WOHO!

Fick precis ett sms om att studentmössan är på väg! :D
Jag har inte riktigt fattat än att det inte är långt kvar tills jag tar studenten, plötligt blev jag väldigt nervös! Haha.



Måndag

Då var det måndag igen! Det dröjer inte länge tills även denna vecka är över.
Nu är i alla fall allt nytt på plats i lägenheten, och jag är jättenöjd! Det blev så ljust och fint här inne och jag är supernöjd med de nya fina möblerna. :) Hade jag haft en bra kamera kunde jag ha knäppt kort och lagt in så skulle ni fått se, men tyvärr äger inte jag en sådan.

Vi inväntar nu mor och far som ska komma hit och titta in vårat fina lilla bo, och hämta bilen vi fått låna över helgen. Sedan blir det en kväll framför TVn med bl a Halv åtta hos mig, Familjen annorlunda och Spårlöst! :)



-

Efter att ha spenderat 5 timmar i Valbo är jag helt slut, i både kropp och huvud.
Medan min duktiga sambo sitter och bygger ihop möblerna våra ligger jag i soffan och tittar på, hehe. Men han vill inte ha hjälp utan vill göra allt själv, så då får han ju skylla sig själv. ;)

Det blev en hel del på Ikea faktiskt, så nu är vi 10.000 kr fattigare. Vi köpte bl a en ny TV-bänk, soffbord, bokhylla, skrivbord, kontorstol, lampa, matta, överkast, kuddar, gardiner och väldigt mycket småplock som jag inte orkar rabbla upp. :) Hoppas det blir bra när allt är på plats.

Jag ska snart ringa och beställa hem lite thaimat då ingen av oss har någon ork att tillaga mat själv.
Så ikväll blir det thaimat till Solsidan och Wallander. Ett bra avslut på en grym helg! :)



Söndag

Ja, då har man klivit upp i tid för att dra ner på Ikea och inhandla lite nytt till lägenheten!
Trött och sliten är jag efter en grym kväll hos Jossan och Olles, men det var det värt!

Nu måste jag skynda på lite här om vi ska hinna komma iväg i tid. :)





Lördag

Idag är det lördag vilket innebär 18-års kalas och party! 
Strax före kl 15 bär det av ut till skärgården för 18-års firande för kusin Amanda. :)
Sedan omkring 16.30 tiden kommer Ida hit och gör sig i ordning med mig innan vi drar vidare på nästa galej vilket är hos Jossan där även hennes vänner från Jorm är. :) Det ska bli jätteroligt!

Nu måste jag bara välja ut kläder inför kvällens bravader, vilket jag av erfarenheter vet att jag måste göra i tid! 

Hoppas ni också får en toppen lördag! :)


Fredag

Ååååh, vad U N D E R B A R T med helg!!

Vi gick kortdag i skolan idag, till kl 11.
Jag och Ida gick ner på stan efter skolan och solade i 25 minuter och tog sedan en fika på Waynes och pratade lite om morgondagen. :)

Nu är jag hemma och har städat garderoben, dammsugat och impregnerat ett par klackskor jag ska inviga imorgon.
Nu väntar jag på att min man ska komma hem från Sundsvall, sedan ikväll blir det middag av något slag och myspys med godis och pringles. Perfekt fredagkväll! Frågan är bara vad jag ska laga? Något med fläskfilé blir det nog i alla fall. Antingen gör jag marinerad fläskfilé i ugn m. pot.gratäng eller fläskfilégryta m. ölkorv i och pressad potatis. Hmmm.... svårt val. Robin får bestämma! :)

Hoppas ni får en toppen fredagkväll! 



Idas fruktsmoothie med smak av hallon och min fruktsmoothie med smak av blåbär. Jättegoda! :)










Filmtips

Drar igång filmen Dear John, som jag redan sett tidigare. Men det var ett bra tag sedan och den är jättebra. :)
Jag tror att de flesta har sett den, men om du inte gjort det så är "Dear John" en film jag rekommenderar.

John Tyree (Channing Tatum) är soldat i amerikanska armén men har permission över sommaren. Han är då hemma där han bor med sin lite udda pappa. Han träffar Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried), de blir snabbt förälskade och upplever två underbara veckor. Men därefter måste John ut i tjänst igen och Savannah tillbaka till skolan. De är borta från varann i ett år, men de skriver hela tiden brev till varandra.

Efter den 11 september 2001 förändras mycket och John känner sig tvungen att stanna i armén, vilket innebär ytterligare två år ifrån Savannah. Efter en tid utan brev från Savannah får han en dag ett brev där hon berättar att hon träffat någon annan och redan förlovat sig. John stannar då ytterligare några år i armén, men blir hemskickad till USA då hans pappa blir sjuk. Han träffar Savannah och gamla sår rivs upp igen. John måste därefter fatta ett oerhört svårt beslut.




