mot halsen men inget hjälper... :(
Blir det inte bättre tills imorgon åker jag nog till en hälsocentral och kollar upp det eftersom jag är alldeles rödsprängd upp mot gommen och det är nå prickar som kliar och gör ont. Men jag tror bara att det är en kraftig förkylning. :)

p.s jag glömde kameran hemma, så det blir tyvärr inga bilder här från fjällen.




Söndag 7 mars 2010

Godmorgon.

Jag har vaknat ungefär 138023 gången inatt pga. min hals, och inte kunnat somna om igen. Jag har proppat i mig 3 olika halstabletter (strepsils, zyx och den som jag varken kan stava eller uttala till, mucagagin typ), men ingehn av dem jälper. Jag har druckit te, honungsvatten, tagit treo och alvedon, men ingenting hjälper. Vi kanske ska kolla upp om jag har halsfluss, men det hoppas jag VERKLIGEN inte att jag har!! Robin har haft det 3 gånger i rad, och på honom låter det som att det verkligen inte är kul. När jag beskrev hur jag hade det tyckte han att det lät som halsfluss. :( Men jag får väl kolla upp det på sjukhuset när jag kommer hem om det inte blivit bättre.

Ikväll kommer familjen Norgren hit, hoppas att jag blivit bättre till dess, men det tror jag icke.
Något skoteråkande blir det inte för mig heller så länge jag mår så här. 

Nä nu ska jag göra iordning en kopp honungsvatten, krypa ner under en filt och tycka synd om mig själv!



Melodifestivalen

Förkylningen har ännu inte blivit bättre. Jag passade på att sova i ett par timmar i hopp om att jag skulle bli bättre, men icke. 

Nu har morsan tagit fram godis och ostkrokar till melodifestivalen.
Synd bara att jag inte känner någon smak...

Jag saknar min älskling.



Våfflor med hallonsylt och socker.

Är framme i stugan nu, det första jag gjorde var att lägga mig i soffan och halvsomnade. Känner mig inte nå pigg alls. Men magen min var hungrig likaså restens magar, så jag håller just nu på att göra våfflor till alla.

Det känns så tomt utan Robin :( Han som alltid följt med oss annars...
Men om 4 dagar får jag gosa med honom!



Lördag 6 mars 2010 PÅ VÄG

Jag mådde skit igår, halsen har blivit värre, snoret rinner, öronen värker. Så jag la mig väldigt tidigt igår.
Var väl lika bra det eftersom syrran väckte mig kl 06.00 imorse, då vi skulle ner till stallet och ta ut hästarna.

Nu är vi i alla fall på väg upp till funäsdalen, till stugan vår. Innan lämnade vi av brorsan på resecentrumet då han ska åka till Åre. 

Nu ska syrran och jag kolla på solsidan på datorn som vi båda missade igår.


DAGENS:

humör: Less på min hals, och saknar min älskling som är på väg till Karlstad. Men annars helt OK!
planer: Handla mat med mammsen och syrran och kika om jag hittar nya skor. Packa till imorgon måste jag också göra. Sen blir det bara hemmamys med la familia.
hat: Just nu, Min hals!
teveprogram: Solsidan ikväll!
bästa: Mat
blogg: Ingen speciell.
väder: soligt!! :D
gjort: Skolan som jag fortfarande är i.
beroende: halstabletter.
känsla: Saknad.
sämsta: halsen
klädsel: Leggings och en röd-vit randig lång t-shirt.
mat: Tomtegröt är det i skolan, och det äter jag ju inte. Så jag har ätit en lingongrova (macka).
frisyr: utsläppt
saknad: Robin
vän: Rebecka är min dagens vän ;)
plats: Sängen får det bli ikväll!
pryl: mini-pc
minne: Inget minne idag.
köp: klackskor om jag hittar det!

Fredag 5 mars 2010

Vi har precis haft trafikantkunskap, det känns skitbra att jag valt det. Det kommer nog vara ganska nyttigt tills jag ska börja att ta körkort! :)

Älskling skjutsade mig till skolan imorse, snart åker han ner till Karlstad till hans syster med hans föräldrar och blir där tills på tisdag :( Imorgon åker jag upp till Funäsdalen, jag kommer hem på onsdag, då får jag äntligen träffa min älskling igen! :)

Nu har vår BF lektion börjar.





