Tips på marinad till kött
1. Jag har i en hel fläskfilé i en smal bakplåt (Bilden nedan)
2. Sedan har jag i ganska mycket flytande margarin (låter äckligt, jag vet)
2. Soya

2. Sedan har jag i ganska mycket flytande margarin (låter äckligt, jag vet)
2. Soya
3. 2 st vitlöksklyftor
4. sen det bästa - Ingefära (krydda), som jag har en lagom mängd av
5. När allt detta är i, rör jag om det med händerna och försöker liksom trycka i det i köttet (så det bli som små hål i köttet).
6. Sist strör jag över svartpeppar över köttet. :)
7. In i ugnen! Jag har inte koll på hur lång tid eller hur många grader jag brukar ha utan man får kolla lite då och då hur det ser ut. :)
Anledningen till varför jag har fläskfilén i en smal bakplåt är för att köttet blir så mycket saftigare, och ingefäran är något nytt för mig och det gör en sådan god smak. :) Fick tipset utav mor min!




5. När allt detta är i, rör jag om det med händerna och försöker liksom trycka i det i köttet (så det bli som små hål i köttet).
6. Sist strör jag över svartpeppar över köttet. :)
7. In i ugnen! Jag har inte koll på hur lång tid eller hur många grader jag brukar ha utan man får kolla lite då och då hur det ser ut. :)
Anledningen till varför jag har fläskfilén i en smal bakplåt är för att köttet blir så mycket saftigare, och ingefäran är något nytt för mig och det gör en sådan god smak. :) Fick tipset utav mor min!




Kommentarer
Trackback