-

Fick nu veta att jag kommer att kunna delta på studentfesten på sportlovet ändå, vilket jag först trodde inte jag kunde då vi ska vara i fjällen. Men vi kommer hem på torsdagen så då blir det studentfest för även mig på fredagen! :) Jag och Ida håller på att smida lite planer för utklädnaden (det är tema sport). Det kommer nog att bli grymt det där! Mammas kommentar om min och Ida's utklädnad: "Ja, men det passar ju er bra, ni som inte är så sportiga av er" Haha.

Jag håller nu på att tina köttfärs för att sedan sno ihop lite tacos till mig och karln min som kommer hem snart. :)
Sedan blir det myspys framför TVn, dock är det inga bra program som går på TVn ikväll, förutom halv åtta hos mig då, så kanske det blir en film efter det. :)



Torsdag

Jag tycker att veckorna bara går snabbare och snabbare, imorgon är det redan helg! 
Jag har nu gjort i ordning lite frukost/lunch som består av färsk broccoli som jag kokat och avokado. :) Nyttigt men framför allt gott! Så nu sitter jag i soffan och äter och väntar på att OC ska börja, vilket det gör om bara någon minut. :) Sedan runt 16.30 ska jag åka och handla med mammsen, det behövs kan jag ju säga. 

Nu börjar OC!




Onsdag

Jag har bror min på besök just nu, han har fått i sig lite mat och nu sitter vi med varsin dator. Han ska åka hem med bussen om 20 min.
Robin står i duschen och ska ge sig iväg på repning om 1,5 timme. Så vad jag ska hitta på då har jag ingen aning om. Jag tar väl ett pass på crosstrainern och slappar framför TVn. :)

Mycket mer har jag inte att skriva idag. :)





Tisdag

Då var tisdagen snart över, vilket innebär att det bara är 3 dagar kvar till helg. Tänk vad fort veckorna går ändå?!
Jag ser fram emot helgen.
Fredag - mys med min baby! :)
Lördag - utgång med tjejerna + 3 kompisar till Jossan som kommer ner hit från Jorm. :)
Söndag - Shoppa loss på Ikea med Robin. :)

Jag har precis diskat och ligger nu i soffan och vilar och väntar på baby som lär komma hem från Sundsvall snart. :) Då får han ställa sig och sno ihop en middag eftersom det är jag som stått i köket senaste veckan...

Jag ska snart köra en 20 minutare på crosstrainern, vilket jag gruvar mig lite inför.
Jag tycker 20 minuter räcker, varje dag. Det är lagomt. Och bättre går det när man samtidigt tittar på ett bra tv-program! :) Så nu ska jag byta om till något bekvämare och köra innan jag ångrar mig! ;)



Filmtips

Det sägs att filmen Mother and child ska vara väldigt bra och den har fått höga betyg.
Så inom en snar framtid ska jag absolut se den! :)

"Tre kvinnors öden flätas samman i deras livs största utmaning - om moderskap, familjeband och den starkaste av kärlekar."

Tre kvinnor, mödrar och döttrar. Alla lever de i Los Angeles, omedvetna om hur stor påverkan deras liv har på varandra. 51 åriga Karen som tvingades vid 14 års ålder adoptera bort sin dotter Elizabeth, dottern som adopterades bort, är en moderlös, känslokall karriärkvinna. Lucy är en varm och öppen företagare och hustru. Hon kan dock inte ge maken det barn han så hett efterlängtar.




Måndag

Måndag, "bara" 4 dagar kvar till helg

Jag ligger nu i soffan och kolla på MTV, men ska strax gå och göra i ordning lite fil och flingor och knäppa över till 5an för att se O.C som börjar vilken minut som helst. :)

Min baby är nere på stan och lunchar med en kompis och ska handla, sedan blir det middag av något slag och:
  • 16 and pregnant
  • Halv åtta hos mig
  • familjen annorlunda
  • spårlöst
Perfekt måndag.


Söndag

Goddag!
Robin fick upp mig runt 13 tiden idag, så skönt att få sova ut!

Jag har hunnit städat här och dammsugat, samt skrivit ned en lista på vad som ska inhandlas på Ikea. Det blev en hel del faktiskt. Det ska bli så skönt att få ut allt svart och få in lite ljust här inne! :) Förhoppningsvis åker vi ner i helgen.

Vi får se vad jag och Robin hittar på idag. Vi kanske bara blir hemma och tar det lugnt också. :)
Ikväll blir det i vanlig ordning - solsidan och Wallander med lite godis till! :) Eller kanske jag tar och gör lite vitchokladmousse med dajm i, blev så sugen på det!

Hoppas ni får en mysig söndag! :)



Lördag

Nu har jag fått pussa på min baby igen som kommit hem! :) Myspys.

