:(

Nu skulle ni se mig. Jag ligger halvdöd, nedbäddad i sängen med en toarulle bredvid mig. Nedanför sängen, på golvet ligger en massa äckliga snorpapper, ett glas med vatten och nässpray. Jag känner mig inte direkt fräsch...

Jag gick hem tidigare från skolan idag då jag inte kände mig pigg för fem öre. Min lärare tyckte jag kändes varm och såg på mig att jag inte var pigg, så hon tyckte också att jag skulle gå hem. Fyyy. Jag vill inte. :( Robin fyller ju år imorgon, ska jag då ligga död i sängen hela dagen? För som det känns nu blir det ingen skola för mig imorgon. Men man kan ju alltid hoppas på att jag blivit bättre till imorgon. :) Vilket jag har svårt att tro...

Tur jag har Robin som tar hand om mig, han har bäddat ner mig i sängen och hämtat vatten, toarulle och idomin (jag har blivit så torr runt näsan, så det svider så fruktansvärt mycket varje gång jag snyter mig, så jag smörjer mig med idomin runt näsan, haha) till mig. :) Ibland kan det vara rätt så skönt att vara sjuk. När man har någon som lagar mat åt en, städar och gör allt man ber om. Inte alls tokigt. ;) Lyx ju.
Nåja, nu ska jag lägga undan datorn och försöka få lite sömn, i hopp om att bli något bättre. Hoppas hoppas hoppas.



Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte

Jag vill inte bli sjuk, inte nu. :(

Jag har dragit på mig en rejäl förkylning, men jag har känt att något varit på gång i några dagar nu då jag har haft ont i halsen. Jag vaknade flera gånger i natt utav att jag inte kunde andas genom näsan, jag trodde nästan att jag skulle kvävas i sömnen. Jag har nysit och snorat hela dagen och kvällen, jättejobbigt!
Jag vill inte ha nässprayen och halstabletterna som bästa vänner längre...

Vi får se hur jag känner mig imorgon, om det blir skola eller inte.
Jag ska bädda ner mig nu med en kopp te och kolla på Wallander och hoppas på att jag blir något bättre. :)





Söndag

Idag har det varit full fart. Jag började morgonen med att släppa ut mina två älsklingar, sedan donade jag lite i stallet innan jag och syrran drog ut på en skön ridtur med båda hästarna. Sedan har jag städat hela bilen (städat,dammsugat och tvättat rent) och sist tog jag tag med huset och städade och dammsugade, tillsammans med syrran. :) Visst är jag duktig?!

Robin har åkt hem redan då han skulle iväg lite senare. Själv stannar jag kvar till mamma och pappa kommer hem. :)
Jag och syrran tog en tur upp till variant för att köpa lite småsaker. Och nu ligger vi båda utslagna i soffan och kollar på MTV. :)

Jag har precis gjort i ordning efterrätt till senare, till oss alla. Det blev idag igen vitchoklad mousse, men denna gång med dajmbitar i. Jag ska toppa det med hallon och blåbär och lite passionsfrukt över. :) Det kommer nog bli jättegott.
Jag ska också laga ihop lite käk till oss alla, det får bli lövbiffgryta m. ris. Enkelt och gott. :)

Nu ska jag börja lite smått med maten då mamma och pappa kommer hem om en timme ca. :)



Lördag

Jag gillar lugna och mysiga hemmakvällar. När man kan gå runt i mjukisbyxor och en slarvig knut på huvudet och inte bry sig om hur man ser ut. Jag har nu slängt in potatisgratängen i ugnen och ska snart ta tag i de marinerade kycklingfiléerna, samt göra i ordning någon god sås och sallad till. Till efterrätt blir det vitchoklad mousse med passionsfrukt och hallon på. :)

Ha det fint.




Fredag

Okej, nu har jag lugnat ner mig LITE, men inte mycket. Vi fick nämligen reda på idag att balen ska hållas på rådhuset, skandal ju. Pinsamt, skräll, idiotiskt. Vilket skämt...
Vi ska alltså först vara i rådhuset och dansa vals, sedan gå till den där fula parken bakom rådhuset, ni vet den med så många stolar runt om?! och mingla, Sedan ska vi gå till statt och äta, sen gå tillbaka till rådhuset för att "festa" och sedan går vi på Olles. Vad är det här? Att gå fram och tillbaka mellan dessa ställen i långklänning och höga klackar på kullerstenar och vricka fötterna låter inte lockande i mina öron! Vem vet, det kanske regnar dessutom?
Som ni hör är jag väldigt sur och irriterad just nu så det kanske inte är någon idé jag skriver något mer?
Eller jag gör ett försök.

Jag är i alla fall hemma i Bergvik och just nu ligger jag i soffan och kollar på TV med syrran och ena katten. Jag ska snart börja med maten som kommer att bestå av fläskfilégryta med ölkorv i och till det pressad potatis och gelé. Jag har blivit väldigt beroende utav den här maträtten och skulle kunna leva på det. Eller kanske inte, men nästan. Sedan blir det mys med godis och annat gott med syster, bror och pojkvän. Robin kommer hit ganska sent, typ vid 21.30 ikväll, då han jobbar till 21.15. :( Men, jag överlever.

Det här gick ju bra ändå. Nu ska jag njuta av en lugn och mysig kväll med mycket gott. Hoppas ni får en lika trevlig kväll.