RC

Sitter nu på RC och väntar på Robin som kommer med buss (tåget blev ersatt till buss) från Sundsvall om typ 15 min. Träffade också på Johanna här som jag inte träffat på jättelänge, eftersom hon varit i Costa Rica om jag minns rätt i 2-3 månader tror jag det var och sedan har jag inte träffat henne efter det. Så det var kul :)

Snacka om att jag har lite ont i halsen, värken vill inte gå över :(



Torsdag 4 mars 2010

Ligger i sängen och har precis gjort klart de sista instuderingsfrågorna och skrivit ut från datorn, det blev sammanlagt 11 sidor. Så nu måste jag sätta igång och börja att plugga eftersom provet är imorgon!

Jag tog 11.20 bussen hem idag från skolan eftersom jag har så ont i halsen, började att känna mig sämre efter andra lektionen så jag drog hem. Igårkväll kände jag mig jättedålig, hade jätteont i huvudet och halsen, så jag tänkte vara hemma från skolan, men huvudvärken var borta när jag vaknade så jag drog till skolan trots halsont.

Nu mår jag bättre. Jag har fortfarande ont i halsen, men är skapligt pigg. Så jag drar nog till baby ikväll. :)
Nu måste jag sätta igång med pluggningen.



Hemma efter en lång dag.

Direkt efter skolan tog jag och Rebecka bussen till IOGT-NTO. När vi kom dit var det dags att börja göra i ordning runt 50 goda mackor (på dom var det rucolasallad, brieost, salami, tomat, oliver) och ställa fram allt och göra fint inför kvällen.
Det kom jättemycket folk så det var jättekul. Mamma och syrran kom dit dom också så jag åkte hem med dom runt 21.00.

Nu har jag precis skrivit fler instuderingsfrågor till samhällsprovet jag skulle haft imorgon men som tur var fick vi byta och ha det på fredag istället. :) Robin skulle ha kommit idag också men vi ändrade till imorgon då det blir bäst för båda. Då är det sista natten vi sover med varandra för sen på fredagen åker han och hans föräldrar till Karlstad och hälsar på Isabelle. :( Det var tänkt att jag också skulle följt med, men ångrade mig och följer med min familj till fjällen istället eftersom mina kusiner också kommer upp. Kände mig lite taskig mot dom om jag skulle följt med till Karlstad när vi bestämt vad vi ska göra där uppe i fjällen :) Men vi blir bara borta i 4 dagar så jag får träffa Robin på onsdag igen! :)

Och tur är det väl att jag har min snälla vän Carro som tar hand om mina hästar medan jag är i funäsdalen! :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på Andra avenyn och sedan sova.
Godnatt.




Onsdag 3 mars 2010

Godmorgon!

Sitter just nu i skolan på samhäll och försöker att svara på frågor med Rebecka.
Efter skolan åker vi direkt till praktiken för att hjälpa till att göra i ordning inför tjejkvällen ikäll.
Hoppas att det kommer mycket folk! :)

Nu ska vi fortsätta här.



TJEJKVÄLL

Myskväll för tjejer i alla åldrar.
Ons. 3 mars (IMORGON!!) kl. 19.00-21.30

Fikamys i cafeterian
Hårcenter (produkter & tips för ditt hår)
Hemkokat (naturlig hudvård)
Capri kläder (vårkollektionen)
Tupperware (plastprodukter)
Lika design (smycken)
Nya gymmet visas
Bowling

FRI ENTRÈ

Arr. IOGT-NTO
tel. 0270-424514

VÄLKOMMEN!!

pause

från allt plugg...

Blir snart tokig på allt.
Jag har prov i samhällskunskap på torsdag. Så nu sitter jag och försöker att göra instuderingsfrågor från samhällsboken. Det är ju så svårt att plocka ut lite här och där och chansa på vad man tror kommer på provet.
Jaja. Jag tror att jag fortsätter imorgon för nu vill inte hjärnan samarbeta med mig längre...