Gårdagen var mycket mysig med världens bästa familj! :) Vi åt pot.gratäng m. fläskfilé och vinsås, till efterrätt gjorde jag min vitchoklad mousse med dajmbitar i, toppad med marinerade jordgubbar och passionsfrukt :) Självklart blev det även godis och cheeseballs. :) Runt 22.00 hade alla (jag, mamma, pappa, brorsan) slocknat i soffan, hehe.

Morgonen började med utsläpp lite efter 7.00. Jag tyckte så synd om hästarna som skulle ut i det kalla vädret. :( Men det var ju strålande sol i alla fall. Sedan gjorde jag mig i ordning innan hela familjen åkte ner till Valbo och gick i både köpcentrumet och på Ikea. Dock hittade jag bara en topp på HM. Det fanns typ ingenting, jättetråkigt. Men på Ikea hittade jag väldigt mycket jag blev sugen på. Bl a en TV-bänk och ett soffbord.
Eftersom jag vill ut med alla våra svarta möbler och ha allt i vitt istället, så köpte pappa våran TV-bänk (till brorsan som behövde en) som är jättefräsch, för 500 kr om han fick hämta den idag. Självklart gick vi med på det eftersom vi köpte den för 449 kr för nästan ett år sedan, hehe. Snacka om bra affär! ;)
Så nu är vi utan TV-bänk! Så snarast möjligt ska vi åka ner till Ikea och inhandla en ny TV-bänk, men även ett nytt soffbord, skrivbord, datorstol, stor matta, och kanske en smal hylla. :) 
Efter att vi gått på valbo åkte vi till min moster, hennes kille och lillkusinen som hade blivit så stor och nu kunde hasa sig fram alldeles själv! :) Runt 16 tiden for vi hemåt igen.

Nu har jag precis ringt och beställt varsin pizza till mig och min andra halva, då ingen av oss orkade laga middag ikväll. Så det blir pizza och godis framför Melodifestivalen ikväll, Mys! :)




Fredag

Åh, så skönt med helg! 

Snart åker min andra halva till Gävle för att fira sin vän Jocke som fyller år och de ska även övernatta där. Så jag sover då i Bergvik eftersom jag inte vågar sova själv, hehe. Men vi ska ju ändå ner till Gävle vi också imorgon för att hälsa på moster och kusinen så det är lika bra att jag sover där. :) 

Mamma kommer och hämtar upp mig om en timme så ska vi först ner på Alen där jag ska hämta ut ett paket från Nelly.com och sedan åker vi till E-center och handlar. Ikväll blir det myspys hemma i Bergvik med familjen och djuren mina. :) Jag ser fram emot att inte behöva laga någon middag ikväll utan istället äta mammas goda mat. :D

Jag kommer sakna min baby som jag inte kommer att träffa förrän imorgonkväll. :( Så istället för att sova bredvid Robin inatt, får det bli syrran istället! :) 

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll! 





Torsdag

Det är redan torsdag, fredag och helg imorgon! Veckorna går så otroligt fort.
Dessutom går vi ju bara till 11.00 imorgon som varje fredag, vilket inte gör det sämre! :)
Sedan spenderar jag min fredagkväll i Bergvik där jag även ska sova då vi åker till Gävle på lördag och hälsar på min moster, hennes kille och lillkusinen David som jag inte träffat på 2 månader! :) Tänk att han redan är 6 månader, vad tiden går fort! Kanske blir det en sväng till valbo också. :)

Robin är och handlar men bör vara hemma när som helst igen. Sedan tänkte jag göra en ny rätt som jag hittade i ICAs Buffétidning, nämligen en blomkålsgratäng som lät jättegod. :) Till det äter man stekt bacon. Vi får se om det blir gott så kan jag lägga upp receptet här på bloggen. :)



Här är en bild på mig och min lillkusin David när han bara är några dagar gammal. :)


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG...

...FÖR DET ÄR SELMAS FÖDELSEDAG IDAG!! :D

Lillskruttan har blivit en stor tjej och fyller hela 2 år idag! :)



Onsdag

Diskat - CHECK
Bytt sängkläder -CHECK
Startat två fulla tvättmaskiner - CHECK
Det är bara middag kvar att göra, som ikväll kommer att bestå av kyckling i en sötsur sås och ris till det. Jag tror även att jag ska ha i lite färsk broccoli så det blir något nyttigare! ;)

Robin har även dammsugat, så nu är det fint här igen. :)
Som belöning lägger jag mig i soffan med en kopp te och läser VeckoRevyn som precis kom med posten och ICA's buffétidning för att se om jag hittar något gott recept! :)




Tisdag

Oj vad jobbigt det var att kliva upp imorse, speciellt när Robin håller om mig och är så varm och go. Men en liten sovmorgon fick jag i alla fall, då vi inte hade någon etik och livsfrågor lektion och började därför kl 10. :) Det kändes ganska onödigt att gå till skolan idag då vi i princip inte gjorde någonting vettigt alls. Dessutom var det iskallt inne i skolan idag, det kan ju bero på att det var närmare -20 grader ute. Brrrrrrrrrr.