.

Less, irriterad och sur är vad jag är.

Torsdag

Ännu en slapp och skön skoldag, det gillar vi! På lunchen stack jag, Jossan och Enlund till donken, inte bra. Men gott var det. Senast jag åt donkenmat var för över 2 månader sedan, så det var jag värd. ;) Men nu ska jag inte äta ute på ett tag, med tanke på att jag ätit ute 4 dagar denna vecka...

Snart lär mamma ringa och säga att hon är utanför lägenheten. Jag ska nämligen åka med henne hem och sova där från idag till på söndag då mor och far åker upp till fjällen. Så det blir jag som får passa våra 7 djur + bror och syster. Eller ja, brorsan klarar väl sig själv men min 13-åriga (snart 14) syster vågar inte vara ensam hemma och är mörkrädd (som sin syster). Så skickar jag inte iväg henne till någon kompis blir jag fast hemma i Bergvik hela helgen. Robin kommer imorgonkväll efter att han jobbat och sover där med mig. Som sagt är inte syrran ensam om att vara mörkrädd... ;) Hehe. Förresten, jag kommer att få ha BMW:n alla dessa dagar, niiiiiiiiiiiice! ;)

Nu måste jag packa med lite välbehövliga saker jag behöver ha med mig! 



Bästaste bästa Selma som jag ska få spendera 4 dagar med. 



Onsdag 26 januari

Jag förstår inte hur denna dag kunnat gå så sjukt fort? Klockan är redan snart 17.30! Det har varit en väldigt slapp och skön dag i skolan idag, så det kan ju vara därför. :)
Eftersom det inte var någon höjdarmat i skolan idag drog jag, Jossan och Ida till thaien (idag igen), åh så gott det är! Jag skulle kunna äta flera liter av deras jordnötssås! Det är sjukt så gott det är, lätt bästa såsen i världen! 
När jag kom hem från skolan hade Robin städat hela vår garderob"skrubb" och vikt alla kläder som var slängda på golvet (jag överdriver inte om att det kanske var en halv meter med kläder på golvet), han är bäst! :)

Nu har jag och Robin precis varit nere i tvättstugan och knäppt på två maskiner med kläder. Jag hatar att tvätta, finns det något tråkigare? Inget som jag kommer på för tillfället i alla fall. Men det är ju sådant som måste göras, tyvärr. 

Robin står just nu i köket och lagar pasta med carbonara, jag älskar hans carbonara! :) Sedan blir det mys i soffan med min bästaste bästa pojkvän! :) Sedan ska jag sitta bänkad framför TVn resten av kvällen och kolla på:
17.35 - The city, på MTV
18.05 - 16 and pregnant, på MTV
19.00 - top model (repris), på 3an (Ska endast kolla i en halvtimme för sedan börjar....)
19.30 - halv åtta hos mig, på 4an
20.00 - Sveriges mästerkock, på 4an
21.00 - Dum och dummare, på 5an (film med bl a Jim Carrey, dock har jag sett den ett antal gånger men det finns inget annat roligare på TVn)



Dagens middag

Jag blev så jättesugen på kyckling och potatisgratäng idag, så det fick bli kvällens middag.
Till det har jag gelé, bea (hade ingen rödvinsås hemma) och sallad. :)

Nu sitter jag bänkad framför TVn med min mat och ska kolla på halv åtta hos mig. 





Tisdag 25 januari

Bloggtorka. Jag vet. Nu börjar jag att tycka att det är tråkigt att blogga... Jag kommer liksom inte på något att skriva om. :( Någon som har något förslag på vad jag kan ta upp och skriva om här på bloggen? jag skulle vara tacksam för lite förslag och idéer. :)

Förövrigt har det inte hänt något speciellt i mitt liv idag, förutom att ha varit i skolan och handlat. Kul liv, väldigt kul.





Måndag

Denna dag gick väldigt fort tyckte jag. På lunchen blev det thaibuffé med Jossan, Ida och Englund. Det satt väldigt fint i magen måste jag säga! Nu är jag hemma och ligger i soffan och försöker skriva ihop en inlämningsuppgift som ska vara på MINST 3 st A4 papper, datorskrivet. Det är Godkänt, ska man ha högre betyg ska man skriva fler sidor...
Vi ska skriva om:
- en människa som betyder mycket för mig och fått mig att växa,
vad det var hos denna person som gjorde att jag kände att jag växte,
vilka känslor som fanns inom mig när jag var tillsammans med denna människa.
- Hur kan jag agera för att få en annan människa i min närhet att växa?
- Vad betyder ordet kränka för dig?
Har du erfarenhet av att bli kränkt?
Hur kändes det? Vad gjorde du?
Jag har knappt börjat och den ska vara inlämnad SENAST kl 10.00 imorgonbitti. Jag avlider. 

Hoppas ni får en aning roligare måndagkväll än mig...






Söndag

Jag hade en mycket trevlig kväll igår med bästa tjejerna! Det tackar vi Ronja för. :)

Jag ska snart göra mig i ordning för nästa kalas! Min kusin Benjamin fyller nämligen 13 år, eller han fyllde för några dagar sedan men firas idag. :) Mammsen och syrran kommer om 1 timme och jag sitter fortfarande med blött hår, så det kanske är dags att göra ett ryck! Sedan ikväll blir det bingolotto (om jag kommer ihåg att åka och köpa bingolotter vill säga) och solsidan såklart! 



