-

Nu ligger jag utslagen i soffan efter att ha lagat och ätit mat. Det blev potatismos och köttfärslimpa m. gräddsås idag. Robin får äta när han kommer hem, han ska väl komma om någon timma eller så. :)
Medan jag väntar på honom tänker jag nu kolla på halv åtta hos mig och kanske äta lite glass till.
Ett litet tips man kan ha i glass är chips. Jag tycker det är jättegott! :D Lika när man är på Mc donalds är det gott att doppa strips i glass, mumms!

Tidigare idag fick vi hem vår micro vi beställt.
Men när vi hade packat upp den såg vi att det var en jättebuckla i den. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
Så Robin ringde dit och sa det, och då sa gubben i telefonen att vi ska knäppa några bilder på micron och bucklan och skicka det till dom. :S Varför krångla så mycket? Vi kan väl bara få skicka tillbaka den och få en ny!!

Aja, nu har halv åtta hos mig börjat.



Måndag

Vilket underbart väder! :)
Kom precis från stan där jag, Jossan och Ida gjort lite ärenden.
Passade även på att ta en bägare med kulglass när det är så varmt ute.

Jag vaknade runt 10 av att det var så varmt i rummet. Så jag gick ut till balkongen i hopp om att det skulle vara varmt ute idag, och det var det! :D Så jag tog på mig en bikini och satte mig med en skvallertidning och jäste. :) Men vid 11 tröttnade jag och gick in och kollade på tv istället. Sedan städade jag och så innan jag drog ner på stan. :)

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Robin är så tråkig, han bara pluggar han. Det borde jag också göra egentligen, men är för trött i hjärnan idag. Så det får jag börja med ikväll eller imorgon istället.



MORSDAG

Nu har jag och älskling vaknat så nu ska vi börja göra oss i ordning och åka en sväng till LM för att kolla på en "puff" och eftersom det är morsdag ska vi åka ut till Bergvik för att fira mamma. 



Gårkvällen var mycket trevligt, Även fast det var ca 1 år sedan sist vi träffades kändes det inte så, men vi hade en hel del att prata om. :) Synd bara att jag var så fruktansvärt trött hela kvällen, så man kände sig lite osocial ibland, haha. Hon var tvungen att åka hem redan vid 10 för att packa eftersom hon ska åka till Estland idag. Efter att hon åkt slocknade jag direkt och vaknade av Robin som kom hem strax efter 2.

Nä nu måste jag göra ett ryck här, Robin är redan klar och jag sitter fortfarande i soffan nyvaken.



-

Sitter i soffan framför TVn och väntar på att Marre ska komma. :) Vi ska då gå ner och hyra en film och sedan bosätta oss i soffan med en massa gotta. Mysigt!

Jag och älskling kom hem med en hel del saker från Ikea idag, jag fick även med mig hem 2 plagg från Bikbok. :)
Snacka om att vi var helt slut när vi kom hem, jag höll på att somna till hela tiden på vägen hem. Eftersom vi inte hade ätit nå på hela dagen och inte skulle hinna göra i ordning någon mat eftersom Robin skulle sticka så satte vi oss på trädgårdsbaren där jag åt en sallad och Robin kebab. Sedan monterade vi upp TV-bänken och en jättestor tavla vi satte upp ovanför sängen, det blev jättebra.
Nu har han stuckit till Söderala för att fira Limpan och Linus och jag har städat och fixat i lägenheten.
Jag är så fruktansvärt trött, hoppas jag inte somnar medan Marre är här, haha.


Lördag

Nu är jag och baby på väg ner till Valbo. Vi har ca 20 min kvar, kanske mindre.
Vi ville komma iväg rätt tidigt så vi skulle komma hem i tid eftersom han ska bort och jag ska få finbesök. :)
Sen ska vi svänga förbi på Jysk också och köpa en fåtölj. :)
Vi får se om jag hinner gå igenom någon klädaffär annars får det vara. :)

Nu ska jag läsa min tidning jag tog med mig för att fördriva tiden lite, hehe.