Nu ligger jag i soffan, invirad i en filt och känner mig lite småhängig, men det kan vara för att jag är så trött. Jag ska nog ta en powernap fram till att halv åtta hos mig börjar, det behöver jag. Robin agerar kock idag då jag är alltför trött och inte ens orkar kliva upp ur soffan. Han försökte få mig att gå ut på en promenad med honom, men det är alldeles för kallt för mig ute, dessutom kommer jag som sagt inte upp ur soffan. 

Nu ska jag få i mig lite vitaminer och sedan sova, godnatt.



alla ♥ -dag

Det firar jag och Robin med hemmamys och god mat, nämligen en jättegod fläskfilé mamma brukar laga samt potatisklyftor m squash och cambozolaost över (JÄTTEGOTT!), rödvinsås och en god sallad. Till efterrätt blir det vitchokladmousse med dajmbitar i och hallon, blåbär och passionsfrukt över. Kanske blir det en mysig film också, annars går det ju bra program på TVn ikväll. :)
Vi tog en god fika på Téves tidigare idag också. :)

Detta blir min och Robins fjärde alla ♥-dag tillsammans. :)
Eftersom vi båda tycker att det är ganska överskattat med alla hjärtans dag så köper inte vi presenter till varandra längre. :) Utan istället hittar vi på något som att gå ut och äta eller gå på bio eller bara är hemma och myser med en god middag och en mysig film. :) 

Hoppas ni också får en trevlig alla ♥-dag!


Solsidan + thaimat = ♥





♥ Jordnötssås ♥

DISS!

...till lokas nya smak av vattenmelon och citron!
Jag hade sett fram emot att smaka denna då jag älskar vattenmelon, men det smakade ju inte ens vattenmelon så jag blev väldigt besviken.



Söndag

Jag gillar inte söndagar. Jag gillar inte söndagar alls.

Men nu är det söndag, och det är bara att göra det bästa av situationen!
Jag klev upp och tog ut hästarna kl 9, de fick en liten sovmorgon. Eller det var jag som ville ha en liten sovmorgon rättare sagt... hehe. Nu sitter jag och kollar på TV och väntar på bättre tider. Jag vill åka och hitta på något, jag ska fråga syrran om hon vill göra något. 

Mor och far kommer hem senare ikväll, så jag blir väl här till dess eftersom min syster är en rädd liten lort som inte vågar vara själv hemma. Men jag ska inte säga så mycket, eftersom jag är precis lika dan, haha.
Vi höll på att skita på oss igår när vi såg en bil köra ut från gården, men sen kom jag på att det kanske var fodervärden som hade varit och tagit in hästarna, hehe. Vi är duktiga på att skrämma upp varandra.

Vad tyckte ni om melodifestivalen då? Bättre än förra veckan i alla fall tyckte jag, haha.
Brolle och Sanna Nielsen gick ju vidare direkt till globen vilket inte var så otippat. 
Jag tyckte att Loreen hade en sjukt bra röst! Låten var väl inte den bästa men rätt skön var den ändå. :)
Vad gjorde Babsan där då? Snacka om att Melodifestivalen börjar gå lite överstyr...




Lördag

Trevlig kväll igår!

Jag och Robin vaknade närmare 13.00 idag, så skönt att få sova ut! Sedan städade vi lite och diskade innan vi begav oss hem till farmor och farfar där vi fikade och hämta Selma som hade övernattat där eftersom mamma och pappa är borta. :) Sedan hämtade vi syrran hos kusinerna och skjutsade hem henne och Selma. Jag och Robin åkte och handlade och sedan skjutsade jag hem honom till lägenheten och jag åkte hem till Bergvik. 

Nu sitter jag ute i Bergvik för att vara djurvakt. Så ikväll ska jag och syrran mysa med god mat och mycket gotta framför Melodifestivalen! :) Robin sover inte här då han är så allergisk mot djuren och därför hellre sover hemma i stan. :) Men det är ju bara en natt, så det ska jag nog överleva! 

Nu ska jag gå och stoppa in fläskfilén och potatisklyftorna och squashen i ugnen, och göra en god sallad! :)

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll! 