Lördag

Det blev en mycket tidig kväll för mig igår. Jag somnade redan vid 20.30-21.00, hehe. Men det var bra, för nu är jag pigg och laddad inför ikväll som kommer att bestå av födelsedagsfirande för Ronja som fyller 19 år idag! :)

Mycket mer än så har jag inte att skriva idag.
Hoppas ni får en trevlig lördag, det ska jag ha!








Fredag 21 januari

Sorry för att jag inte skrev något igår. Men nu var det så att jag kom hem så sent som vid kl 20.00 igårkväll och ställde mig då direkt och började med maten, efter maten slocknade jag och sov då hela natten. Så nu vet ni det! :)

Jag måste bara berätta att syrran ringde mig imorse och sa: "Hur blir det? Kunde jag komma hem till dig efter skolan?
Jag svarade: "Ööh? va?"
Hon: "Ja? Kunde jag komma?"
Jag: "Varför ska du komma?"
Hon: "Men jag sa ju det igår när jag ringde."
Jag: "Eh? När ringde du igår?"
Hon: "Ja, vid 22.30 typ."
Jag: "Men då sov jag? Du har inte ringt."
Hon: "Jo? Du svarade ju och pratade med mig?"

Haha, jag minns ingenting om att hon ringt mig och att jag har pratat med henne. Hahaha. Jag hade alltså pratat i sömnen. ;)

Jaja. Nog om det. Idag var jag på min absolut sista praktikdag. Så sorgligt. Jag bjöd barnen på glass och fick en bamsekram av dom allihopa. Jag kände hur tårarna var på väg, men jag höll in dom. Det kändes lite töntigt om jag skulle börja gråta där bland barnen. Haha. Men jag tyckte det var så sorgligt att lämna dom. Jag tycker om dom alla så otroligt mycket och har trivts så oerhört bra där. När dom kramade om mig så hårt så ville jag bara bölgrina som en liten unge, usch så sorgligt det var! Jag vill inte lämna dom. :( Jag fick 2 presenter igår för att jag skulle sluta. Ett sött litet troll som vinkar "hej då" (de håller på mycket med sagor och sådant, därför fick jag ett troll) och en tavla där alla barnen tryckt deras hand med målarfärg på och skrivit deras namn. Så himla glad blev jag! Alltså, det är sjukt hur man kan bry sig om och tycka om dessa barn så mycket som jag gör, efter bara en termin. Jag ska absolut hälsa på dom! Vi kommer ju sluta väldigt tidigt på fredagar (kl. 11.10) så då kan jag åka ut dit och vara med dom ibland. :) Jag längtar redan till nästa gång jag ska få träffa dom! :D Man lär sig så mycket av dom, det är så roligt. :)

Efter praktiken åkte jag hem till Bergvik och fixade lite i stallet och sedan skjutsade mamma hem mig. :) Nu sitter jag och väntar på Robin och syrran. Robin kommer snart hem från Sundsvall där han varit och gjort en tenta och syrran ska komma hit och låna nå kläder av mig och jag ska hjälpa henne lite, för hon ska iväg på tranan senare. :)

Ikväll blir det en lugn och mysig kväll för att ladda upp inför morgondagens bravader. 

Hoppas ni får en mysig fredagkväll, mina vänner! :)





3 år ♥

Idag är det precis 3 år sedan Robin blev min och jag hans. :) För precis 3 år sedan låg vi i hans säng hemma hos honom och kollade på en film och han kollade in i mina ögon och sa jag älskar dig för första gången. 

3 år har gått och fortfarande känns det så bra, så rätt, så äkta.
Jag älskar dig min bästa vän, kärlek och livskamrat

Vi firar vår 3 års dag med att först äta på kina restaurangen och sedan gå på bio på filmen Svinalängorna med Noomi Rapace och Ola Rapace. Mysigt va?! :) Så ikväll får jag faktiskt äta lite onyttigt! ;) Men först, ska vi tvätta! Haha. Men det är så lite så det går fort. :)

Efter att ha fått skjuts hem av min fina vän Josefin ligger jag nu i soffan och tittar på Top model och läser veckor revyn som trillade ner i brevlådan idag i väntan på att klockan ska bli 16.00 och vi får börja tvätta
.

Hoppas ni får en mysig kväll, det ska jag ha!





Min balklänning!

Denna enkla men väldigt fina balklänning ska jag bära på balen. Jag har precis beställt klänningen och skickat in alla mått. Så nu är det bara att vänta och hoppas att klänningen är lika fin i verkligheten och framför allt att den passar!


Vad tycks?


Jag dööööööööööööööör!

Jag ska ALDRIG åka tunnelbana i New York! Efter att ha sett det här vill jag nog inte åka tunnelbana i huvudtaget!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article8423264.ab



Hudvårdstips

Mina naglar gå alltid av när de har vuxit till en viss längd, men sedan jag började att använda Sally Hansen Miracle Cure har inte naglarna gått av någonting!!! Man tar på det som ett vanligt nagellack och efter 3 dagar är naglarna flera gånger starkare! Har du samma problem som mig, testa på denna!

