Kycklingroulader fyllda med lök, persilja och bacon

färsk skivad kycklingfilé (tunna bitar)
1 finhackad gullök
Bacon
2 msk fransk senap (dijonsenap)
1 dl grovt hackad persilja
4 st skalade morötter
5 dl färdigblandad kycklingfond
½ dl creme fraiche
1 dl grädde
1 msk smör
salt och peppar

Fräs baconen som skurits i småbitar och den hackade löken i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat. Dra av från värmen och låt svalna ett par minuter.
Tillsätt dijonsenap, persilja, salt och peppar.
Lägg lite fyllning i mitten av varje skiva och rulla ihop. Trä dem sedan på grillspett. Stek sedan i olivolja.
När de fått fin färg häller man på kycklingfonden och låter det småputtra i ca. 15 minuter.
Samtidigt lägger man i morötterna och låter dem koka till de har blivit lite mjuka.
Tag rouladerna ur pannan och mixa fonden och morötterna med en stavmixer i creme fraiche, smör och grädde till en skummig buljong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0