Fredag

Usch vilket väder. Jag som hade planer idag, som jag kanske inte kan utföra nu pga att jag kanske inte kommer kunna få bil förns senare (den är insnöad). Men har jag tur så kan pappa hämta mig efter skolan vid 11.00 och skjutsa mig till Bergvik, så kan vi försöka få loss den. :)

Mina planer för idag var:
* Gå i skolan till kl 11.10
* Hämta bil
* Hämta Robin
* Luncha ute med Robin
* Åka till granngården för att köpa havre och sågspån
* Åka och handla
* Köpa strumpbyxor
* Sola
* Hem och duscha
* Sedan kommer några tjejer runt 16.00 och då ska vi göra oss i ordning.
* PARTY!



Torsdag

Idag har jag absolut ingenting roligt att skriva. Som vanligt kanske?
Jag har gått i skolan, städat, diskat, tvättat kläder.
Jag ska städa lite till, laga mat, hämta tvätt, kolla på halv åtta hos mig, färga håret, duscha och sedan sova.

Kul dag, eller inte.



Onsdag

Åh. Vad less jag blir på att bo i lägenhet med gemensamma tvättmaskiner och torktumlare.
Jag hade tvättid kl 17.00 (för 45 min sedan). När jag kommer dit 16.59 är det någon som har kläder i båda tvättmaskinerna samt torktumlaren (det var klart, men ingen hade hämtat det). Less blev jag, för det är inte första gången! Men jag lämnade tvätten där enbart för att de skulle se att jag varit där eftersom det egentligen är min tvättid och gick upp igen. Nu kl 17.28 var jag ner till tvättstugan igen, ni tror inte att någons tvätt fortfarande ligger i tvättmaskinerna? Åh. Jag blir så irriterad, speciellt när tvättstugan är i den andra byggnaden så jag måste ta på mig skor och jacka varje gång jag ska gå dit fram och tillbaka. Jag vet heller inte vem det är som tvättar så jag kan inte gå och knacka på dennes dörr och säga att dom tagit min tid. 
Hade jag fått tvättat första gången jag var ner skulle det varit klart nu. Men jag gör ett nytt försök kl 18 (1 TIMME efter min riktiga tid!!).

Nog om det. Snart är det helg, SKÖNT! Studentfest är det på fredag vilket nog kommer bli grymt, och resten utav helgen ska jag vara djurvakt ute i Bergvik då mor och far är borta.





♥ Min favoritresa.

Min favoritresa är utan tvekan USA.
I april 2008 åkte hela min familj till Los Angeles i USA i två veckor. Vi åkte även till Las vegas och Arizona. Vi var i tre delstater på en dag, den ni. ;)

Vi gjorde allt möjligt där. B la åkte vi på en guidad tur i Beverly hills, Bel air och hollywood och kollade på jättemånga kändisars hus, vilket var bland det coolaste jag varit med om. Ni kan ju tänka er att stå utanför självaste BRAD PITT's (och Angelina's) hus, hur coolt? Andra kändisars hus vi var utanför var b la David & Victoria Backham's, Christina Agulera's, Dr. Phil's, Lindsay Lohan's, Marilyn Monroe's hus där hon bodde då hon levde, Playboy mansion där Hugh Heffner bor, Tom Cruise och Kate's, familjen Osbourne's, Jay Leno's och MÅNGA fler! Sjukt coolt var det. Åker ni någongång till Los Angeles måste ni åka på en sådan här tur. Vi åkte ju bil, minibuss eller vad det var, utan tak vilket gjorde det hela häftigare. :)

Universal studios (där de spelar in filmer och serier) var vi också till. När vi var där höll de just då på att spela in ett avsnitt av Desperate houswives, det var rätt coolt. Vi fick se hajen från filmerna "hajen", dock var det bara en "maskin" eller en docka eller vad jag ska kalla det, jag som alltid trott att det varit en riktig haj. ;) Gorillan ur "King Kong" fick vi också träffa, som också var en "maskin", "docka" Whatever. Jag minns inte riktigt allt vi fick se där, men sjukt kul var det. Ni måste även besöka detta om ni tar en tur till Los Angeles.




Disneyland däremot, rekommenderar jag inte. Ärligt talat var det helt värdelöst. Det tyckte även min lillasyster som då var 10 år. Det kostar hur mycket som helst och är verkligen inte värt det.



Las Vegas var verkligen en upplevelse. Vilket ställe! Jag kan inte beskriva det alltså, ni måste helt enkelt uppleva det för att ni ska förstå. Vi bodde i alla fall på ett hotell som heter Luxor och hade temat "Egypten" och var byggt som en pyramid, alla hotell har olika teman. Las Vegas är ju ett måste om man ska till USA.



Tänk att vi bodde i den där pyramiden, Haha.

Vi var ju även till Arizona där vi var och kollade på Grand Canyon som är en av världens största sevärdigheter. Grand Canyon är otrolig. Väldigt mäktigt. Bilderna är ingenting mot för hur det är i verkligeheten.
Ni tänker nu säkert så som jag gjorde innan vi åkte dit, "orka åka och kolla på några klippor" "Jag är inte ens intresserad utav sådant". Men vänta med att tänka så till efter ni verkligen varit där. 