Sally Hansen Miracle Cure for Severe Problem Nails

För dig som har flagnade, brutna, splittrade och torra naglar och som vill ha omedelbart resultat! Miracle Cure från Sally Hansen ger dig starka, jämna, sunda och motståndskraftiga naglar.



Måndag 17 januari

Godmorgon! 

Som sagt börjar jag inte fören kl 12.45, så jag har tagit en skön sovmorgon och sitter just nu och äter fil med mammas hemmagjorda "bantnings"flingor i samt ett glas proviva juice svart vinbär

Jag tänkte dra till skolan lite tidigare för att ta en god kopp kaffe med min vän Jossan, innan våra lektioner börjar. :)





BINGO!

Hahahaha. Jag döör. Nu fick jag bingo IGEN på bingolotto, för 4e gången!
Jag vann denna gång 100 kr, så jag får väl köpa 2 st bingolotter till nästa söndag också då! ;)

Några favoriter

Naomi Campbell - At night
Pris: 50 ml - ca. 395 kr



DKNY - Be delicious
Pris: 50 ml - ca. 429 kr


Dolce gabbana - the one
Pris: 50 ml - ca. 498 kr

Beyoncé - heat
Pris: 50 ml - ca. 329 kr


Söndag

Usch så dåligt jag mådde igårkväll. Jag somnade först runt 17 tiden och sov i ett par timmar och vaknade sedan febrig och väldigt illamående. Efter en timme somnade jag om igen och sov då hela natten.
Nu mår jag som vanligt igen och är glad att det inte var någon vinterkräksjuka! :)

Sitter nu framför TVn och äter lite äggröra med tomat och lök i och ett glas svartvinbär proviva till frukost. :)
Imorgon börjar jag inte förens kl 12.45, vilket inte alls låter så tokigt i mina öron inte. 



Lördag

Okej, det funkar inte så bra att skriva på helger har jag märkt...
Jag är alldeles för trött och seg för att sitta och skriva. Så det får helt enkelt räcka med ett inlägg om dagen på helgerna.

Imorse åkte jag ut till Bergvik för att träffa två tjejer som ska vara fodervärd åt våra hästar 5 dagar i vecka då jag tyvärr inte hinner med dom. De har "provtid" i två veckor, så vi får se efter det om dom tycker det känns bra. :) De skulle rida för första gången idag och då ville jag vara med och titta hur det gick, och det gick ju fint. :) Sedan har jag varit i Bergvik till kl 16 ca. :)

Nu har jag kommit hem, och är nu utan bil. Hur ska jag klara mig? ;) Haha, jag som varit bortskämd och kört till skolan och åkt runt i över en vecka. :p Man blir sugen på en egen bil, men det funkar tyvärr inte med den ekonomin jag har just nu. Så det får vänta till senare! :)

Ikväll ser det ut att bli ännu en lugn hemmakväll tillsammans med min man. :)
Vi får se vad vi hittar på för någon mat, jag är för trött för att laga något så Robin får nog hitta på något till oss!

Imorgon ser det ut att det blir en tripp ner till valbo med några tjejer. Jag måste ju hitta en present till födelsedagsbarnet som blir 21 år snart. Tacksam för förslag på present!



Fredag

Det känns verkligen att det är fredag. Jag är heelt slut, så otroligt trött och seg. Helg är verkligen vad jag behöver nu!

Praktiken idag har gått väldigt bra, med mina härliga ungar. :) De åkte skridskor på förmiddagen så jag och Rebecka har suttit och knutit typ hundratals skridskor. Okej, inte hundratals men många! När jag slutade före 14 någongång tog jag bilen hem igen. Men när jag väl kom hem märkte jag att jag inte hade någon nyckel och Robin var i Sundsvall för att skriva tenta. Jag hade lyckats glömt den inne i lägenheten i min andra väska, hungrig och kissnödig var jag också! Så jag fick åka ut till Bergvik igen och hämta mamma och pappas nyckel som de har. Tur att det ordnade sig i alla fall. :)

Nu jag har jag och Robin precis ätit mat som bestod av potatisgratäng och biff samt vinsås och en god sallad. Vi har precis tagit fram godis som vi nu sitter och äter framför Lets dance ;) Det tycker jag att jag är värd efter min hårda vecka som jag levt på bara spenat och sallad! 

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!





Hudvårdstips

Jag använder Oliv naturell cleansing water som är ett milt och behagligt rengöringsvatten som effektivt avlägsnar all makeup i ansiktet och runt ögonen samt får huden att kännas ren, klar och fräsch. Innehåller ekologisk jungfruolivolja som vårdar och återställer hudens naturliga fuktbalans samt olivbladsextrakt som verkar mjukgörande och drar ihop porerna. Alkoholfri formula som passar alla hudtyper.



Torsdag

Nu har jag kommit hem igen och ligger ihopkurad i fåtöljen med en filt över mig efter en hel dag med klass 2-3 CD på Bergviksskolan. Som ni vet älskar jag verkligen alla dessa ungar, så goa och underbara! Det känns lite sorgligt att jag bara har 3 dagar kvar där. :(
Jag slutade närmare 16 och åkte då hem till hästarna. Sedan åkte jag, mamma och syrran till e-center för att handla. :)

Nu sitter jag och Robin framför Tvn och äter. Robin sitter och äter potatismos och korv och jag med en tallrik sallad. :) Duktiga jag.