-

Vi sitter nu ute i Bergvik hos mor och far. :)
Vi har ätit supergod mat och efterrätt. Love it
Har precis kommit upp från hagen där jag hälsade på mina två prinsar. 


Jag har också pussat på alla mina fyra katten och en massa pussar på älskade Selma.
Har varit ute och lekt med henne också så jag är alldeles smutsig, hehe.

Vi ska väl snart bege oss hem så vi orkar att kliva upp imornbitti då vi ska åka till Valbo. :)
Puss.


En söt bild på mig och älskling på min skolavslutning i 9an.
Anledningen till att jag målat för mitt ansikte är för att jag ser hemsk ut. Bölgrinade inte lite heller.
Det är nästan precis 2 år sedan denna bild togs. :)


Äntligen fredag!

Sitter i soffan genomblöt efter att ha gått från skolan i spöregnet utan varken paraply eller luva, mysigt.
Funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller om jag bara ska byta kläder... hmm...

Kvällen spenderas i Bergvik, hos la familia för att äta och mysa lite. Har inte varit dit något på 1,5 vecka så jag saknar mina djur jättemycket! :( Ska pussa och gosa jättemycket med alla djur, speciellt Selma för henne har jag saknat mest!



Imorgon åker jag och babe till Valbo för att gå på Ikea för att köpa bl.a. en TV-bänk. :) 
Senare på kvällen kommer min efterlängtade Marre som jag inte träffat på ett år? typ. 
För dom som inte vet var jag och Marre bästa kompisar från typ 5an-6an till 8an (minns jag rätt?) sen flyttade hon till Stockholm och sen dess försöker vi att träffas så mycket som möjligt när hon kommer till Söderhamn (där hennes föräldrar fortfarande bor kvar, men inte länge till?) och det är ju inte ofta, 1-2 gånger om året bara typ, vilket jag tycker är jättetråkigt. :(
Så på lördag kommer hon hit till mig. Robin är ute med grabbarna så vi får lägenheten för oss själva. Det var tänkt att vi skulle kolla på eurovision song contest, the final men nu gick ju inte Sverige vidare. :S Så nu har man ingen större lust att kolla på det när man inte har något att heja på. Så vi får se hur vi gör, om vi kollar på det trots allt eller om vi hyr någon film, det visar sig! :) 

Fick besked tidigare idag att jag fått sommarjobb också. Så i sommar kommer ni få se mig på e-center bland jordgubbarna! ;) Hehe.

Nä, nu måste jag få på mig andra kläder.



Bästa Selma



-

Nu ska jag och min sambo äta wok m. ris framför halv åtta hos mig.





Torsdag

Ligger utslagen i soffan med datorn i knät framför TVn och väntar på att älskling ska komma hem så vi kan åka och handla. :) Ikväll är det andra delen av semifinalen i melodifestivalen, och till det ville jag ha något gott att smaska på. ;) Igårkväll var det två stycken bidrag jag tyckte var skapligt bra - Belgien och Bosnien, speiellt Belgien. Resten var ju bara skit, som vanligt.
http://www.youtube.com/watch?v=GlRq8E_Teoc
http://www.youtube.com/watch?v=R5gNLcBA0GU
Kanske man ska ta en powernap innan Robin kommer. Skulle behövas...
Igår efter skolan när jag la mig framför TVn slocknade jag och sov i 4 timmar, tills Robin kom hem från jobbet. Hehe.

Idag kommer bror min hem från Spanien också, där han varit i 4 dagar med spanskagruppen. I två av nätterna har de sovit själva hos en varsin spansk familj, haha! Jag förstår inte hur de vågar, jag skulle hellre ha stannat hemma jag. Och Alexander, han kan ju inge spanska? Han är heller inte någon proffs på engelska, så hur han har lyckats att kommunicera med dom kan man ju undra.







onsdag

Har precis satt på kaffe och tagit ut en kanelbulle ur frysen.
Medan kaffet kokar och kanelbullen tinar tänkte jag slänga in ett inlägg här. :)