Som sagt, bilderna är INGENTING mot för hur det är i verkligheten! 




Vi gjorde mycket mycket mycket mer. Men dessa är väl de "största" aktiviteterna vi gjort.
Men vi åkte runt och såg väldigt mycket. Vi hade även "solsemester" i Malibu, och Santa Monica (stranden där b la serien "Baywatch" spelades in). Vi var också på "piren" (ett nöjesfält) som man sett ur flera filmer och serier.

Nu kanske ni kan förstå varför denna resa varit den bästa. :) 
Hoppas vi får en minst lika underbar och rolig resa om 10 månader då vi åker till USA igen, men denna gång till New York och Florida! :) Can't wait!!

Vi har många bilder från USA, men tyvärr inget på denna dator utan allt är i Bergvik. Så antingen för jag lägga in dom någon gång senare eller får ni nöja er med dessa google-bilder. :)

Tisdag

Breakfast.



"Järn + C-vitamin" är faktiskt jättegod. Det är smak av svartvinbär. Den till höger däremot är inget att hurra över, nämligen flytande Omega-3. Robin har börjat tvinga i mig sån varje dag, okej inte tvinga men han tyckte jag skulle börja med det eftersom jag inte äter fisk. Och varför det blev flytande och inte "piller" är för att jag inte kan svälja tabletter/piller. Men håller jag för näsan och sväljer ett glas vatten efteråt, så är det lugnt. Till det här dricker jag också ett glas apelsinjuice. 

För att jag inte ska bli alltför hungrig tar jag med mig en drickyoughurt till skolan då jag har svårt att få i mig någon frukost så här tidigt. :)
Nu ska jag borsta tänderna för att sedan bege mig till skolan. 





Måndag

Jag har nu tagit en kort paus från One tree hill. Usch som jag har grinat till dessa två avsnitt jag kollat på nu. Hur sorgligt som hellst. Tårarna tog aldrig slut. Och mitt i allt knackar det på dörren, när jag kollade genom det där kikhålet så ser jag att det är lägenhetens ordförande. Så jag var alltså tvungen att öppna, och han kunde inte ha missat att mina ögon var rödsprängda av alla tårar, rödblommig av alla tårar som runnit på kinderna och att jag var jättesnorig. Lite pinsamt kanske, haha. Det är ju egentligen bara en serie... Men ändå. Det var jättesorgligt. Vågar jag kolla på fler avsnitt? Jaa, jag kan inte låta bli! Han ni inte sett One tree hill - DO IT!!

Robin kommer hem om en timme typ, från Sundsvall. Så jag hinner grina till i alla fall ett asvnitt till. Eftersom det är så synd om mig, som sitter här framför TVn och grinar under en filt och lider med personerna i serien så får han laga lite carbonara till mig när han kommer hem! :)



Så här ser jag ut just nu. Buhuuuuhuu. 




Söndag

Vilken slappsöndag! Jag har suttit precis hela dagen (okej inte hela, jag och Robin har faktiskt städat också) och kollat på One tree hill. Den bästa serien ever. Jag kollade alltid på One tree hill för typ 3 år sedan, jag kollade till och med halva 7ans säsong sedan rann det ut i sanden av någon anledning, kanske jag spenderade för mycket tid med Robin. ;) Men nu har jag i alla fall börjat kolla igen, och jag har snart kollat klart på hela säsong 7 och ska påbörja den sista, dvs säsong 8. :) Jag tror att jag har grinat till varje avsnitt, antingen för att det varit sorligt eller för att det varit lyckligt. Typiskt mig.

Robin är i alla fall inte hemma, utan är och repar så jag fortsätter att kolla på ett par avsnitt till innan jag börjar med middagen som min man ikväll har bestämt, nämligen Tacos. Inte min favorit riktigt, men jag får väl ställa upp för laget! Det blir väl som vanligt, Tacos utan köttfärs.

Innan jag knäpper på nästa avsnitt ska jag göra i ordning lite te!







Lördag

Jag sitter nu hemma i Bergvik och väntar på att mamma ska bli klar så vi kan dra ut på en ridtur med hästarna. De har ju tagit på järnvägen vid oss så vi tänkte se hur vägen är och se hur lång den är och hur långt man kan rida. :) Tror det kan vara en riktigt bra ridväg faktiskt. Det är ju sådant friskt och skönt väder, så det ska bli skönt att få komma ut.

Jag blir kvar här till ikväll/natt då Robin som sagt ska vara med några grabbar hemma hos oss. Så jag blir här hemma och kollar på melodifestivalen med la familia. Mysigt!

Ha det gött!