Hoppas ni får en trevlig kväll.



Är inte jag typ coolast i världen som har körkort?!!


Min middag = spenat

Visst ser det gott och frestande ut? 



Sminktips!

Glam Bronze Duo är ett solpuder med två färger i samma förpackning. Välj mellan två pärlskimrande nyanser som utvecklats särskilt för att förhöja skönheten hos ljushåriga respektive mörkhåriga personers hudton.

De två färgerna kan användas var för sig eller tillsammans i kombination. Produkterna är diskret upplysta av fina partiklar och förgylld pärlemor som omedelbart ger huden en naturlig, solbrun lyster.

Då jag är brunett använder jag Brunette Harmony



Onsdag 12 januari

Godmorgon kära vänner!

Just nu sitter jag och äter frukost som består av fil med linfrön och solrosfrön i samt ett glas med proviva juice med smak av gul kiwi och mangostan, jättegod är den! Om 20 min ska jag åka och hämta upp Jossan och sedan vidare mot skolan! Vi vet inte om vi börjar 8.00 eller 9.15 så det är lika bra att vara där till 8. :) Börjar vi inte förens 9.15 kan vi kanske ta oss en kaffe, sitta och prata och bara ta det lugnt i en timme. :)

Ha en bra dag!






-

Jag ligger just nu i soffan framför Halv åtta hos mig och äter lite kiwi och vindruvor. Hittills funkar mitt nya liv alldeles utmärkt. Hur går det för dig då mamma?

Jag och Robin har idag handlat mycket nyttigt till kylskåpet. Många olika frukter, mycket grönsaker, spenat, osaltade cashewnötter, proviva juicer, fil linfrön och solrosfrön (som blir min frukost varje dag), frysta bär som jag ska göra smothies på m.m. Jag har också köpt en reflexväst eftersom jag ska börja med kvällspromenader! ;) Nu är det bara gymkortet som fattas. :)





Återblick 2010

1. Gjorde du något år 2010 som du aldrig gjort förut? Det gjorde jag. Jag flyttade hemifrån och gick på krogen bl.a. :)

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga nyårslöften det året.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min vän Isabelle och min moster! :)

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov.
5. Vilka länder besökte du? Finland, Egypten och England
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Inget vad jag kommer på. En större lägenhet kanske. :)

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 3 aug. när jag fick en kusin. :) Annars hände inget speciellt.

8. Vad var din största framgång 2010? -
9. Största misstaget? Något misstag tycker jag inte att jag gjort.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Magsjuka, förkylning, virusinfektion i halsen.

11. Bästa köpet? Min lägenhet. :)

12. Vad spenderade du mest pengar på? Lägenheten, alla möbler och saker till lägenheten.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Oja. När jag fick veta att jag skulle få köpa lägenheten, utlandsresan med familjen, alla mysiga stunder i sommarstugan och vinterstugan, roliga kvällar med tjejerna, umgås med världens bästa pojkvän och mycket mer!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Det finns väl ingen speciell låt som jag kommer att tänka: " Åh, den här låten påminner om 2010!" ...

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag var nog gladare. Inte ledsnare i alla fall.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Umgåtts med mina vänner!

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ja, jag vet inte riktigt.

18. Hur tillbringade du julen? Hemma i Bergvik tillsammans med min familj. :)

19. Blev du kär i år? Jag har varit superdupermegajättekär i snart 3 år. :)

20. Favoritprogram på TV? Idol, ensam mamma söker, paradise hotel, spårlöst, solsidan, halv åtta hos mig, top model, våra bästa år. Det är vad jag kommer på just nu. :p

21. Bästa boken du läste i år? Skadad. Helt klart!

22. Största musikaliska upptäckten? -

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ipod, kläder, klocka, pengar

25. Något du önskade dig men inte fick? Nix.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag jobbade först, sedan åkte jag, min familj och Robin ut till sommarstugan där vi åt min favoritmat (oxfilé, potatisgratäng, rödvinsås) och åkte ut på havet och hade det jättemysigt! Världens bästa födelsedag. :)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej, det tror jag inte. :)

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Min stil har inte förändrats så mycket tycker jag. :)
29. Vad fick dig att må bra? Pojkvännen, familjen, djuren, vännerna, vädret, lönen m.m.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? -

31. Vem saknade du? -

32. De bästa nya människorna du träffade? Någon jag kommit väldigt nära under detta år är Jossan. :)

33. Vem har du uppskattat mest i år? Robin och familjen. :)

34. Har du köpt mycket kläder i år? Enligt min pojkvän, ja. :p

35. Har du ljugit mycket? Nej, kanske någon vitlögn bara.

36. Ångrar du någonting? Ångrar och ångrar gör jag väl inte, Men Hurghada i Egypten var väl inte det bästa stället vi varit på. :p

37. Vilken filmgenre har du kollat mest på? Kriminalare, deckare skulle jag tro. :)

38. Roligaste festen? Alla födelsedagsfester för alla mina fina vänner. :)

39. Vad önskade du dig i julklapp? Kläder, smycken, smink, hår/hudprodukter, klocka, skor m.m.

40. Vad ser du mest fram emot 2011? Studentfesterna, balen, studenten, utlandsresa, kanske en tripp till Gotland med Robin, m.m.


hårprodukttips

Jag använder Björn Axén Repair Serum som är jättebra! Det är ett serum för dig som vill ha maximal glans och hälsosamma hårtoppar. Det innehåller vitamin E som skyddar och förebygger slitage. Framför allt för torrt och skadat hår.