Vi fick sluta 13.40 idag, och det kändes ju skapligt skönt! Dagen idag har varit skapligt slapp, det klagar jag inte över.
Det känns att sommarlovet snart är här, kurserna börjar ta sitt slut och vi har endast 5 skoldagar kvar varav 2 av dem inte är vanliga lektioner.
Nästa torsdag ska vår klass cykla till stenö med ena samhällsklassen och fordonsklassen. Där ska vi grilla korv (utom jag som istället tar med mig sallad hade jag tänkt), spela wolleyboll, spela kubb, fotboll m.m. och sen cykla tillbaka. 
Hoppas jag överlever cykelresan, hehe. Jag hoppas verkligen att det blir fint väder! :)
På fredag ska vår klass göra någon slags "avslutning" och åka någonstans med våra bf-lärare och mysa. Tyckte de nämnde något om skatan? Har aldrig varit där, men det sägs vara ett väldigt mysigt ställe. :)

Så vi har alltså bara 3 riktiga skoldagar kvar, och det känns ju ganska awesome!!
Nä nu är nog mitt kaffe klart, så nu ska jag hämta det och slå mig ner i soffan framför Tyra show som börjar om ca 5 min.



-

Efter att ha gått runt på stan och handlat med syrran tog vi oss en varsin bägare med tre kulor som vi åt på vägen upp till lägenheten. :)
Väl hemma kollade vi lite på tv och satt vid datorn. Innan pappa kom och hämtade henne gjorde jag i ordning pasta & carbonara som vi åt framför teven. :) 

Nu har Per kommit och ska hjälpa mig och Robin att få upp lampor i taket här i lägenheten, det har varit lite mörkt här om kvällarna den senaste veckan, hehe. När han ändå är här ska han få sätta upp lite hyllor och sådant också. ;)

Ikväll kl 21.00 bosätter jag mig i soffan med godisskålen och sambon framför Eurovision song contest. Dock är inte Sverige med i kväll, men det ska ändå bli kul att se vad resten av länderna har att komma med! :)
Nu måste jag hjälpa karlarna. 



Tisdag

Har precis satt mig med en kopp kaffe i köket och njuter av min ledighet.
Men i morgon börjas det igen... Men 6 skoldagar till ska jag nog orka med. ;)

Nu ska jag bara slappa till kl 14 då jag ska ner på stan och göra lite ärenden med Rebecka och Jossan.
Sedan kommer sis in till stan så ska hon och jag kika runt lite och sedan gå hem till mig och slappa. Jag har lovat henne att fixa hennes naglar och ögonbryn också... så det måste väl också göras då.

Nu ska jag kika vad sambon min sysslar med. :)
Puss.


Ny vecka, nya tag!

Imorse blev jag väckt utav älskling som sa att det var jättefint väder ute, så jag klev upp och tog på mig bikini och satte mig på balkongen, dock orkade jag inte sitta där mer än ca 20 min så jag la mig i soffan och kollade på våra bästa år istället. Hur länge har det hållt på egentligen? I minst 7 år i allafall, för det är så länge jag har kollat på det. :p
För övrigt har jag inte gjort så mycket mer än att diskat och städat, hehe. Jag måste säga att jag har blivit väldigt pedant sen jag flyttade hemifrån, och då menar jag väldigt! Jag får typ panik om det ligger ett par byxor på golvet, om det ligger lite disk i diskhon eller att sängen inte är bäddad. Vad händer? Haha.

Medan Robin var och repade fick jag besök utav mina kära föräldrar som var i krokarna. :)
De köpte med mat som vi åt här i soffan framför teven. En banan- och currypizza satt väldigt fint måste jag säga.
När de åkt tog jag mig en lång dusch, och nu sitter jag här i soffan i pyjamas och väntar på att R ska komma hem.

Vi får se om syrran kommer förbi en sväng imorgon, för att fixa hennes ögonbryn och naglar. Men jag har andra ärenden också så vi får se hur det blir med den saken! :)
Om 15 min börjar halv åtta hos mig, till det hade det suttit fint med Lidl´s jordgubbsglass (en av världens godaste glass), men jag tror inte älskling hinner dit. :(
Så det får duga med en banan eller nå liknande!

Puss.


T som i tråksöndag!