Bak på praktiken

Är just nu på praktiken och bakar idag igen.
Innan vi drog igång med bakningen tog vi oss en provsmakning av brownisarna vi bakade igår, vad gott det var! För att göra det lite ännu flaschigare hällde jag på lite chokladsås över min och Rebecka kolasås över sin.

Vi misslyckade lite med våra mockarutor vi håller på med idag. Det började med att jag råkade ha i 4 MSK bakpulver istället för 4 TSK. Sen glömde vi att hälla i margarinet som stod kvar i mikron, så då fick jag idén att hälla över margarinet i kakan som redan låg på plåten. Slutade med att vi fick hälla tillbaka allt i bunken.








Tisdag 2 februari 2010


Godmorgon!

Vill börja med att skriva Grattis på födelsedagen Isabelle! Som fyller hela 25 år idag.

Jag vaknade närmare 13 idag. Har varit nere i stallet och mockat m.m.
Nu tänkte jag slänga mig in i duschen innan jag drar på praktik vid 15.30 då vi ska fortsätta att baka.
På onsdag är det tjejkväll kl. 19-21.30 för alla vuxna (endast tjejer såklart) på IOGT-NTO. Det kommer några från hårcenter som kan visa frisyrer på er m.m.

Jag och Rebecka tänkte ta med matlåda idag eftersom vi blir där länge, frågan är vad jag ska ha med mig för mat...?
Varken mamma eller pappa är hemma så jag får kocka ihop något på egen hand. Kanske jag ska ta med mig ris m. currysås och svartvinbärsgelé. För de som inte visste är jag typ beroende av gelé. Jag älskar gelé, jag har gelé till allt, förutom till spagetti eller köttfärs. Men jag har bl.a gelé till potatis, potatisgratäng, potatisklyftor (all slags potatis det vill säga), ris, kyckling, kött, olika slags grytor m.m. Love it.

Nä nu måste jag göra ett ryck, sitter i morgonrock och kl är strax 14.00.







Spårlöst


Sitter och kollar på spårlöst och är sjukt sugen på choklad, jag ångrar att jag inte köpte en snickers på IOGT-NTO.
Jag hade tänkt att plugga till samhällsprovet jag har på torsdag men märkte att jag inte tagit hem böckerna, så jag bad Rebecka att ta med hennes papper och böcker till praktiken imorgon så jag får skriva av henne, suck. 

Jag saknar min älskling.



Bakar för fulla muggar

Sitter just nu på praktiken med min kära computer.
Jag och Rebecka har tagit på oss uppdraget att baka brownies medan Sara och Jonas bakar mockarutor och chokladbollar.

Tidigare idag skjutsade Robin mig till ÖB där jag mötte upp Rebecka, min handledare om våra kollegor Jonas och Sara. Vi handlade godis m.m till IOGT-NTO. På hemvägen skjutsade de hem mig medan Rebecka åkte tillbaka med dom till nto. Jag ville byta kläder och göra i ordning en matlåda jag kunde ta med till praktikplatsen.

Nä nu ska jag hjälpa Rebecka!
P.S Sara och Jonas hälsar!


Måndag 1 mars 2010



Godmorgon!

Jag vaknade först vid 8 då väckarklockan ringde för att Robin skulle upp och plugga.
Jag somnade om och vaknade igen vid 9 av att han startade datorn och börja "knappa" på tangenterna och "rulla" på musen upp och ned och öppnade kartonger där skolböckerna låg i. Skapligt irriterad blev jag.
Men när han såg att jag låg vaken sa han: Men gumman, är du vaken? ska jag gå ner och plugga istället? Jag tänkte: "JA!" Men sa istället: "Nejdå".
Så jag knäppte på teven och kollade på något tråkigt program där dom pratade om kantareller på FRANSKA dessutom.

Fortfarande ligger jag i sängen, med datorn jag snodde utav Robin, samtidigt som jag kollar på "våra värsta år".
Senare ska jag och Rebecka hjälpa vår handledare att handla godis, drickor m.m till IOGT-NTO och blir då istället lediga ikväll.

Nu vill jag ha något i magen.
T

RSS 2.0