Ta några droppar och massera in i handflatorna. Stryk in det genom att kamma händerna genom håret. Var extra noga med hårtopparna. Kan användas i vått eller torrt hår.



Tisdag 11 januari

Godmorgon mina fina vänner! Eller vänta, god eftermiddag kanske man säger...
Jag har varit vaken i 45 minuter ungefär men har ännu inte orkat kliva upp och när jag såg att datorn var bredvid sängen blev det ännu svårare att kliva upp... Men eftersom jag har tvättid om 40 minuter så är jag så illa tvungen att kliva upp snart.

Som sagt ska jag snart gå till tvättstugan för att tvätta ett stort berg av kläder. Jag har nämligen inte tvättat sedan vi åkte till fjällen så det kanske är dags nu! Sedan ska vi åka och handla mat och nyttigheter till mig. Sedan måste jag ta tag i lägenheten och städa från golv till tak! 

Imorgon börjar skolan, vilket jag ser lite fram emot, faktiskt. Att komma in i rutiner igen, träffa alla underbara människor varje dag, hänga på bänkarna och dricka (guldrutans) kaffe och tro det eller ej - att gå på vissa av lektionerna! Denna termin ska jag göra riktigt bra ifrån mig! Ja, försöka i alla fall...
Det här är sista chansen liksom. :) Fy, nu fick jag ont i magen av tanken att jag snart slutar skolan... :(

Nu ropar Robin att jag ska göra ett ryck och kliva upp, så jag får väl lyssna på min man och göra det!

Ha en trevlig dag!

Mitt kvälls"godis"...

...som består av färsk apelsin. Mummsigt va?



Jag tar verkligen mitt "nya liv" på allvar. ;) Jag har tagit ett pass på crosstrainern idag (ni skulle sett Robins min när han såg mig stå där på crosstrainern i träningskläder och svettas, han blev nog lite impad...;) Haha)och istället för något onyttigt så här på kvällen (som jag är duktig på att göra) äter jag apelsin. Imorgon ska jag åka och handla mycket nyttigt till kylskåpet. Bl.a. spenat (som blir min lunch eller middag ett tag framöver), många olika frukter, nötter (som är osaltade såklart), sedan ska jag också försöka hitta något nyttigt jag kan äta på morgnarna innan jag drar till skolan. Gymmet får vänta till nästa vecka låter det som på min mor och Anna... Så denna vecka får jag träna hemma, på crosstrainern och promenader! :)





Vinst... igen!

Minns ni att jag vann två sverigelotter på bingolotto igår? Jag hämtade ut dom idag och skrapade nu. Ni tror inte att jag vinner 50 kr?! Haha. Vad är det här? :p Mamma tyckte att jag skulle köpa en ny bingolott av pengarna, så jag kanske ska göra det då. Vem vet, kanske jag tar hem miljonen nästa gång?






-

Nu har jag precis kommit hem igen efter en mysig dag på stan med mina bästa tjejer. :) Nu ska jag (tro det eller ej) ta ett pass på crosstrainern framför TVn. Men först, ta tag i disken! 



Måndag

Nu är det inte långt kvar på mitt sista jullov, vilket känns lite konstigt och sorgligt...

Snart ska jag åka ut till Bergvik för att hämta bror min som ville åka in till stan och kolla på kläder, så jag får väl ställa upp på det då! Sedan blir det en fika på furan (dock blir det bara en kaffe för mig då mitt nya liv har börjat idag) med mina tjejer som jag inte har träffat dom på 2, 5 vecka. :( Så det ska bli mysigt med lite "tjejsnack" igen! 

Hoppas ni får en trevlig dag!



BINGO!

Ni tror inte att jag fick bingo igen? Tredje gången på raken, haha. Dock vann jag ingen miljon utan två sverigelotter, men det är ju alltid någonting. ;)



-

Då har jag varit på min andra åktur, men denna gång med Robin på passagerarsidan. :)
Vi har varit ute på e-center och handlat lite mat. Vi skulle även hälsa på svärföräldrarna en sväng, men de var dock inte hemma. Så nu är vi hemma igen och ligger utslagna i soffan.

Vi ska väl snart börja med maten som ikväll kommer bestå av fläskfilégryta med ölkorv i tillsammans med pressad potatis. Det blir smaskens. Vi får se om det blir bingolotto eller inte, man kan ju kolla på datorn om man vunnit så jag kanske gör det istället eftersom jag som sagt inte gillar att kolla på bingolotto. :)

Hoppas ni får en trevlig söndagkväll mina vänner.







Söndag

God eftermiddag!

Jag sitter just nu med hårfärg i håret och ska strax duscha ur mig den. Det blir ingen skillnad, utan bara min vanliga färg tråkig som jag är.
Ikväll låter det som att jag bli ensam då Robin ska iväg på bandy, han har dock inte bestämt sig ännu. Känns inte jättekul att sitta ensam och spela bingolotto (jag vann en till bingolott sist jag spelade, den 30 dec). Dessutom tycker jag inte ens om att kolla på bingolotto och att titta på det själv gör det ju bara ännu tråkigare... Ja ja. Vem vet, kanske jag tar hem den där miljonen?! Det skulle sitta riktigt fint faktiskt.