Gårkvällen var mycket trevlig, synd bara att jag blev så trött senare på kvällen så jag och Robin gick hem rätt tidigt - runt 00 tiden. Som sagt var vi ute i Söderala hos Toovs och grillade och hade det ytterst trevligt! Runt 22 tiden tog vi bussen in till stan där det var rätt så värdelöst (som varje cruising enligt mig). Några tjejer drog hem och vissa gick på fest och det var jag alldeles för trött för så jag mötte upp Robin och grabbarna. Sötnosen min hade köpt en ros till mig. :) Jag har då världens bästa pojkvän jag. Både han och jag var jättetrötta så vi gick hem och sov.

Vi klev upp runt 10 tiden och satt och slappade bara.
Vid 14 tiden kom mor, far och sis och hämtade upp mig och R så åkte vi till mommo och moffa för att fira mommo som fyller 63 år idag. :D Grattis världens bästa mormor. <3

Vid halv 18 drog jag, Robin och Sandra tillbaka till lägenheten. Medan Robin drog och repade med grabbarna hängde jag och sis framför teven innan mor och far kom och hämtade upp henne.
Nu sitter jag här ensam och väntar på att baby ska komma hem. Ikväll orkar inte någon av oss göra någon ansträngande middag, så det blir varma mackor. :) Mina varma mackor är grymma - Lök, tomat, majs, senap och ost (gillar ej skinka). Det är gott med ananas på också men det har vi tyvärr inte. Efter att dom legat i ugnen slänger man på en klick majonäs på tallriken man kan doppa mackorna i och lite grillkrydda över mackorna. ;) Mumma, jag vet.

Nu ska jag fortsätta att kolla på top model.
Puss.


Lördag

Vaknade kl 9 imorse av att det var så ljust i rummet, så jag klev upp och skulle dra ner persiennerna men såg att det var hur underbart väder som helst!! Så jag gick istället och satte på mig en bikini och gick ut och satte mig på balkongen. :D Robin kom efter ett tag han också, och där satt vi i ett par timmar. :) Sedan städade jag lite och hjälpte Robin att diska. Åt sen lite lunch innan jag fortsatte att städa och fixa. Sedan stack Robin ner på stan för att handla och så. Farmor och farfar kom förbi en sväng med en fin blomma. :) Nu har jag så tråkigt så nu tänker jag sticka till Rebecka och Ida som bor bara några 100 m ifrån mig. Ikväll ska vi tjejer grilla och ha det mysigt ute i Söderala hos Toove. :) Senare drar vi vidare in till stan där det är Cruising. :)

Puss.

F som i fredagsmys

Slutade 13.30 idag, vilket kändes hur skönt som helst. :)
Hemma har jag inte gjort något alls förutom att kollat på tv, ätit fil m. müsli, kollat på när min man diskat, dammsugit, tvättat golven, städat och rensat fläskfilén. ;) Ibland har man det allt bra. 

Snart kommer mamma och syrran förbi en sväng och sedan blir det en sväng till solariet.
När jag kommer tillbaka ska jag duscha och sedan äta potatisgratäng m. fläskfilé och gelé och kolla på teve och ha en mysig fredagskväll med hun.



torsdag

Tänkte passa på att slänga in ett inlägg nu när det är reklam på teven, håller nämligen på att kolla på "halv åtta hos mig" som varje vardagskväll förutom på fredagar. ;)

Skoldagen idag har varit väldigt seg och jobbig. Tack och lov är det inte långt kvar till lov, utan bara 7 skoldagar kvar. Ett lov på 10 veckor är nu väldigt behövligt kan jag ju säga. Sista månaderna har varit sjukt jobbiga, prov på prov under flera veckor. Jaja, det är bara att stå ut de sista dagarna.

Jag och Robin ligger nu utslagna i soffan efter att ha ätit god kycklingwok. Nu ligger ostkrokarna framme på bordet, så nu måste jag skynda mig att äta innan allt är uppätet utav Robin.