Filmtips

Jag har tänkt att se denna film sedan... ja, sedan den kom ut på bio. Men det har liksom aldrig blivit av.
Men igår kollade vi på den i skolan, och jag älskade den. Jättebra, verkligen. En sådan där mysig och charmig film som man blir så glad av. Nämligen I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

18-årige Simon lever i en lägenhet med sin bror Sam och dennes flickvän. Simon har Aspergers syndrom och kräver ett inrutat schema varje dag för att må bra. När Sams förhållande med flickvännen tar slut raseras ordningen för Simon som beslutar sig för att hitta en ny flickvän till Sam.

Så har ni inte sett den - SE DEN!



Fredag

Åh, vilken skön sovmorgon! Jag sov till kl 13 och jag hade lätt kunnat sova ännu längre, men jag pallrade mig upp ändå. Jag kan ju inte sova bort hela dagen. Men nu efter att ha tagit igen några timmars sömn känner jag mig riktigt utvilad! :)

Jag har städat undan lite här och ska snart ta tag i disken samt dammsuga. Medan jag sitter och väntar på att O.C ska börja om en halvtimme, funderar jag ut på vad vi ska äta ikväll. Jag vill göra något nytt, inte något jag lagat förut. Någon som har ett eller gärna flera förslag på en god middagsrätt vi kan äta ikväll? Något som inte innehåller, fisk, räkor eller något annat dyligt från vattnet. Jag har massvis med kantareller i frysen som jag skulle vilja göra något med. :) Vi får se vad jag hittar på! Annars får det bli marinerad fläskfilé i ugn, potatisgratäng och kantarellsås. Men det är som sagt tråkigt med samma rätt om och om igen...
kom med förslag!

Kanske jag ska ta och göra lite frukost, fil och flingor låter inte så tokigt! Men rostade mackor med apelsinmarmelad och ost lät inte heller tokigt, men det är ju rätt onyttigt. Hmmm... Fil & flingor eller rostade mackor? Det får bli fil och flingor!







-

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag 

Kent - utan dina andetag.

♥ Tre favoritplatser

Jag kanske ska fortsätta med att skriva om de olika "ämnena", om mig?! Under jul och nyår hade jag fullt upp och hade knappt tid att blogga i huvudtaget sedan rann det ut i sanden. Men eftersom jag nu har tid och ofta inte har så mycket vettigt att skriva kanske jag ska börja med detta igen. Men inte varje dag utan någon gång ibland, när jag har lust. :) 

Idag tänkte jag berätta vilka mina tre favorit platser är. :)

Hemma i Bergvik där jag har min familj och alla mina djur är en av mina favoritplatser.
Hemma i soffan framför TVn med hela familjen samlad, och Robin såklart (men han tillhör familjen).
Att få vara tillsammans med djuren och leka med Selma, gosa med katterna och pussa på hästarna.
Hemma i Bergvik känner jag mig hemma, trygg och mår helt enkelt skitbra. :)

Fjällstugan/sommarstugan får räknas som en.
vintern trivs jag så himla bra uppe i fjällen i vår stuga. Med familjen (Robin inräknad) och trevlig sällskap, äta god mat, åka på mysiga skoterturer och gräva ner sig i en snögrop och grilla korv eller åka till en värmestuga och äta vofflor, bada tunna, bowla, mysiga kvällar framför en bra film eller ett bra TV-program med mycket gott, sällskapsspel och då det blir tjaffs för att den och den fuskar och alla plötsligt skriker på varandra (haha). Ja, jag trivs helt enkelt väldigt bra där uppe.
sommaren spenderas den mesta av tiden i sommarstugan ute i skärgården. Vi har en "flotte" (med motor) med en bastu, badtunna och långbord på som vi brukar åka ut med tillsammans med trevligt sällskap. Vi grillar väldigt ofta på vår stora "solsidan"grill, åker ut till klipphällar och solar och badar, och bara njuter av värmen och den fina naturen. Är det dåligt väder myser vi inne i stugan med lite Yatzy och något gott att smaska på. Jag trivs!

En tredje favoritplats kommer jag faktiskt inte på för tillfället. Utan det är de två förstnämnda platserna som är mina största favoriter.
Men jag älskar att vara utomlands, speciellt i USA. Så utlandet får vara ett av mina favoritställen tills jag kommer på något annat då. ;) 






Torsdag

Sitter just nu framför O.C och äter fil med flingor och njuter över att jag är ledig imorgon. :)
Snart är det helg och det kommer bli en mycket lugn helg vilket ska bli väldigt skönt känner jag. Dock vet jag inte riktigt var jag ska ta vägen på lördag då Robin ska vara här med några grabbar. Kanske jag drar till Bergvik och myser med mamma och pappa. :)

Ha det fint!