Nu måste jag springa och skölja ur färgen.

Puss!




Vilken känsla!!

Vilken känsla säger jag bara! Att köra bil alldeles ensam, musik på hög nivå och sjunga så högt man vill. Hade jag vetat att det var så skönt med körkort hade jag tagit det redan för ett halvår sedan. Jag helt enkelt älskar det. 

Nu har jag och Robin precis käkat thai mat och är proppmätta (vegetariska vårrullar, jordnötssås och ris = BÄST). Nu väntar vi in en film som börjar om en halvtimme, till det blir det väl något gott också. :)

Ha en trevlig kväll mina fina vänner.


Min i några dagar framöver. ;)

(Dock inte just vår bil, men det är samma modell)



Lördag

Alltså. Jag har inte riktigt fattat än att jag har körkort. Det är helt ofattbart! 

Jag har tittat på papperet minst 30 gånger om det verkligen står godkänd. Jag har till och med frågat syrran typ 5 gånger om det står godkänd på papperet. Nu har jag knäppt kort på papperet och lagt in här så även ni får intyga att det står godkänd. 





Fredag

Idag har jag varit i Gävle. Vet ni vad jag har gjort där? Jo, jag har skrivit körarprov. Och vet ni vad? JAG KLARADE DET! :D Så sköööööööööööööööööööööööööööööööönt!

Så nu får ni se upp på vägarna när jag är ute och glider. :)

Jag köpte även en present till Robin där eftersom han fyller år om bara 3 veckor, men jag måste hitta fler presenter... Förslag någon? Sedan hittade jag en vanlig tröja till mig. Enkel och skön. 

Jag håller just nu på att laga mat till mig, syster och bror. Det blev lövbiffgryta m. ris. Sedan blir det mys framför Lets dance med mycket godis (3 dagar kvar tills mitt nya liv börjar...).
Jag tror denna säsong av lets dance kommer bli grym när bl.a. Alexander Rybak, Andreas Weise och Anders Bagge är med! 

Ledsen tjejer att jag inte kan mysa med er ikväll.... :(
(Är ju som sagt djurvakt här i Bergvik)

Nu är maten klar. CHAO!




Sminktips!

Under alla mina år har jag provat på väldigt många olika mascarer då jag aldrig riktigt fastnat för just en. Men nu, nu har jag fastnat för en. Den är jättebra och jag älskar den! Loréal´s volume million lashes. Den är bäst. Klumpar absolut ingenting, fransarna fastnar inte i varandra och man kan välja precis hur tjockt lager man vill ha.

Så, är du inte nöjd med din mascara prova på denna. Jag är säker på att du inte ångrar dig! :)



Torsdag 6 januari

Godmorgon!

Idag kom jag upp i skaplig tid, strax efter 10! :) Nu har jag precis klätt på mig och sitter nu i soffan och kolla på Madicken på Junibacken. Finns det bättre filmer än Astrid Lindgren's filmer? Nej, det gör det inte. Jag älskar hennes filmer. Jag ska leta upp alla filmerna jag har i Bergvik och ta med dom hem hit så jag kan kolla på dom. :) Dock tycker jag att filmen Bröderna lejonhjärta är lite läskig. Speciellt när Katla (den stora läskiga draken) kommer.

Runt 14 kommer mamma och hämtar mig så följer jag med henne till Bergvik där jag ska sova i 2 nätter. Jag ska vara djurvakt då mamma och pappa åker ner till Stockholm. :)



Den stora läskiga draken katla.



Onsdag

Jag är helt slut efter veckan i fjällen! Varför vet jag inte, vi slappade ju för det mesta?! Dock var vi uppe väldigt sent varje kväll så det måste väl vara det. Det känns som det ända jag gör är att sova. Sover, äter och kollar på TV.

Just nu sitter jag med en godispåse bredvid mig framför TVn. Jag måste passa på nu och äta onyttigt eftersom mitt "nya" liv börjar på Måndag. Jag ska nämligen köpa ett gymkort på Caspers och börja gymma! Japp, det är sant. Jag har även fått med mig mamma och Anna vilket ska bli jätteroligt. :) Robin ska börja gymma där han också istället för på faxe, så det blir ju bra. :)

Nu har Filip och Fredriks årskrönika 2010 börjat. Kissie ska vara med och det är väl största anledningen till varför jag kollar. ;)



Filmtips

Jag och Robin kollade på den senaste Beck filmen igår som var jättebra. Småläskig och spännande!

Levande begravd (bara namnet låter ju sjukt spännande!)







hårprodukttips

Jag vill rekommendera en hårinpackning av märket Aussie jag använder. Efter bara några veckor har jag märkt stor skillnad på håret. Det var min mamma som köpte denna hårinpackning till mig då hon också använder den och älskar den. Det står att inpackningen ska vara i endast 3 minuter men jag brukar köra på 5-10 min. :)


Filmtips

Unthinkable - en otroligt bra film enligt mig! väldigt spännande är den och jag rekommenderar den starkt. Den låter inte speciellt bra, men ge den en chans så ska ni få se att ni inte ångrar er. Slutet kan man bli lite besviken på men annars är den riktigt bra. 