Puss.


onsdag

Imorse gick jag till skolan, för första gången. ;)
Efter en rätt så lång dag i skolan gick jag hem.
Satte mig i soffan och kollade på tv med Robin och Copy.
Sedan fick vi besök utav Elisabeth som kom med lite saker.
Kl 18 kom mamma och pappa en sväng, vid 18.30 åkte vi med dem till teatern där vi kollade på dansuppvisningar där bl.a. min lillasyster dansade. :)

När vi kom hem var vi skapligt hungriga, (i alla fall jag som bara ätit fil m. müsli imorse innan skolan och en banan när jag kom hem) så nu har Robin stekt på hemmagjorda hamburgare så nu ska jag lägga ifrån mig datorn och njuta av min goda hamburgare!

Avundsjuka, jag vet. ;)



tisdag

I shorts och t-shirt sitter jag ute på balkongen med ett glas juice och datorn. Jag tänkte passa på att plugga ute när det är sådant underbart väder.
Nu känner man att det är sommar.

Jag har varit vaken sedan kl 5 imorse (då Robin klev upp). Så jag tog 9 bussen till Bergvik för att hälsa på mamma och alla mina djur.  Mammas klasskompisar var där, så vi red och grillade och hade det mysigt ute i den varma solen. Jag gosade med alla djuren förutom Ruffe (ena katten) som var ute på äventyr.
Sedan tog jag 14 bussen hem igen, och nu sitter jag här, ensam, ute på balkongen.
Robin ska nog komma om någon timme eller mindre. 

Nä, kanske man skulle ta och diska, man måste ju göra sånt nu också... 
Städa och plocka undan lite skulle också behövas ifall farmor och farfar skulle dyka upp.
Äh, lite stök har väl ingen dött av. 



Måndag

Då fick man lite tid över att sitta vid datorn.

Klev upp vid 10.30 idag för jag hade sån mag- och ryggverk.
Efter en treo började jag att städa och plocka undan en massa skräp och saker.
Vid 14 tiden kom mamma upp och hälsade på en sväng. Jag och R åkte sedan med henne till dollar och e-center där vi handlade lite mat och grejjer. Väl hemma igen tog jag mig en skål med fil och flingor (det ända jag hunnit äta idag), och satte mig sedan och började att plugga som jag nu gjort i 2-3 timmar. 
Just nu sitter sitter jag i soffan med datorn i knät medan karln min står i köket och gör iordning middag, Lyx. :)

Imorgon över dagen blir jag ensam då R åker till Sundsvall. Funderar då på att åka till Bergvik till mor och Selma som också är hemma. :) Eller om jag kanske åker dit senare för att kolla när brorsan har match i Bergvik. Det visar sig! Nu ska jag kolla hur det går i köket...

Puss.

Söndag

Det har gått nästan en vecka sen jag skrev något här.
Jag har verkligen inte haft tid, har haft fullt upp precis hela dagarna och kvällarna.
Igår gjorde jag middag kl 23.00, hehe.

Vi har i alla fall flyttat in jag och Robin för dem som inte visste det.
I fredags sov vi för första gången här - på vår soffa.
Igårkväll fick vi hit sängen och barbordet sattes upp m.m.
Vi har fått i ordning på det mesta, det är bara några enstaka grejer kvar.

Allt känns jättebra och vi trivs. :)

Just nu sitter jag och kollar på medan Robin skär kyckling. ;)
Ikväll blir det Ris m. kycklinggryta till middag.
Nu måste jag hjälpa till här i köket.

Puss.

tisdag

Idag vaknade jag närmare 12. Började då att plugga direkt eftersom det inte blev så mycket av det igår, hehe. 
Har inte gjort så mycket mer, varit ute och pussat på mina två pojkar som börjat gå ute på nätterna nu. :) 
Har precis ätit en skål med fil och flingor, och kollar nu på tv med syrran innan jag ska återgå till pluggandet.  
Mycket mer händer inte idag.
Imorgon efter skolan ska jag och älskling handla lite mer småplock till lägenheten. 
Vi ska kolla efter gardiner bl.a. eftersom vi inte hittade något på Ikea. 
Går allt enligt planerna flyttar vi in på lördag. :)




Måndag

Vilken helg, har haft fullt upp kan man säga.