Onsdag

Idag kände jag mig betydligt bättre jämfört med igår då jag i princip var död. Jättesnorig, huvudvärk och var jättetrött. Jag bestämde mig i alla fall för att gå till skolan idag, eftersom det idag skulle komma högskolor och universitet från olika städer för att berätta om deras skolor. Men jag vet tyvärr fortfarande inte vad jag vill plugga till... JAG FÅR PANIIIIIIK! Varför vet jag inte vad jag är intresserad av och vad jag vill plugga till?!! Det är så himla jobbigt. Ena dagen vill jag bli djurskötare, nästa dag vill jag bli polis, nästa dag ändå vill jag bli sjuksköterska och barnmorska, sedan vill jag bara sitta på ett snyggt kontor med en kopp kaffe och lyssna på lugna favoriter. Men jag kan lika gärna sitta i kassan på en mataffär hela livet och ruttna, eftersom jag inte kommer på vad det är jag vill göra i framtiden. Men det kommer väl med tiden... Hoppas jag.

Nog om det. Det blev thaibuffé tillsammans med Jossan, Ida, Carro och Rebecka idag. ♥ Jordnötssåsen ♥
Sedan fick jag BMW:n utav pappa som jag kommer att få ha över helgen, I like!
Snart ska jag åka och hämta Robin i replokalen och sedan ska vi åka och handla lite. :)
Imorgon går jag sista dagen i skolan för denna vecka då vi är lediga på fredag, woho. 

Nu ska jag skriva ner en inköpslista så jag kommer ihåg vad som måste handlas.




Onsdag

Idag kände jag mig betydligt bättre jämfört med igår då jag i princip var död. Jättesnorig, huvudvärk och var jättetrött. Jag bestämde mig i alla fall för att gå till skolan idag, eftersom det idag skulle komma högskolor och universitet från olika städer för att berätta om deras skolor. Men jag vet tyvärr fortfarande inte vad jag vill plugga till... JAG FÅR PANIIIIIIK! Varför vet jag inte vad jag är intresserad av och vad jag vill plugga till?!! Det är så himla jobbigt. Ena dagen vill jag bli djurskötare, nästa dag vill jag bli polis, nästa dag ändå vill jag bli sjuksköterska och barnmorska, sedan vill jag bara sitta på ett snyggt kontor med en kopp kaffe och lyssna på lugna favoriter. Men jag kan lika gärna sitta i kassan på en mataffär hela livet och ruttna. Eftersom jag inte kommer på vad det är jag vill göra i framtiden. Men det kommer väl med tiden... Hoppas jag.

Nog om det. Det blev thaibuffé tillsammans med Jossan, Ida, Carro och Rebecka idag. ♥ Jordnötssåsen ♥
Sedan fick jag BMW:n utav pappa som jag kommer att få ha över helgen, I like!
Snart ska jag åka och hämta Robin i replokalen och sedan ska vi åka och handla lite. :)
Imorgon går jag sista dagen i skolan för denna vecka då vi är lediga på fredag, woho. 

Nu ska jag skriva ner en inköpslista så jag kommer ihåg vad som måste handlas.




Elizabeth Arden

Eliszbeth Arden - Eight Hour Cream Skin Protectant fick jag i julklapp utav min svärsyster. :) Jag har använt den ett antal gånger och tycker den är jättebra. :) Jag brukar smörja in det i ansiktet kvällen innan jag ska lägga mig och låter det sjunka in under natten. Man märker genast en skillnad dagen efter! :)

Eight Hour Cream Skin Protectant är den kultförklarade hudvårdsklassikern som lugnar, återställer och vårdar torr, sprucken hud. Gör hård hud mjukare, minimerar rodnad och motverkar mindre hudirritationer. Skyddar, lugnar och återfuktar huden. Hjälper torr hud och erbjuder anti-inflammatoriska egenskaper. Hjälper till vid mindre skrapsår och solsveda.

Den finns att köpa på KICKS för 395 kr.





Tisdag

*Host, host*
Jag blev hemma från skolan idag. Jag kände att jag inte skulle orka med dagen med mitt snorande, nysande och en täppt näsa. Dessutom tror jag ingen vill ha mig där, haha. 

Sen är det ju ingen vanlig dag idag utan det är Robins dag! Han fyller 21 år idag, och det är hans fjärde födelsedag tillsammans med mig. :)
Hans föräldrar och svärföräldrar får komma och fira honom i helgen istället, eftersom jag är så förkyld och orklös. :) Så det får bli tårta och kakor i helgen istället.
Det känns sjukt att tänka att när min mamma var 21 år var hon gift och gravid med mig! Haha, lite kul.

Jaja, nu ska jag vila lite framför TVn. 




GRATTIS på 21-års dagen älskling!
Jag älskar dig mest! ♥



RSS 2.0