Då en extremist med bakgrund som atomenergiexpert (Michael Sheen, Underworld) planterar tre bomber i tre olika städer, går landets anti-terrorist grupp igång och tar honom till fånga. Men de vet fortfarande inte var bomberna finns. När tiden håller på att rinna ut tvingas FBI-agenten Helen Brody (Carrie-Anne Moss, Matrix-filmerna) att samarbeta med den gåtfulla förhörsledaren, som går under namnet "H" (Samuel L. Jackson, Pulp fiction) vilkens skoningslösa metoder brukar ge resultat. Men det blir en maktkamp mellan Brody, "H" och terroristen, och det som därefter sker är otroligt och till slut - otänkbart!


Måndag

Jag börjar min dag med en tallrik hallon-rabarber youghurt, veckorevyn, läsa lite bloggar och kolla på The city marathon. 





Söndag

Nu är jag hemma i söderhamn igen efter en underbar vecka i funäsdalen tillsammans med Robin, familjen och fam. Roos. :) Jag har tyvärr inte kunnat blogga något vidare bra där uppe då jag inte kunde komma in på blogg.se. Det ända jag kom in på var Jossans blogg och ibland om jag hade tur facebook. Tur att jag har Jossan som underhöll mig under veckan i alla fall! :)

Jag ska sammafatta veckan lite kort i alla fall eftersom jag inte kunnat skrivit om det tidigare.

Måndag
Runt 11 tiden åkte jag och Robin ut till Bergvik där vi skulle plocka upp Acke och Patric som skulle åka med oss upp till fjällen. Efter några stopp i Bollnäs på Max, statoil, elgiganten, rusta och Coop var vi äntligen framme i stugan. Kl var då runt 19 tiden. Vi gjorde den dagen inget speciellt eftersom vi alla var trötta.

Tisdag
Jag hade fruktansvärt ont i halsen i några dagar och orkade därför inte göra något alls, utan jag låg mestadels och bara kollade på TV medan brorsan, Patric, pappa och syrran åkte iväg med skotrarna (inte nå avis alls var jag...).

Onsdag
Min hals var fortfarande inte okej så jag stannade inomhus även idag för att försöka bli frisk.
Fam. Roos + Andreas flickvän Justine kom runt 17 tiden. Vi åt god mat (Grekisk pytt i panna, har jag inte skrivit det receptet tidigare här ska jag göra det. För det är bland det godaste som finns) och hade det trevligt.

Torsdag
Nu var min hals helt ok och jag bestämde mig för att åka skoter. Jag, brorsan, Patric, Andreas och Justine tog oss 3 skotrar och var ute på en 3 timmars tur. Robin hade huvudvärk och stannade kvar i stugan. På kvällen åt vi tacos, spelade spel och kollade på TV och hade det riktigt trevligt.

Fredag
Nyår. Det inledde vi med Bowling. Fam Andersson + Robin mot fam. roos + Justine och gissa vilka som vann? JO FAM. ANDERSSON VANN ÖVERLÄGSET! Och vem gjorde så fam. Andersson vann? JO FÖR DET VAR JAG!!! Jag vann över alla! Och kom tvåa över alla som spelat där den dagen! ;) Jag fick hela 142 poäng vilket är rekord för mig. Jag fick in 4 strikar och 1 eller 2 spare. ;)
Nog om det, när vi kom hem började mamma och Monica (moster) med maten. Vi började med en god förrätt. Vitlöksbröd, en god avokadoröra, melonbitar, lök, ruccolasallad, räkor (jag hade dock inga räkor då jag inte tycker om det) dill och citron. Efter en halvtimmes vila fortsatte vi med varmrätten som bestod av hasselbackspotatis, god marinerad fläskfilé och en god sås till. Vi avslutade med en väldigt god efterrätt som jag inte riktigt vet hur jag ska förklara vad det var. Det var med maräng, mashmalows, glass, frukter och kola sås över i alla fall. Sedan kollade vi på film och spelade spel innan det var dags att gå ut på tolvslaget och skjuta raketer. Det var fjärde gången jag och Robin firade nyår tillsammans. :) Sedan gick vi in och åt en massa gott framför TVn och spelade spel fram till 3 på natten.

Lördag
Hela fam. Andersson och fam. Roos tog oss en skotertur till malmbäcksstugan där vi åt vofflor och drack varm oboy. Mycket trevlig. Dock var vädret mindre trevligt... det snöade och blåste väldigt mycket så det fick bli en kort tur. Hanna i grannstugan kom över senare på kvällen och spelade spel med oss. Vi hade det väldigt trevligt. Medan jag, Robin och de vuxna kollade på en jättebra film (som jag kan lägga upp här sen) badade de andra tunna och bastade. Sedan kom vi alla i säng efter 3.00 någongång. 

Söndag
Hemfärd.
Jag, Robin, brorsan och Patric kom iväg runt 15-15.30 tiden. Stannade i Sveg och käkade. Skjutsade hem brorsan till Bergvik, hälsade på hästarna och skjutsade sedan hem Patric till Stugsund. Jag och Robin ligger nu med en varsin dator (mycket att ta igen när man varit utan dator i en vecka, hehe) och kollar på någon film på TVn. Jag känner att ögonlocken snart inte orkar hålla sig öppna längre så jag ska stänga ner datorn, borsta tänderna ta och lägga mig.

God natt 


RSS 2.0