När jag och Robin vaknade på lördagsmorgon stack vi direkt och hämtade våra tapeter som kommit och provfärg, stack sedan till lägenheten och målade på färgen för att se om den var bra, det var den så vi stack och hämtade resten av den färgen. När vi kom tillbaka till lägenheten hade Copy kommit. Simon och Elias kom strax därefter de också. De mätte och grejjade innan vi stack och köpte gipsskivor. När vi hade lämnat av det i lägenheten skjutsade Robin hem mig. 

På söndagsmorgon åkte jag med familjen till Ikea, där mötte vi upp Robin och hans familj. Vi var på Ikea i 5-6 timmar, hehe. Vi kom hem med 9 fulla kassar och 11 kartonger med grejer från Ikea. Nu längtar jag tills vi kan börja att inreda. :D Jag och Robin åkte till lägenheten sent på kvällen och målade en sista gång, så nu är det klart.

Idag har vi handlat lite mer småplock. Vi har varit på Presentboden och köpt lite fint, på Jysk köpte jag ett par lådor som jag inte hittade på Ikea och lite mer och på Coop köpte vi ett dusch-draperi m.m. Sedan åkte vi till lägenheten där mamma och Anna redan var, så vi lastade in allt vi hade i vår bil från Ikea in till lägenheten. Ikväll och i morgon ska Robin bara spackla och måla grundfärg på gipset sen är det bara tapeterna kvar som Per ska försöka att få upp i veckan. :) Så hoppas hoppas hoppas att vi kan börja att flytta in i helgen! :)

Nu MÅSTE jag börja att plugga på provet vi har på onsdag! 






F som i fredagsmys

Efter en lång skoldag följde jag med mamma och syrran till e-center där vi handlade. Jag älskar att handla för dem som inte visste det. Jag tycker det är jättemysigt, dessutom älskar jag mat. Hehe.

Väl hemma började jag att packa ihop allt jag skulle ta med mig till Robin och till lägenheten. - Två flyttkartonger, utemöbler (till balkongen), byggdammsugare, en hylla och golvlampor. Pappa skjutsade dit mig med alla saker, Robin var redan där och målade. När vi fått upp alla saker till lägenheten drog jag och Robin på thaien och köpte hem mat till alla. Myste oss sedan ner i soffan med en skål godis framför talang och modern family.

Nu snart känner jag att ögonen mina snart inte orkar hålla sig öppna.
Imorgon drar jag hem rätt tidigt medan Robin åker till lägenheten med grabbarna och fixar det sista som behövs göras innan tapeterna ska upp på väggen. Sedan kommer han till mig där vi har lite lördagsmys. 
På söndag drar jag och familjen + familjen Thor (även Isabelle som är hemma i Söderhamn i en vecka) till Ikea och handlar det absolut sista till the apartment.
Vi räknar med att flytta in om prick 1 vecka. :D

Nu, nu ska jag krypa ner till sängs.
Godnatt




Torsdag

Veckorna går så sjukt fort när jag är ledig mån- och tisdagar. Det är redan torsdag. Imorgon är det helg, och det hade jag för bara 2 dagar sedan, hehe. 

Skolan idag gick vääääldigt segt. 
Hade först idrott, sedan hål timme, på samhällen fick vi sitta ute i solen och besvara några frågor, lunch, idrott igen, sist men absolut inte minst, tråkiga trafikantkunskapen i 2 timmar. 
Jag åkte med mamma hem vid 15.30. Nu väntar jag bara på mat sen ska jag plugga, som jag inte ser fram emot.

Nu vet ni hur min tråkiga dag varit.



onsdag

åh, trött du.

Skolan idag gick rätt fort, jag tog 14.20 bussen hem. Väl hemma satt det en liten bort sprungen hund på bron som varit hos oss i över 3 timmar. Mamma hade ringt polisen 2 timmar tidigare men inte fått tag på någon ägare. Men Selma var överlycklig över att få leka med en kompis. :) Nu har ägaren i alla fall hämtat henne, och stackars Selma blev lite småhängig när hennes nya kompis skulle åka hem igen.

Jag har precis kollat klart på sista avsnittet av Andra Avenyn, vilket slut.
Jag hoppas det börjar igen efter sommaren. :)

Nu ska jag bara plugga för fulla muggar på provet som jag inte vet när jag har, haha.
Antingen imorgon eller på fredag, jag hade tankarna någon annanstans då läraren sa det. 




tisdag

Då har man dragit på sig en förkylning igen.
Igår följde som sagt jag med syrran och hennes två kompisar ner till gävle.
Dock hittade jag inget speciellt, 3 par trosor och en vanlig body. :)
När jag kom hem pluggade jag lite grann tills jag somnade i soffan och sov i 1,5 timme tills det var mat.
Grillad hemmagjord hamburgare med hemmagjord potatissallad, mumms.

Imorse klev jag upp vid 12 och gick ner till stallet innan jag drog till stan där jag mötte upp Robin. Vi gick på Bergners igen och skulle göra ett nytt försök med att hitta en tapet till rummet. Det gjorde vi, den är inte så speciell, men båda var nöjda med den och vi hade inte så mycket mer tid till att leta efter tapet eftersom dom ska upp i helgen. Så vi beställde den direkt och hittade även färg till resten av väggarna.
Sedan drog vi på ÖB där vi köpte spackel och till Coop där vi köpte en riskokare. Dock glömde vi bort att kolla på gipsskivor som det var meningen att vi skulle göra, så det får Robin och Copy göra sen. 
Vi drog sedan hem till Robin då han skulle äta och sedan drog vi igen till lägenheten. När Copy kom dit fortsatte de att jobba, de skulle börja att måla tak och vägg idag. Pappa kom och hämtade mig sen så åkte vi hem. 
Nu är det nära, Vi räknar med att flytta in nästa helg! :)
På lördag eller söndag åker vi till Ikea och handlar det sista. 

Nu måste jag plugga igen, har trafikantkunskapsprov på torsdag.


monday

Nu drar jag till Gävle med syrran och hennes två kompisar, hehe.



Söndag

Vilken bra uppdatering... eller inte.

Jag har helt enkelt inte haft varken tid eller lust.
Sammanfattning av fredag och lördag:

Fredag
Robin kom och hämtade mig på skolan efter lunch, vi drog då direkt till sommarstugan och hämtade ett galler till grillen som mamma bad oss göra. Sedan stack vi en sväng till lägenheten och mätte och kollade lite. FY VAD JAG LÄNGTAR NU!!!!!
Sedan kikade vi in på Bergners för att kolla efter en tapet till rummet. Jag blir tokig att vi inte hittar någon som jag vill ha! Robin är typ: "Men vi tar den här" till varenda tapet, själv är jag hur kräsen som hellst. Jag tror att Johanna (som jobbar där) tog fram och visade varenda tapet dem hade där, men jag sa: "njaa" "nä" "tror inte det" till ALLA tapeter! Jag börjar få lite smått panik nu.
Vi drog i alla fall hem utan att ha hittat någon tapet.
Kl 19 kom det lite folk hem till oss. Vi grillade och åt en massa gott! MUMMS!
Närmare 1 tiden orkade inte jag och Robin vara uppe längre.

Lördag
Jag släppte ut hästarna kl 9 och gick sedan och la mig igen och somnade om.
Jag och Robin vaknade kl 14 igen, hehe.
Vi klev då upp och gjorde oss i ordning och åt lite grann och begav oss sedan till coop där vi lämnade tillbaka duschkabinen vi köpt till lägenheten, den var för stor. :( 
Men vi köpte lite annat, som en kaffebryggare, äggkokare (som Robin absolut skulle ha), brödrost, takfärg, rollar m.m. Sedan drog vi till lägeneten med saker från ikea m.m. 
Närmare 18 kom vi hem till Robin där vi åt mat och kollade på körslagetfinalen, bajs att team Moreaus vann. Team Picasso var grymt mycket bättre. Men vad gör det om 100 år? ;)

Imorse vaknade vi efter 11 någongång. 
Vi åt lite frukost och drack kaffe och begav oss sedan till lägenheten dit Copy också kom.
Kollar nu på medan grabbarna slipar taket och river ner gamla tapeter.

PUSS



RSS 2.0